35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina, owszem, trzeba sobie wyznaczać cele. Nie zawsze czasowe. Lepiej celowe: do skutku
No ale ja rozumiem te, które ze względu na wiek ( bo to chyba przede wszystkim) ustalają sobie nieprzekraczalny termin. Tylko Sabcia - czy jest on rzeczywiście nieprzekraczalny?
Kisiel - czekam na meldunek spod wiatrakatylko nie pisz jak będziesz na haju...
Także ten - dzień dobry! Kawa pięknie paruje, czas się zebraćBISCA, pierwiastka, dorbie, malgos741, ania.g, moremi, Sabina, Mimbla, Dziobak, efcia, Mega, Aasiula, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Dziękuję
piłka rozpoczęła trzeci trymestr
ania, masz najszybsza ciaze na swiecie.. szybsza nawet niz kapty..BISCA, pierwiastka, malgos741, dorbie, moremi, ania.g, kapturnica, Simba, Sabina, Dziobak, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Witam ale se pospałam...
wczoraj na tvn oglądałam film do 00.30 i zasnąc nie mogłam później
Kisielmiłej podróży...
ComeToMeBaby, Sabina, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Bisca, ja często mam takie porąbane sny. Tzn, jak już coś mi się śni to jest to conajmniej dziwne. Ostatnio też mi się zombiaki śniły
u rodziny w domu. Do którego musiałam się pakować jakby trzeba było tam jechać z tydzień, a w rzeczywistości mam tam z 15 minut jazdy. No to teraz czekam na objawy menopy
Aaaa, ale ja tego czegoś nie biorę... Hmmm... Będę musiała zadowolić się snami...
Ty, Bisca, a są takie suplementy niwelujące odczucia menopauzalne, może by dało radę obejść te twoje odczucia nie psując działania leku?BISCA lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Gonisz mnie, gonisz, a pewnie urodzimy razem
albo Ty jeszcze szybciej
dorbie, kapturnica, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sprostowanie: wcale nie czekam na objawy menopy. Co ja gadam gupia, wyrazić swoich myśli dobrze nie potrafię. Tfu, tfu, gupia ja...
Zjednoczyć się Bisca chciałam do 100% wartości twojego posta, bo sny w sumie identykomoremi, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość
-
W temacie snów - śniło mi się, że się obudziłam bo czułam coś w kroczu. Zaglądam, a tam... rączka
ComeToMeBaby, dorbie, paszczakin, kapturnica, Reni, BISCA, Mimbla, Simba, satori, ania.g, efcia, gosia7122, Kisiel lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sprostowanie drugie: jednak to ja miałam rację z tą owulacją.Po wpisaniu dzisiejszej tempki ovu się rozmyśliło i zmieniło mi termin na późniejszy. To by mi się zgadzało - statystycznie i objawowo. Tyle, że ledwie się załapalismy na sex w owulkę, potem m wyjechał.
Ja pierdziu, człowiek na tym ovu żyje ciągle na krawędzi...dorbie, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:W temacie snów - śniło mi się, że się obudziłam bo czułam coś w kroczu. Zaglądam, a tam... rączka
Główki nie było? Może to i lepiej...moremi, kapturnica, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Gdybyś nie była na etapie porodu to zabrzmiałoby jak scena z horroru... Chociaż, w sumie, i tak to zabrzmiało...
Główki nie było? Może to i lepiej...
Ale takie sny przed porodem to klasyka
Mi się śni ostatnio wojnamoremi, kapturnica, Mimbla, Dziobak, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość