35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Bo na dluzej mi starczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 14:16
Kisiel, krycha.stara, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKisiel wrote:Bry wiedźmy
Byłam w lesie sprawdzić czy grzyby rosną
I niestety dupa blada tylko mnie wypizdzialo
Musze zacząć ogarniać zakupy i pakowanie a nie mogę się za to zabrać
Wyjeżdżam w piątek do Holandii do pracy . Także ten tego odwyk od starań pełna para .
Paszcza szykuj się tam z Simba na jakieś prasowanie jak się trochę ogarnę.
A i Magda i Beates tez może odwiedzę
Zresztą do Beates będę miała 1000 pytań , bo być może machnę in vitro w Holandiijak długi masz kontrakt?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 14:27
Kisiel, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni mogę wiedzieć w której Ty klinice podchodzisz? Dorze rozumiem, że tak jak ja, invitrówka jesteś?
A tak poza tym to dzień dobry dziewczyny!Reni, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:Reni mogę wiedzieć w której Ty klinice podchodzisz? Dorze rozumiem, że tak jak ja, invitrówka jesteś?
A tak poza tym to dzień dobry dziewczyny!
jak miło cie widzieć!!!!!!!!!!!!!!!krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:dlaczego uważasz, że każdy marzy o kominku???
art. dałam jako ciekawostkę, bo akurat gazety przeglądam
nie chcesz nie czytaj i tak umrzesz szybko, bo pewnie jesz wędliny, a o tym też jest napisane -
nick nieaktualny
-
Mimbla wrote:Reni mogę wiedzieć w której Ty klinice podchodzisz? Dorze rozumiem, że tak jak ja, invitrówka jesteś?
I KATEDRA I KLINIKA POŁOŻNICTWA I GINEKOLOGII WARSZAWSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO
drukowanymi, bo kopiowane ze stronyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 14:53
Mimbla, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
przepraszam, ale czy mogłabyś się nie wtrącać jak dorośli rozmawiają
i ni nic wam więcej nie przytoczę, nic, niente null, żadnych ciekawostek, nic od tej pory pozostajecie bez wiedzy
Samiry nie ma, więc już nikt o Was nie zadba
no także ten tego idę trawić konserwę turystyczną z musztardą i ogórkiem
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 28 października 2015, 20:11
krycha.stara, Heretyczka, Simba, kapturnica, SolarPolar, ComeToMeBaby, Aasiula, Mimbla, moremi, paszczakin, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:przepraszam, ale czy mogłabyś się nie wtrącać jak dorośli rozmawiają
i ni chuja nic wam więcej nie przytoczę, nic, niente null, żadnych ciekawostek, nic od tej pory pozostajecie bez wiedzy
Samiry nie ma, więc już nikt o Was nie zadba
no także ten tego idę trawić konserwę turystyczną z musztardą i ogórkiem
to juz nie bedzie postów o wpływie pogody na zycie seksualne biedronek?
buuuuuuuuuuuuuuReni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Renek przytaczaj pliiiiizzzzz
Do Samiry sie nie porownuj, okiej? Ona miala zawsze krew, zbrodnie, morderstwo, a tu tylko rak, krematorium i proch.Heretyczka, kapturnica, Reni, SolarPolar, caffe, Aasiula, dorbie, moremi, Sabina, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nienic
i już nic się nie dowiecie
nie będziecie widziały np co zrobić, żeby zrobić a się nie narobić
Jezzu muszę się napić
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 28 października 2015, 20:11
krycha.stara, macduska, Simba, SolarPolar, Aasiula, dorbie, moremi, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Renek przytaczaj pliiiiizzzzz
Do Samiry sie nie porownuj, okiej? Ona miala zawsze krew, zbrodnie, morderstwo, a tu tylko rak, krematorium i proch.
Jednym słowem wiadomości lekkie, łatwe i przyjemne.
Bry.
Wita Was Wacia w pierwszym dniu cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 15:46
Reni, kapturnica, Simba, Aasiula, moremi, Magdala, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny