35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Aga, mam nadzieje, ze uda sie szybciej. Podczas dwukrotnej iui na trzy dziewczyny podchodzace do zabiegu 1 zachodzila w ciaze, to dobry wynik.
Zastanawiam sie dlaczego, skoro dosc slabo reagujesz na stymulacje clo, gin nie zapropońowala Ci innego hormonu? Tym bardziej, ze musisz lykac konskie dawki clo by pobudzuc jajniki.IUI 800 plus wizyty i "zwykłe leki" to jakieś 1300
w poprzednim cyklu po takiej dawce CLo organizm ładnie zareagował był jeden ale piękny i dorodny pęcherzykmam nadzieję ze teraz będzie podobnie a jak nie wyjdzie to zobaczymy ale problemem jest kasa, nie ukrywam tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2013, 11:12
caffe, Lucky, inessa, Iwone, polarmiś, samira, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Witam dziewczyny ja biorę lek na wysoką prolaktynę, jestem po monitoringu piątkowym no i pęcherzyków nie miałam ani śluzu płodnego ale zaczął mi się dziś ten śluz, jutro idę na następny monitoring. W poprzednim miesiącu miałam cykl bez owu doktor powiedział za dużo pracy- fakt miałam dużo roboty. Mierzę codziennie temp. no i od wczoraj skoczyła a jestem przed owu wykres pokazuje mi że wczesniej miałam owu ale to niemożliwe co o tym sądzicie?
Sugeruj się w pierwszej kolejności monitoringami.Lucky, Mango, inessa, Iwone, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:Dzień dobry!
Piękny dzień, słonecznej niedzieli wszystkim życzę!
Wenus pamiętam Kate bardzo dobrze...jest w ciąży?promyk, Mango, angela, inessa, Iwone, Lucky, polarmiś, Dorka71, Dorka71, bliska77, samira, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Niestety, ale ten optymizm to tylko pozory
Tak naprawdę czarno to widzę, ale nie mam wyjścia! Ja walczę o pierwsze dzieciątko
Dużym wsparciem jest mój M
Ostatnio sam poszedł do apteki i kupił sobie witaminy, które mi tu dziewczyny radziły na forum
Lucky wrote:witam w niedzielę
Mango, lubię Twoje spokojne, optymistyczne podejście. Czytam co piszesz i trochę wyciszam swoje nakręcanie się. Uda się! Mnie też zawiódł urlopowy seksa miało być tak pięknie, relaksująco, na luzie.... no nic, pozostaje nadzieja że i w codziennym stresie, z pomocą bromergonu damy jakoś radę
inessa, Lucky, bliska77, promyk, malgos741, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Inessko - coraz ciężej! Już 11 kg więcej , a przy moim wzroście to duże obciążenie. Zaczęła się zgaga , mam uciski na nerw kulszowy i drętwienia w nogach, spadło żelazo i morfologia taka sobie więc jestem lekko osłabiona i szybko się męczę , dodatkowo zaczynają się delikatne bóle kręgosłupa, ale mam już zestaw ćwiczeń ze szkoły rodzenia i zamierzam zacząć. Poza tym córeczka się rozpycha, ale to jest akurat cudowne , choć czasami kopniaka potrafi strzelić. Jestem na etapie zakupów - już prawie wszystko mam - czekam tylko na mebelki, ale też za ok. 2 tygodnie będą i modlę się o szczęśliwy dla nas poród i to tyle...a później nowy etap w moim życiu - upragniony od tylu lat.... i ogromne wyzwanie...inessa wrote:Angela jak Ty się czujesz kochana powoli zbliża sieczas rozwiązania i zacznie się tak naprawde życie
a co dopiero czekaliśmy na pozytywny testMango, inessa, Iwone, Lucky, polarmiś, bliska77, samira, Andzia33, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
A ja tam dziewczynki wogóle nie patrze na ten wykres,bo tempki mierze o nieregularnych godzinach i według ovu godzinach złych w dodatku.
Tak więc troszkę bawie się tym wykresem i miło z Wami jest.
Najważniejsze,że z monitoringu wychodzi,że jajka są,rosną,pękają,jest ciałko żółte i testy owulacyjne wychodza dodatnie,endo chyba tez w porzo 0,98 mm było w 9.d.c.W piątek miałam jajko 15 mm(9 d.c),a dziś teścik owulacyjny +,a tempki to jakieś takie dziwne chyba.
Wszystko cacy,tylko chłopa brak narazie,ale będzie co ma być.
Zióleczka i tableteczki,winko i od wczoraj migdały chyba robią swoje.inessa, Iwone, Lucky, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwka - nic takiego nie odczuwałam na Twoim etapie ciąży - od jakiegoś 1,5 miesiąca mam drętwienia nóg przez ucisk na nerw kulszowy. Mogę chodzić i siedzieć, natomiast leżenie i spanie w nocy nie jest proste - nogi drętwieją non stop - kręgosłup też boli dopiero od niedawna , ale jest to ból do zniesienia. Trzymaj się kochana , bo jeszcze kilka kilogramów przed Tobą i brzuszek dopiero zacznie rosnąć.iwka76 wrote:angela wrote:witak kochana , mam pytanie do ciebie bo moze juz to przeszłas . Czy ty tez miałąś takie silne bóle w pachwinach , bo ja już z krzesła wstać nie mogę a co dopiero chodzić hihihihih do tego bóle krzyza i bioder . Czuję sie jak bym była już w dziewiątym miesiącu i to chyba z trojaczkami hihihihih Mam tylko nadzieję że to tylko przejściowe i będę mogła jeszcze trochę popracować . Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę nadal spokojnej ciąży do samego rozwiązania
Mango, inessa, caffe, Lucky, bliska77, grosza, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Niestety na zabiegi typu IN VITRO też mnie nie stać i stac nie będzie.Jakoś nie przekonuje mnie wzięcie kredytu rzędu 15 tyś.złoty i spłacanie go przez pare lat.Jeszcze,żeby ten zabieg dawał 100% ciąży to jakoś by człowiek przemyślał,a tak kasa pójdzie,dzidzi może nie być i pare latek trza oddawać pokaźną sumke,ech,co za życie powalone,biednemu zawsze wiatr w oczy wieje.
inessa, caffe, Lucky, polarmiś, bliska77, malgos741, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane dobrego popołudnia Wam życzę
U nas piękna pogoda
Anglea ale już niedługo bedzie wielka radość i dopiero początek starań i zmagań wychowawczych napewno bedzie wiele radosci a tych zmartwień niech bedzie jak najmniej
caffe, Mango, Iwone, Lucky, bliska77, angela, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Jakaś nakręcona jestem, chyba tym clo itd. Niedobrze.
Na odprężenie piję drinka, którego nie dopiłam wczoraj na ognisku. Tak, o tej godzinie już popijamMango, inessa, Lucky, polarmiś, bliska77, Andzia33, Andzia33, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:iwka - nic takiego nie odczuwałam na Twoim etapie ciąży - od jakiegoś 1,5 miesiąca mam drętwienia nóg przez ucisk na nerw kulszowy. Mogę chodzić i siedzieć, natomiast leżenie i spanie w nocy nie jest proste - nogi drętwieją non stop - kręgosłup też boli dopiero od niedawna , ale jest to ból do zniesienia. Trzymaj się kochana , bo jeszcze kilka kilogramów przed Tobą i brzuszek dopiero zacznie rosnąć.
inessa, Lucky, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Hej dziewczyny
Prawie już skończyłam przenosiny. Zostały mi tylko do umycia okna, ale to dopiero jutro. Najgorzej było przenieść pokój małego. Nawet nie zdawałam sobie sprawy ile ma zabawek
Później zaczynam dalsze porządki.Iwone, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
U mnie też znajdziesz zatrudnienie
Taki szybki pracownik to skarb
Iwone wrote:Hej dziewczyny
Prawie już skończyłam przenosiny. Zostały mi tylko do umycia okna, ale to dopiero jutro. Najgorzej było przenieść pokój małego. Nawet nie zdawałam sobie sprawy ile ma zabawek
Później zaczynam dalsze porządki.caffe, Iwone, inessa, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Caffe bedzie dobrze zobaczysz
Iwone nie dziwie sie że jesteś padnieta po takich przenosinach ale daj sobie juz dziś luz bo padniesz i reszty tak szybko nie zrobiszinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny ,wyjazd udany pogoda dopisala ,aukcja sie powiodla jestem szczesliwa.Mialam nadzieje ze kogos tu zielonego spotkam ,a tu dupa blada,no nic cierpliwie poczekam.Milego popoludna zycze wszystkim,a wypilam morze czerwonego winka.
inessa, Mango, bliska77, samira, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość