35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKisiel wrote:Witam wieczorem
Już prawie spakowana
Ostatnie pranie się pierze i będzie kilka drobiazgów do wciśnięcia w torbę
Rano ostatnie zakupy i w drogę
Podziwiam Twoją odwagę i trzymam kciukiKisiel, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorbie,zgrabniutko i uroczo
Kisia,trzymam kciuki by wyjazd spelnił twoje oczekiwania,
jestem pewna ze oderwanie od szarej rzeczywistości dobrze ci zrobi
i by praca i płaca była
Ja mieszkam w Noord-Holland,nie tak blisko Bredy,ale jakbyś miała ochotę pozwiedzac Holandię to zapraszam w odwiedzinyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 21:27
dorbie, malgos741, Kisiel, efcia, BISCA, iwcia77, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Nie jem pszenicy i w ogole glutenu od trzech tygodni. Jem normalnie pieczywo bezglutenowe i cala reszte normalnie i mi ubylo 2 kilo.
Bisca chyba i Bozia maja ksiazke Pszeniczny brzuch. Ze od pszenicy rosnie czy cos w ten desen.
Nic mi o tym nie wiadomo -
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Ja nie chce byc niemila, ale brwi bys mogla wyregulowac. Czesto nam sie pokazujesz. To cieszy rzecz jasna i jest sympatycznym akcentem. Tylko tak spytam, co Toba kieruje wklejajac fotki?
Ktos się pytał czy w awatarze to ja, więc wkleiłam.
A brwi nigdy nie wyreguluję, bo brzydko mi tak, sztucznie i inna jestem, nie podoba mi się i tyle
Zadowolona?
Nudzisz się chybakrycha.stara, moremi, efcia, Heretyczka, Magda*, ania.g, iwcia77, megan8, Sabina, Dziobak, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Nic mi o tym nie wiadomo
Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Ja nie chce byc niemila, ale brwi bys mogla wyregulowac. Czesto nam sie pokazujesz. To cieszy rzecz jasna i jest sympatycznym akcentem. Tylko tak spytam, co Toba kieruje wklejajac fotki?
gdyby sie jej nie podobało to przeciez by dawno zrobiła....
jakis inny powód?dorbie, Magda*, iwcia77, Aasiula, Sabina, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Mnie sie nie podobaja krzaczaste brwi i skarpetki do sandalow, a Tobie wysokie szpilki. O gustach sie nie dyskutuje, choc sa i tacy, co gustu za grosz nie maja. A teraz panie wybacza, ide strzelic focha. Bo w zyciu kazdej kobiety nadchodzi taki czas, ze musi, inaczej sie udusi
krycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Mnie sie nie podobaja krzaczaste brwi i skarpetki do sandalow, a Tobie wysokie szpilki. O gustach sie nie dyskutuje, choc sa i tacy, co gustu za grosz nie maja. A teraz panie wybacza, ide strzelic focha. Bo w zyciu kazdej kobiety nadchodzi taki czas, ze musi, inaczej sie udusi
ma naturalnie piekne brwi ....i włosy...jedno i drugie grube i geste
ma je wyrywać dlatego że tobie sie podobają albo dlatego że tak piszą w jakims zasranym Glamour dla inteligentnych inaczej?
pewnie ma w dupie czyjes gusty
wcale sie jej nie dziwie
ja tez mamBozia3, ania.g, Magda*, dorbie, iwcia77, megan8, Aasiula, beates, Sabina, Dziobak, sandra80, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:PFFF.
Moje zadziałały.Mi Maksa wyciągli a Beates zaJszła w cioNże
nadrabiam foruma , wiec pozniej zajrze na njusy.
co to za Alutka?Kisiel, kapturnica, pierwiastka, Sabina, BISCA, efcia, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:hej karmiące piersią,
wy tez tak macie /miałyście że macie ochotę na słodkie?
ja to wyraznie widze u siebie ,i jak dotej pory unikałam cukru,prawie rok czasu,takteraz nie mokę się pochamować by nadii nie podjesc knopersa czy batonika musli lu czekolade od E. zwinąć...do dzis mi to zostalo..a karmic przestalam w sierpniu
. cukier pochlaniam w kazdej postaci...
Magda*, kapturnica, Sabina, Simba, Mega lubią tę wiadomość