35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Coś Ty, gorzej. Bo jak wypada wpierw rączka, to dziecko się nie urodzi naturalnie, a jak jest zaklinowane w drogach rodnych to jakaś masakra. Ja idzie główka to tak ma być.
Ale takie sny przed porodem to klasyka
Mi się śni ostatnio wojna
To ja dalej sprzątam.pierwiastka, ComeToMeBaby, kapturnica, dorbie, BISCA, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Coś Ty, gorzej. Bo jak wypada wpierw rączka, to dziecko się nie urodzi naturalnie, a jak jest zaklinowane w drogach rodnych to jakaś masakra. Ja idzie główka to tak ma być.
Ale takie sny przed porodem to klasyka
Mi się śni ostatnio wojnaReni, dorbie, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:W temacie snów - śniło mi się, że się obudziłam bo czułam coś w kroczu. Zaglądam, a tam... rączka
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/evil-smile-onion-head-emoticon.gif
wiedz, ze cos sie dzieje..Sabina, moremi, BISCA, efcia, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:W temacie snów - śniło mi się, że się obudziłam bo czułam coś w kroczu. Zaglądam, a tam... rączka
zbiłaś chociaż piątala z synkiem?Reni, moremi, BISCA, efcia, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
moremi, efcia, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ania, masz najszybsza ciaze na swiecie.. szybsza nawet niz kapty..
Dzien dobry
Nie mam knoppersaanna maria, Sabina, moremi, BISCA, paszczakin, Dziobak, efcia, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Magdala zainspirowałaś mnie tym spadkiem wagi:) Spróbuje rzucić ten gluten w pizdu, tylko nie wiem od czego zacząć.
Zalezy jaki masz plan. Mozesz odstawic wszystko glutenowe na 3 tyg. Poszukaj zamiennikow ale z dobrym skladem.
Paszcza straszyla, ze jak sie nie ma uczulenia na gluten to po odstawieniu na dluzej i potem powrocie do jedzenia mozna sie celiaki nabawic.
Ja po trochu bede wprowadzac zyto po tescie.
Dobry.
Snil mi sie orgazm. W stodole.anna maria, Sabina, moremi, BISCA, satori, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
paszczakin wrote:mi sie dziecko dzis o 5 obudzilo i tylko "zryyyyyc, zryyyyyc"
nie wiem kurde, co robic w takich sytuacjach- z jednej strony nie chce go uczyc jedzenia w nocy (tak, 5 to JEST noc), ale z drugiej strony, jak glodny to co zrobisz? nic nie zrobisz..
Nakarmilam po jakims czasie, to zasnal jeszcze z butla w buzi i nie obudzil sie na odbijanie, ani jak go do lozka wkladalam..
Drogie bravo, czy zdaza wam sie dawac dzieciom jesc o nieludzkich porach? (nie mowie tu o noworodach, tylko o 6m+)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 11:02
anna maria, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry piątkowo!
Kisiel szerokiej drogi
Odebrałam wyniki i chyba jest dobrze
LH 7,0 [2,4-12,6]
fsh 7,2 [3,5-12,5]
estradiol 44,8 [12,5-166]
powiedzcie, że się nie mylę
Idę Was poczytać wreszcie na spokojnie
Reni, efcia, pierwiastka, moremi, BISCA, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja dzisiaj dorabiałam butlę z mlekiem o 1 w nocy - bo był głodny i często o 5-6 rano też mu robię mleko -bo płacze z głodu...dlaczego miałabym mu nie dać zjeść???? ewentualnie próbuj go oszukać wodą w butelce - ale mój na to nie idzie..
może dlatego, że w nocy nie powinno się jeść, bo pójdzie w biodra a nie w cyckimoremi, Simba, paszczakin, Dziobak, krycha.stara, efcia, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry bardzo
sie pochwale: dostałam miesieczna premie 1/5 pensji, jak dla mnie super
no to szukam nowych "szmatek" w necie i butów
pierwiastka, Sabina, Bozia3, anna maria, moremi, BISCA, dorbie, satori, Dziobak, krycha.stara, Mimbla, beates, sandra80, Magdala, Mega, megan8, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:zmienisz, zobaczysz
Bardzo Wam dziękuję. Lofciam Was
Jak będę mieć chwilę to Wam napiszę co mi leży na wątrobiebo w pracy napiszę słowo,potem 20 min przerwy
bez sensu
moremi, BISCA, krycha.stara, efcia, kapturnica, Mimbla, sandra80, macduska, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ale jaja - napisalam jej to samo na fejsie
Dzien dobry
Nie mam knoppersa
bo ja to zawsze to samo co Ty
i pacz- tez nie mam knoppersa!Sabina, moremi, BISCA, Simba, krycha.stara, efcia, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:może dlatego, że w nocy nie powinno się jeść, bo pójdzie w biodra a nie w cycki
Dziobak, Mega lubią tę wiadomość