35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziweczyny niestety nie dostałąm żadnego powiadomienia z pracy
jak nie bedzie pracy to nie bedzie leczeniaa jak brak leczenia to brak dziecka spod serca oraz brak dziecka z adopcji. Tu u nas nie mam szans na żadna prace ide w tygodniu zgłosić sie na bezrobocie - zobaczymy czy mi przyznają łaskawie. Nie ufam już polskiemu prawu, urzedom, pracodawcom
Czuję sie do kitu,z e jestem do niczego nic mi ostatnio sie nie udaje, nie amm dzieci, nie mam pracy, kłopoty ze zdrowiem. Ważne jedno mam wspaniałego męża no i Was
Przepraszam,ze Wam smece w niedziele wieczorem ale musiałąm sie gdzieś wygadać
Cisza tu taka,ze szok widać weekendbliska77, Iwone, anek42, promyk, Dorka71, samira, Olena, Andzia33, gosia7122, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
Inessko, ja tak sobie Was tutaj podczytuje i czasami chcę coś napisać, a za chwilę się powstrzymuję. TO co piszesz, faktycznie może przygnębić człowieka, ale nie można się poddawać pamiętaj że zawsze po dniach chudych przychodzą tłuste. Więc na pewno któregoś dnia wszystko się odmieni zobaczysz i z dnia na dzień wszystko zacznie wychodzic na prostą.
Masz wspaniałego Męża, który jest z Tobą i Cię wspiera i to jest w tym wszystkim najważniejsze - druga połowa i jej miłość to coś pięknego, czasem nie musi się wcale odzywać - najważniejsze żeby była obok.
Dziewczyny, pomimo że się nie odzywam wiedzcie, że myślami jestem przy Was i trzymam kciuki.inessa, bliska77, angela, Iwone, Mango, samira, Andzia33, gosia7122, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziweczyny niestety nie dostałąm żadnego powiadomienia z pracy
jak nie bedzie pracy to nie bedzie leczeniaa jak brak leczenia to brak dziecka spod serca oraz brak dziecka z adopcji. Tu u nas nie mam szans na żadna prace ide w tygodniu zgłosić sie na bezrobocie - zobaczymy czy mi przyznają łaskawie. Nie ufam już polskiemu prawu, urzedom, pracodawcom
Czuję sie do kitu,z e jestem do niczego nic mi ostatnio sie nie udaje, nie amm dzieci, nie mam pracy, kłopoty ze zdrowiem. Ważne jedno mam wspaniałego męża no i Was
Przepraszam,ze Wam smece w niedziele wieczorem ale musiałąm sie gdzieś wygadać
Cisza tu taka,ze szok widać weekend
wierzę mocno, że los w końcu zacznie Ci sprzyjaćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2013, 20:34
inessa, Iwone, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
No właśnie - jak kangurek.. noszę ten woreczek przed sobą i czekam coraz bardziej na małe kangurzątko...pozdrawiam gorąco i mimo , że nie ma mnie często na forum myślami jestem z Wami
Inessko - musi być lepiej , nie może być cały czas pod górkę - pamiętaj o tym proszę!caffe wrote:Angela, jak tam kangurku?Iwone, Mango, inessa, bliska77, grosza, Olena, Andzia33, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDObrej nocy kochane, dziękuje za dobre słowa ale na dzisiejszy wieczór wątpie jakoś w to wszystko no cóz cztery lata tak porządnie pod górke to już mam prawo być wykończona
Spokojnego tygodnia życzęIwone, bliska77, Mango, caffe, Olena, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Inesko jestes przygnebiona i to jest zrozumiale. Poczekaj z rejestracja do piatku - moze przez te cztery dni zadzwonia ze szkoly. Trzeba miec wiare...a jesli ci brakuje to zaczerpnij ja od nad
Iwone, bliska77, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inesko u mnie podobnie jak u ciebie ale się jeszcze nie poddaję, będzie dobrze. Przytulam
bliska77, caffe, Mango, inessa, anek42 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyDzien Dobry ,miłego0 dnia
Dzieki Dziewczeta za życzenia Imieninowe :*
Inesska buziak wspierak :*
A mi antybiotyk na zataki nie pomógł jedynie nie rwie tak twarz ale chyba musze się udac do laryngologaIwone, bliska77, caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:Dzien Dobry ,miłego0 dnia
Dzieki Dziewczeta za życzenia Imieninowe :*
Inesska buziak wspierak :*
A mi antybiotyk na zataki nie pomógł jedynie nie rwie tak twarz ale chyba musze się udac do laryngologacaffe, inessa, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane dobrego tygodnia Wam życzę
U nas robi sie jesiennie chmurzy się od rana niestety
Jakoś nas tak mało zwykle jak tu w poniedziałek wchodze to już pełno wpisów czyżby wszczyscy zaspali???
Dziewczyny dzięki za wsparcie
Samirka idź do laryngologa bo z z zatokami to nie żarty.
Pamietam o każdej z Was kochane mojecaffe, samira, bliska77, Olena, anek42, Andzia33, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej kochane dobrego tygodnia Wam życzę
U nas robi sie jesiennie chmurzy się od rana niestety
Jakoś nas tak mało zwykle jak tu w poniedziałek wchodze to już pełno wpisów czyżby wszczyscy zaspali???
Dziewczyny dzięki za wsparcie
Samirka idź do laryngologa bo z z zatokami to nie żarty.
Pamietam o każdej z Was kochane moje
Dzisiaj pierwsza tabletka Clo. W tygodniu zadzwonię do gina się umówić na monitoring.
CLO to skrót od clostibegyt czy clomid. Ja mam ten pierwszy, ale odnoszę wrażenie, ze ludzie to mylą używając skrótu "clo". Bynajmniej ja nie mam jasności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 10:05
samira, bliska77, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Clomid -skład: cytrynian clomifen
Clostilbegyt - Clomifeni citras - skład: cytrynian klomifenu
chyba inna nazwa handlowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 10:26
bliska77, inessa, Olena, Iwone lubią tę wiadomość