35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiesamowita jesteś!Kisiel wrote:Witam wieczorem

Już prawie spakowana
Ostatnie pranie się pierze i będzie kilka drobiazgów do wciśnięcia w torbę
Rano ostatnie zakupy i w drogę
Podziwiam Twoją odwagę i trzymam kciuki
Kisiel, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorbie,zgrabniutko i uroczo

Kisia,trzymam kciuki by wyjazd spelnił twoje oczekiwania,
jestem pewna ze oderwanie od szarej rzeczywistości dobrze ci zrobi
i by praca i płaca była
Ja mieszkam w Noord-Holland,nie tak blisko Bredy,ale jakbyś miała ochotę pozwiedzac Holandię to zapraszam w odwiedziny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 21:27
dorbie, malgos741, Kisiel, efcia, BISCA, iwcia77, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Nie jem pszenicy i w ogole glutenu od trzech tygodni. Jem normalnie pieczywo bezglutenowe i cala reszte normalnie i mi ubylo 2 kilo.
Bisca chyba i Bozia maja ksiazke Pszeniczny brzuch. Ze od pszenicy rosnie czy cos w ten desen.
Nic mi o tym nie wiadomo
-
nick nieaktualnyA o co ci chodzi? Za często? To nie patrzkrycha.stara wrote:Ja nie chce byc niemila, ale brwi bys mogla wyregulowac. Czesto nam sie pokazujesz. To cieszy rzecz jasna i jest sympatycznym akcentem. Tylko tak spytam, co Toba kieruje wklejajac fotki?
Ktos się pytał czy w awatarze to ja, więc wkleiłam.
A brwi nigdy nie wyreguluję, bo brzydko mi tak, sztucznie i inna jestem, nie podoba mi się i tyle
Zadowolona?
Nudzisz się chyba
krycha.stara, moremi, efcia, Heretyczka, Magda*, ania.g, iwcia77, megan8, Sabina, Dziobak, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
ja miałam i polar....ale ja się nie zachłysnęłam tą książką - wydaje mi się, że ma sens taka opcja dla tych, którzy są uczuleni na gluten - a dla reszty to nie wiadomo po co takie ograniczenie...no ale z drugiej strony - jeśli 2 kg leci tylko z odstawienia pszenicy - to też niezły wynik...BISCA wrote:Nic mi o tym nie wiadomo

Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale dlaczego ma regulowac?krycha.stara wrote:Ja nie chce byc niemila, ale brwi bys mogla wyregulowac. Czesto nam sie pokazujesz. To cieszy rzecz jasna i jest sympatycznym akcentem. Tylko tak spytam, co Toba kieruje wklejajac fotki?
gdyby sie jej nie podobało to przeciez by dawno zrobiła....
jakis inny powód?
dorbie, Magda*, iwcia77, Aasiula, Sabina, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Kalosz możesz wdepnąć w swoje wiadomości?krycha.stara wrote:Mnie sie nie podobaja krzaczaste brwi i skarpetki do sandalow, a Tobie wysokie szpilki. O gustach sie nie dyskutuje, choc sa i tacy, co gustu za grosz nie maja. A teraz panie wybacza, ide strzelic focha. Bo w zyciu kazdej kobiety nadchodzi taki czas, ze musi, inaczej sie udusi

krycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Mnie sie nie podobaja krzaczaste brwi i skarpetki do sandalow, a Tobie wysokie szpilki. O gustach sie nie dyskutuje, choc sa i tacy, co gustu za grosz nie maja. A teraz panie wybacza, ide strzelic focha. Bo w zyciu kazdej kobiety nadchodzi taki czas, ze musi, inaczej sie udusi

ma naturalnie piekne brwi ....i włosy...jedno i drugie grube i geste
ma je wyrywać dlatego że tobie sie podobają albo dlatego że tak piszą w jakims zasranym Glamour dla inteligentnych inaczej?
pewnie ma w dupie czyjes gusty
wcale sie jej nie dziwie
ja tez mam
Bozia3, ania.g, Magda*, dorbie, iwcia77, megan8, Aasiula, beates, Sabina, Dziobak, sandra80, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
no ja rodzilam Ivo a ty rozwiazalas dodatni testkapturnica wrote:PFFF.
Moje zadziałały.Mi Maksa wyciągli a Beates zaJszła w cioNże

nadrabiam foruma , wiec pozniej zajrze na njusy.
co to za Alutka?
Kisiel, kapturnica, pierwiastka, Sabina, BISCA, efcia, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
ja tak mialam- cukiernia byla moim drugim domem ...rano bieglam z ivo na krosanta...a nawet 3Magda* wrote:hej karmiące piersią,
wy tez tak macie /miałyście że macie ochotę na słodkie?
ja to wyraznie widze u siebie ,i jak dotej pory unikałam cukru,prawie rok czasu,takteraz nie mokę się pochamować by nadii nie podjesc knopersa czy batonika musli lu czekolade od E. zwinąć
...do dzis mi to zostalo..a karmic przestalam w sierpniu
. cukier pochlaniam w kazdej postaci...
Magda*, kapturnica, Sabina, Simba, Mega lubią tę wiadomość

Taka rzeczywistość