35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Coś Ty, zmarchy mam kurze łapki, żylaste ręce i w ogóle, tylko gładki brzuszek ciążowy, reszta zna swój pesel
- hurmonami ciazowymi sie otrulas! wygladasz bardzo mlodo ! awatar uroczy!
dorbie, caffe, Aasiula, Natka_79, pierwiastka, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:ma naturalnie piekne brwi ....i włosy...jedno i drugie grube i geste
ma je wyrywać dlatego że tobie sie podobają albo dlatego że tak piszą w jakims zasranym Glamour dla inteligentnych inaczej?
pewnie ma w dupie czyjes gusty
wcale sie jej nie dziwie
ja tez mamiwcia77, Aasiula, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no jestem, czytalam szybko
Witam Kisla
Kometa jak wykasujesz sie z ovu a potem znowu zapiszesz to pamietaj o swoim przydomku- wtedy cie rozpoznamy zes "nasza"- to samo Krycha - bedzie "stary.kalosz"
Mimbal - ciesze sie, ze wygralas te przetargi
Morek .- myslalm , ze juz urodzilas a tu takie "buty"
dorbie, Kisiel, ComeToMeBaby, Aasiula, krycha.stara, pierwiastka, moremi, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Iwcia, w listopadzie wybiorę się do Twojej mamy
W końcu muszę się zebrać, żeby jej ten leżaczek nie zagracał
A jak teściowa?czeka na ciebie
tesciowa ma jutro o 15 wizyte w klinice onkologicznej u specjalisty onkologa- speca od jej nowotworu. jutro cos bede wiecej wiedziala. Tesciowa czuje sie dobrze, wie , ze ma nowotwor ale jest dobrej mysli , ze uleczalny. Alojz rozmawial z tym onkologiem i powiedzial mu zeby jego mamie poki co i ona sie dobrze czuje to nie mowic , ze jej stan jest beznadziejny...i zle sie skonczy -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:spokojnie
czeka na ciebie
tesciowa ma jutro o 15 wizyte w klinice onkologicznej u specjalisty onkologa- speca od jej nowotworu. jutro cos bede wiecej wiedziala. Tesciowa czuje sie dobrze, wie , ze ma nowotwor ale jest dobrej mysli , ze uleczalny. Alojz rozmawial z tym onkologiem i powiedzial mu zeby jego mamie poki co i ona sie dobrze czuje to nie mowic , ze jej stan jest beznadziejny...i zle sie skonczyiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Najgorsza teraz ta świadomość rodziny.
dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
a ja juz z desperacji wielkiej pobieglam do apteki po jakies antidotum na zabkowanie Ivo, bo chlopak cierpi a my razem z nim...szczerze to ja nie wierze w te specyfiki no ale zobaczymy..moze jednak ...moze przespimy chociaz jedna noc spokojniej
dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Kometa jak wykasujesz sie z ovu a potem znowu zapiszesz to pamietaj o swoim przydomku- wtedy cie rozpoznamy zes "nasza"
- to samo Krycha - bedzie "stary.kalosz"
krycha.stara, kapturnica, pierwiastka, Sabina, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwcia trudne to wszystko. Ja bym chciała chyba wiedzieć. Załatwić co nie załatwione, pożegnać się, przemyśleć, podjąć jakieś działania / leczenie, zebrać siły?
Jednak wiem, że często takie osoby się załamują i tracą wolę walki. Różnie to jest. A i nastroje się zmieniają, ewoluują. Wiem przez co przechodzicie.
WspieramSabina, moremi, BISCA, efcia, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry wszystkim .
Kisiel spokojnej drogi Ciżycze.
Iwcia kurcze trudno tak lawirowac jak teściowa dopytuje a tu trzeba udawac.
Co ja tam chciałam jeszcze hmm ............
Nie mam pojeciakrycha.stara, Sabina, Aasiula, dorbie, Kisiel, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry kobity, odespałam
Kisiel, spokojnej drogi i realizacji celu już na miejscu
Iwcia, wspieramwszystko inne mondzejsze niż ja już powiedziały
urodziło siem co nowego? nie??? to ide na kaweSabina, Aasiula, Kisiel, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyWitam
Kisiel szczęścia w drodze i na nowej drodze
Iwcia bardzo Wam współczuję ♡
No to zmykam. Jak dam radę to się odezwę,bo jestem dziś sama.
I mam takiego dola,że jeju. Deprecha jesienna czy co?pierwiastka, Kisiel, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Kisia, powodzenia! Spokojnej drogi i na nowym miejscu zeby wszystko sie poukładało po twojej myśli.
Spałam cała noc a wstałam jakaś taka połamana
Ostatnio irytują mnie moje brudne oknajsk dotrwam do 12.11 to zacznę je myć chyba
Ciekawe jak tam Moremi
Moremi, na listopadowkach ta Mała co non stop sprząta pojechała do szpitala, chyba miałyście jakis układ
Miłego dnia!!Sabina, pierwiastka, Kisiel, moremi, Mega lubią tę wiadomość