X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A ja nie rodze i już. W ktg wyszedł jeden skurcz! Jeden psia kość! A i tak go nie poczułam.
    Toto waży 3200g. Wszystko w normie i nie wygląda, żebym w najbliższym czasie miała rodzić. Jeżeli nie urodze do 12, to mam się stawić w szpitalu. Za tydzień kolejna wizyta.
    E tam. W każdej chwili może się zacząć ;) ja też na ktg miałam płasko a wody mi odeszły i akcja się zaczęła :)
    Ładnie Ci syn rośnie :)

Aasiula, moremi, dorbie, kapturnica, Kisiel, BISCA, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie śliczny awatar ♡

dorbie, efcia lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    bulszit! krew uzupelnia sie pijac czerwone wino. bo jest w tym samym kolorze! od pokrzywy bedziesz miec zielona krew..

Nope. Rano spuszczana. Stil red.

Sama bulszit!

moremi, paszczakin, Kisiel, BISCA, Mimbla, ComeToMeBaby, satori, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • moremi Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się awatar Dorbie bardzo podoba :-)

Reni, boję się rodzić 10, bo jak znam życie, to możesz poprosić go w prezencie imieninowym O.o

dorbie, malgos741, Sabina, Kisiel, BISCA, efcia, ania.g, iwcia77, Reni, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostalam dzis zalegla fasolowa. To jem. :-)

Z ta pszenica cos jest na rzeczy. Od paru dni mialam wrazenie, ze mi mufiny zmalaly. Juz sie ze spodni nie wywalaja. No i stanelam na wadze dzis. No i 2 kilo mniej. Jedzac ciasta itp.

Inne objawy to lekkie zaparcia. Hm.

Magda*, Sabina, BISCA, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A ja nie rodze i już. W ktg wyszedł jeden skurcz! Jeden psia kość! A i tak go nie poczułam.
    Toto waży 3200g. Wszystko w normie i nie wygląda, żebym w najbliższym czasie miała rodzić. Jeżeli nie urodze do 12, to mam się stawić w szpitalu. Za tydzień kolejna wizyta.

Chyba sie nie stresujesz?
    On po prostu cos tam jeszcze udoskonala w swoim malym cialku. Trzeba dac mu czas . Najwazniejsze, ze jestes pod kontrola. :-)

kapturnica, BISCA, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    E tam. W każdej chwili może się zacząć ;) ja też na ktg miałam płasko a wody mi odeszły i akcja się zaczęła :)
    Ładnie Ci syn rośnie :)
    Dokladnie .U mnie tez nic nie zwiastowalo.Mamrolilam na wátku , wykapalam sie i chlust pooooooszlo 8) Ale rozumiem Moremi ,ze sie juz niecierpliwi.

Sabina, Kisiel, dorbie, Aasiula, malgos741, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja to tak miałam 2 listopada z J, na ktg nic. To był wtorek. W sobotę na uczelnie pojechałam ;) bo głupie "kreski" były a baba wredna. Wydrapałam sie na 4 piętro i poczułam jak J sie przesunął w dol. W poniedziałek zaczęłam gorączkowo gotować i szorować łazienkę ;) wieczorem bolało mnie w krzyżu - to juz prawdopodobnie były skurcze ale ja myślałam ze po tym sprzątaniu. O 4:20 we wtorek wstałam siku a poszły mi wody ;)
    Takze Moremi, za tydz moze byc po wszystkim. Byleby tylko ten 1 i 2 przetrwać w dwupaku

Magdala, Sabina, dorbie, Magda*, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie mi sie przypomniało ze miajam odebrać wyniki :/ i plan porodu stworzyć skoro potrzebują ;) napisze: chce tak jak za pierwszym razem :D

Magdala, Sabina, Kisiel, dorbie, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dostalam dzis zalegla fasolowa. To jem. :-)

Z ta pszenica cos jest na rzeczy. Od paru dni mialam wrazenie, ze mi mufiny zmalaly. Juz sie ze spodni nie wywalaja. No i stanelam na wadze dzis. No i 2 kilo mniej. Jedzac ciasta itp.

Inne objawy to lekkie zaparcia. Hm.
    O co cho z ta pszenica?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor!! Chyba sie starzeje, normalnie spalabym z kurami :) Juz leze w betach i nie wiem ile wytrzymam ...

moremi lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    O co cho z ta pszenica?

Nie jem pszenicy i w ogole glutenu od trzech tygodni. Jem normalnie pieczywo bezglutenowe i cala reszte normalnie i mi ubylo 2 kilo.

Bisca chyba i Bozia maja ksiazke Pszeniczny brzuch. Ze od pszenicy rosnie czy cos w ten desen.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 20:47

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Nie jem pszenicy i w ogole glutenu od trzech tygodni. Jem normalnie pieczywo bezglutenowe i cala reszte normalnie i mi ubylo 2 kilo.

Bisca chyba i Bozia maja ksiazke Pszeniczny brzuch. Ze od pszenicy rosnie czy cos w ten desen.
    Aaa, bo myslalam, ze cos odwrotnego. Bo napisalas, ze ciasta. Myslalam, ze trzeba duzo jesc ;)

Aaaale kuuuurde. Ja jem malo pszenicy, wiec moge sobie pozwolic na wiecej czekolady, nie? I wcale nie chudne...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 20:51

Bozia3, efcia, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz zaczynam przesadzac z jedzeniem, czyli wredna @ zbliza sie wielkimi krokami :(

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No normalnie padlam.Slyszalyscie o tym ??https://www.facebook.com/Milky-Way-Jewelry-870178536365323/ bizuteria z mlekiem o.O

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ehh a tu nie predko sie rzuce na takie rzeczy.Myslicie ,ze jak maly skonczy 3miechy to na swieta bede mogla juz poprobowac??Kiedy karmiace zaczelyscie jesc takie rzeczy ?
    No i owoce cytrusowe sie zaczynaja,a tu mandarynek, kiwi i pomaranczy nie wolno buuuuuuuuu
    ja też myslałam że bede się bardzo ograniczala z jedzeniem,jako że że Nadia miała ciezka alergie i mega kolki-trzeba bylo chodzic z nią do trzeciej w nocy,biedniutka byla.
    Ale jakoś tak cięzko mi było tu zrobić bezpieczne zakupy dla karmiacej i nie uśmiechało mi się gotowac na dwa garnki-czasu i energii na to za mało,
    Z drugiej strony tutaj zewsząd slyszałam ze mogę jesc to samo co jadłam w ciąży,no i jem teraz włściwie normalnie.Seastiaanek całe szczeście jest w miarę spokojny,nie krzyczy dużo.

dorbie, Sabina, efcia, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Aaa, bo myslalam, ze cos odwrotnego. Bo napisalas, ze ciasta. Myslalam, ze trzeba duzo jesc ;)

Aaaale kuuuurde. Ja jem malo pszenicy, wiec moge sobie pozwolic na wiecej czekolady, nie? I wcale nie chudne...

Nie wiem. Ja dzis kupilam w cukierni takiego braunia ze ciagle sie slinie na jego mysl. Czarny byl jak smola, mazisty i czekoladziscie czekoladowy. Na gorze mial pekany. Pekne jak jutro tam nie pojde po nastepnego.

Dziobak, Sabina, efcia, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, satori, Mega lubią tę wiadomość

• Kisiel Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorem :)

Już prawie spakowana
    Ostatnie pranie się pierze i będzie kilka drobiazgów do wciśnięcia w torbę :)
    Rano ostatnie zakupy i w drogę :)

anna maria, dorbie, Magda*, Sabina, malgos741, Mimbla, efcia, BISCA, moremi, Heretyczka, iwcia77, ComeToMeBaby, SolarPolar, pierwiastka, Dziobak, paszczakin, satori, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej karmiące piersią,
    wy tez tak macie /miałyście że macie ochotę na słodkie?
    ja to wyraznie widze u siebie ,i jak dotej pory unikałam cukru,prawie rok czasu,takteraz nie mokę się pochamować by nadii nie podjesc knopersa czy batonika musli lu czekolade od E. zwinąć

BISCA, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja dziś :-)

To na tyle, bo chyba komuś przeszkadzam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 22:19

Magdala, Magda*, beates, anna maria, Sabina, macduska, malgos741, Kisiel, Mimbla, efcia, Dziobak lubią tę wiadomość

‹‹ 12011 12012 12013 12014 12015 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ