X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe bądź twarda :-) będzie dobrze
    Angela rozwiązanie coraz bliżej, cudownie ;-)
    a ja właśnie zaopatrzyłam się w nowe winko i zaraz pójdzie w ruch :-)

inessa, inessa, angela, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziweczyny niestety nie dostałąm żadnego powiadomienia z pracy :( :( :(
    jak nie bedzie pracy to nie bedzie leczenia :( a jak brak leczenia to brak dziecka spod serca oraz brak dziecka z adopcji. Tu u nas nie mam szans na żadna prace ide w tygodniu zgłosić sie na bezrobocie - zobaczymy czy mi przyznają łaskawie. Nie ufam już polskiemu prawu, urzedom, pracodawcom :(
    Czuję sie do kitu,z e jestem do niczego nic mi ostatnio sie nie udaje, nie amm dzieci, nie mam pracy, kłopoty ze zdrowiem. Ważne jedno mam wspaniałego męża no i Was :)
    Przepraszam,ze Wam smece w niedziele wieczorem ale musiałąm sie gdzieś wygadać :( <3
    Cisza tu taka,ze szok widać weekend :)

bliska77, Iwone, anek42, promyk, Dorka71, samira, Olena, Andzia33, gosia7122, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 8 września 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko w końcu wszystko się odwróci i spełnią się wszystkie Twoje marzenia i żczenia. Pech nie może trwać wiecznie. Przytulam <3

bliska77, angela, inessa, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 września 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko, ja tak sobie Was tutaj podczytuje i czasami chcę coś napisać, a za chwilę się powstrzymuję. TO co piszesz, faktycznie może przygnębić człowieka, ale nie można się poddawać pamiętaj że zawsze po dniach chudych przychodzą tłuste. Więc na pewno któregoś dnia wszystko się odmieni zobaczysz i z dnia na dzień wszystko zacznie wychodzic na prostą.
    Masz wspaniałego Męża, który jest z Tobą i Cię wspiera i to jest w tym wszystkim najważniejsze - druga połowa i jej miłość to coś pięknego, czasem nie musi się wcale odzywać - najważniejsze żeby była obok.

Dziewczyny, pomimo że się nie odzywam wiedzcie, że myślami jestem przy Was i trzymam kciuki.

inessa, bliska77, angela, Iwone, Mango, samira, Andzia33, gosia7122, Bursztyn lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziweczyny niestety nie dostałąm żadnego powiadomienia z pracy :( :( :(
    jak nie bedzie pracy to nie bedzie leczenia :( a jak brak leczenia to brak dziecka spod serca oraz brak dziecka z adopcji. Tu u nas nie mam szans na żadna prace ide w tygodniu zgłosić sie na bezrobocie - zobaczymy czy mi przyznają łaskawie. Nie ufam już polskiemu prawu, urzedom, pracodawcom :(
    Czuję sie do kitu,z e jestem do niczego nic mi ostatnio sie nie udaje, nie amm dzieci, nie mam pracy, kłopoty ze zdrowiem. Ważne jedno mam wspaniałego męża no i Was :)
    Przepraszam,ze Wam smece w niedziele wieczorem ale musiałąm sie gdzieś wygadać :( <3
    Cisza tu taka,ze szok widać weekend :)
    Inessa, przykre to bardzo niestety, wczoraj byłam u koleżanki która z podobnego powodu popadła już niemalże w depresje... słuchaj a może powróć do pomysłu porad, a może to będzie strzał w dziesiątkę, mówiłaś przecież że mąż Ci pomoże
    wierzę mocno, że los w końcu zacznie Ci sprzyjać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2013, 20:34

inessa, Iwone, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 8 września 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie - jak kangurek.. noszę ten woreczek przed sobą i czekam coraz bardziej na małe kangurzątko...pozdrawiam gorąco i mimo , że nie ma mnie często na forum myślami jestem z Wami
    Inessko - musi być lepiej , nie może być cały czas pod górkę - pamiętaj o tym proszę!
    caffe wrote:
    Angela, jak tam kangurku? :)

Iwone, Mango, inessa, bliska77, grosza, Olena, Andzia33, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • anek42 Przyjaciółka

Wysłany: 8 września 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko kochana to przykre co piszesz, ale pamietaj ze po burzy zawsze wychodzi slonko. Niedlugo napewno wyjdzie i dla Ciebie. Przytulam.

inessa, Iwone, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

0cc7a5b3923d4012af7cb62094b52bf2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2013, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DObrej nocy kochane, dziękuje za dobre słowa ale na dzisiejszy wieczór wątpie jakoś w to wszystko no cóz cztery lata tak porządnie pod górke to już mam prawo być wykończona ;-)
    Spokojnego tygodnia życzę <3

Iwone, bliska77, Mango, caffe, Olena, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 8 września 2013, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko jestes przygnebiona i to jest zrozumiale. Poczekaj z rejestracja do piatku - moze przez te cztery dni zadzwonia ze szkoly. Trzeba miec wiare...a jesli ci brakuje to zaczerpnij ja od nad :-) :-)

Iwone, bliska77, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie laski!
    od rana piękny pracowity dzień...wszystkiego dobrego dla was!!!

bliska77, Iwone, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja również witam,
    pracy mam sporo także zbytnio udzielać się nie będę ale zaglądać oczywiście tak :-)
    miłego dnia wszystkim

Iwone, caffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko u mnie podobnie jak u ciebie ale się jeszcze nie poddaję, będzie dobrze. Przytulam

bliska77, caffe, Mango, inessa, anek42 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta :-)

bliska77, Iwone, caffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry ,miłego0 dnia :)
    Dzieki Dziewczeta za życzenia Imieninowe :*

Inesska buziak wspierak :*

A mi antybiotyk na zataki nie pomógł jedynie nie rwie tak twarz ale chyba musze się udac do laryngologa :(

Iwone, bliska77, caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Dzien Dobry ,miłego0 dnia :)
    Dzieki Dziewczeta za życzenia Imieninowe :*

Inesska buziak wspierak :*

A mi antybiotyk na zataki nie pomógł jedynie nie rwie tak twarz ale chyba musze się udac do laryngologa :(
    no zdecydowanie sie udaj, po co masz sie tak męczyć

caffe, inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Inessa, nie martw się, jakoś się musi ułożyć i będzie dobrze <3

Samira, jeśli jest szansa na pomoc laryngologa, to się nie zastanawiaj <3

Miłego dnia dla wszystkich.

inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane dobrego tygodnia Wam życzę :) U nas robi sie jesiennie chmurzy się od rana niestety :(
    Jakoś nas tak mało zwykle jak tu w poniedziałek wchodze to już pełno wpisów czyżby wszczyscy zaspali??? :P
    Dziewczyny dzięki za wsparcie <3
    Samirka idź do laryngologa bo z z zatokami to nie żarty.
    Pamietam o każdej z Was kochane moje <3 :D

caffe, samira, bliska77, Olena, anek42, Andzia33, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane dobrego tygodnia Wam życzę :) U nas robi sie jesiennie chmurzy się od rana niestety :(
    Jakoś nas tak mało zwykle jak tu w poniedziałek wchodze to już pełno wpisów czyżby wszczyscy zaspali??? :P
    Dziewczyny dzięki za wsparcie <3
    Samirka idź do laryngologa bo z z zatokami to nie żarty.
    Pamietam o każdej z Was kochane moje <3 :D
    U nas piękne slońce, ale podobno to ma się zmienić. Szkoda, tak trudno się teraz będzie przestawić na jesienną szarówkę. Lubię jesień, ale taką polską, złotą. Zime też lubię, ale tak w okol. świąt, jak przesadza ze śniegiem i mrozem to nie lubię :)

Dzisiaj pierwsza tabletka Clo. W tygodniu zadzwonię do gina się umówić na monitoring.

CLO to skrót od clostibegyt czy clomid. Ja mam ten pierwszy, ale odnoszę wrażenie, ze ludzie to mylą używając skrótu "clo". Bynajmniej ja nie mam jasności.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 10:05

samira, bliska77, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clomid -skład: cytrynian clomifen

Clostilbegyt - Clomifeni citras - skład: cytrynian klomifenu

chyba inna nazwa handlowa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 10:26

bliska77, inessa, Olena, Iwone lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clomid'em faszerują się też panowie na siłowni ;-)

inessa, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 1202 1203 1204 1205 1206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ