35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Dzięki dziewczyny za rady...większość jest za, więc pewnie skorzystam..tylko muszę się oswoić..tym bardziej, że mój chłop trochę panikuje o tą narkozę i raczej skłania się ku prywatnemu badaniu....ale to ja podejmę decyzję - jeszcze raz dzięki za Wasze zdanie...
Caffe - z całego serca życzę CI wiesz czego...
Oczywiście sama podejmiesz decyzję i pewnie będzie ona najwłaściwsza dla Ciebie
Dzięki za życzenia, ale w stronę ciąży to ja nawet nadziei nie mamTak mi moja intuicja podpowiada
Od początku tego cyklu mam takie nastawienie i jakoś nic nie spowodowało, ze ono się zmieniło bądź zachwiało.
Ale pewnie za kilka godzin się to wyjasnijak tylko wrócę ze sklepu
Lucky, inessa, bliska77, Iwone, polarmiś lubią tę wiadomość
-
No niestety w tym cyklu nie zjedzie choćby nie wiem co,to 1300 km w jedną strone,pracuje dopiero 1,5 mies i przyjazd wiązałby sie z utratą pracy.No ale mój organizm zwariował od tych ziółek i leków więc licze że następny też będzie z prawego bo prawdopodobnie chłop zjedzie na troche i sie wstrzelimy a jak nie to wkońcu się uda.Ja już myślałam że przekwitam a tu jajka jak malina i endo też no i w lewym też zauważyła mały pęcherzyk.Polipa nadal nie ma.
Lucky, Mango, anek42, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewuszki, pisze do Was z kafejki internetowej na koncu swiata, Punta Secca niedaleko Ragusy na Sycylii, z Mediolanu nie mialam nawet czasu nic napisac. Waracamy juz we wtorek w nocy, niestety...cudnie tu jest, przeczysta woda i wspaniaòle zarcie
brakuje mi Was ale od sroy bede uzupelniac czytanie. Wysylam sloneczne buziaki!
Lucky, Mango, anek42, inessa, Reni, grosza, Iwone, polarmiś, samira, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mój urlop skończył się tydzień temu
Myślałam, że na wakacjach coś zbroimy
i do pracy nie wrócę
Niestety rzeczywistość mnie dopadła i trzeba wziąć się do roboty
Oczywiście broimy nadal
anek42, inessa, caffe, grosza, Iwone, Lucky, polarmiś, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango podoba mi sie Twoj optymizm. Masz racje do dziela i brojcie dalej.
Bursztynku korzystaj ze slonecznych dni i wypoczywaj.
Anna39 zgadzam sie z Toba, nie teraz to pozniej, ale w koncu sie uda.
Caffe testuj i daj jak najszybciej znac prosze. Wierze ze sie udalo.
Samirka kochana spoznione ale plynace z serca zyczenia, przede wszystkim zdrowka i spelnienia wszystkich marzen.inessa, caffe, Mango, Iwone, samira, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Nawet nie musiałam kupować testu bo @ się rozkręciła. Chyba dzisiejszy dzień zaznaczę jak 1dc mimo, że rano wzięłam luteinę, bo rozkręciło się tak na bogato, więc nie mam wątpliwości.
Nowy cykl uważam za otwartyinessa, Iwone, Lucky, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie
ja dopiero teraz dołączyłam i tylko na chwilkę choć o 6,20 już prasowałam, obudziłam się o 5.40 i za cholerę spać nie mogłam (wczoraj spać poszłam po 24), może ja jakiś cyborg jestem i stąd problem z zajściem
Bozia na NFZ 3 dni - wtedy dostają refundację
Promyk, współczuję, wiem jak to boli, trzymam kciuki,
Inessa, może jeszcze nie wszystko stracone
Bursztyn wypoczywaj!!!!
Spadam do pracy za ok 2 godzinki wychodzimy do znajomych, miłego popołudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2013, 16:29
inessa, Iwone, Lucky, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiekawostka:
"W Japońskich szkołąch uczniowie do ukończenia 10 roku zycia nie otrzymuja żadnych ocen.Ich system zakłada że, pierwsze 3 lata szkoły nie są po to aby oceniać wiedzę dziecka lub jego nauke,tylko po to by istabilizować jego dobre maniery i rozwinąć chcarakter uczniów. "caffe, anek42, Iwone, Lucky, grosza, bliska77, polarmiś, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia - nie ma się co zastanawiać. Ja miałam wszystkie zabiegi osobno, a jeśli okaże się , że jajowody są drożne to i tak lekarze będą Cię dalej kierować na następne. Ja miałam hsg bez znieczulenia - koszmar, a laparoskopię i histeroskopię pod narkozą ( niestety usypiano mnie 2 razy) - więc nawet się nie zastanawiaj!Bozia3 wrote:Dzięki dziewczyny za rady...większość jest za, więc pewnie skorzystam..tylko muszę się oswoić..tym bardziej, że mój chłop trochę panikuje o tą narkozę i raczej skłania się ku prywatnemu badaniu....ale to ja podejmę decyzję - jeszcze raz dzięki za Wasze zdanie...
Caffe - z całego serca życzę CI wiesz czego...inessa, Iwone, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Też tak miałam - brałam luteinę i dostawałam plamienia ( gin rozkładał ręce - do tej pory nie wiem co się działo z organizmem)caffe wrote:Dzięki Lucky mój aniele stróżu
Pojadę do rossmanna po zakupy, to kupię test. Zrobię go i już, nic na tym nie tracę. Ale z tego co wygrzebałam w necie, to takie plamienia przy luteinie się zdarzają. Już nie chciałam lekarzowi zawracać głowy pytaniami. Czekam co będzie dalej, nic innego mi nie pozostało.
inessa, Lucky, bliska77, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Samirka - spóźnione, ale szczere życzenia imieninowe, przede wszystkim spełnienia w roli mamusi po raz drugi!
inessa, Lucky, bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angela wrote:witak kochana , mam pytanie do ciebie bo moze juz to przeszłas . Czy ty tez miałąś takie silne bóle w pachwinach , bo ja już z krzesła wstać nie mogę a co dopiero chodzić hihihihih do tego bóle krzyza i bioder . Czuję sie jak bym była już w dziewiątym miesiącu i to chyba z trojaczkami hihihihih Mam tylko nadzieję że to tylko przejściowe i będę mogła jeszcze trochę popracować . Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę nadal spokojnej ciąży do samego rozwiązania
Lucky, angela, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
pamietacie kate38? jakis czas temu odeszla z forum.
Lucky, inessa, Olena lubią tę wiadomość
-
Bozia ja tam bym się cieszyła gdybym za jednym razem miała zrobiony taki komplecik badanek przynajmniej byłabym pewna ze wszystko jest ok
Bozia3 wrote:Witam Dziewczynki = wpadłam na chwilkę, bo gonię dziś jak z piórem w d....
Witaj Iza - fajnie, że wróciłaś...mam nadzieję, że jeszcze nie raz zmierzysz sobie tempkę w pracowym kiblu...
Samirka - wszystkiego najlepszego!!!
Dziewczyny ja dziś dostałam trzęsawki dolnej szczęki...Poszłam ze skierowaniem na HSG do szpitala na Kopernika....byłam o 7 rano , a przyjęto mnie w okolicach południa...już miałam prolaktynę pod sufitem....no ale ok wchodzę...no i umawiam z Panią doktor termin a na do mnie....nooo to przyjdzie pani w czwartek - pobadamy jeszcze...w piątek od rana narkoza, laparoskopia a w sobotę może do domu.....
Ja normalnie zdębiałam......że cooooooo????? Ja jestem zdrowa...przecież to tylko profilaktycznie sprawdzić drożność chciałam, bo wymagają do inseminacji....a ta mi na to, że szpitale krakowskie nie robią samego hsg a od razu pakiet pod narkozą - sprawdzimy, jak by co - to przeczyścimy..wykluczymy endometriozę itp....ja normalnie zdębiałam...nie chcę żadnej narkozy ani laparoskopii...więc pozostaje mi albo za kasę (800 zł) samo HSG prywatnie, albo super pakiet państwowy z narkozą i laparoskopią...tak się wkurzyłam, że zaklepałam termin dopiero na 20 listopad....może się uda wcześniej zaciążyć...no albo będę musiała podjąc decyzję...czy u Was też tak jest w państwowych szpitalach?Mango, angela, Iwone, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny,
ja wieczorem wczoraj zaczęłam nowy cykl, od dziś CLO, w piątek urywam sie do mojej gin omówić sprawę IUI
niedługo robimy wypad do ZOO zatem miłej niedzieli dla wszystkichcaffe, Reni, polarmiś, Mango, angela, Iwone, inessa, samira, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Witajcie dziewczyny,
ja wieczorem wczoraj zaczęłam nowy cykl, od dziś CLO, w piątek urywam sie do mojej gin omówić sprawę IUI
niedługo robimy wypad do ZOO zatem miłej niedzieli dla wszystkich
Cześć wszystkimbliska77, polarmiś, Iwone, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Od 2dc bierzesz clo?
Cześć wszystkim"im wcześniej jest podane CLO tym liczniejszej i silniejszej reakcji organizmu można się spodziewać" no i do tego dawka max 3x1tabl na dzień (drugi miesiąc taki) i w październiku już ostatni z taką dawką, mi przestymulowanie nie grozi teraz od 7dc zaczynam monitoring żeby moja gin baczniej mnie obserwowała przed ewentualną IUI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2013, 09:34
caffe, Lucky, Iwone, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość