35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A ja nie rodze i już. W ktg wyszedł jeden skurcz! Jeden psia kość! A i tak go nie poczułam.
Toto waży 3200g. Wszystko w normie i nie wygląda, żebym w najbliższym czasie miała rodzić. Jeżeli nie urodze do 12, to mam się stawić w szpitalu. Za tydzień kolejna wizyta.ja też na ktg miałam płasko a wody mi odeszły i akcja się zaczęła
Ładnie Ci syn rośnieAasiula, moremi, dorbie, kapturnica, Kisiel, BISCA, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:bulszit! krew uzupelnia sie pijac czerwone wino. bo jest w tym samym kolorze! od pokrzywy bedziesz miec zielona krew..
Nope. Rano spuszczana. Stil red.
Sama bulszit!moremi, paszczakin, Kisiel, BISCA, Mimbla, ComeToMeBaby, satori, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Mi też się awatar Dorbie bardzo podoba
Reni, boję się rodzić 10, bo jak znam życie, to możesz poprosić go w prezencie imieninowym
dorbie, malgos741, Sabina, Kisiel, BISCA, efcia, ania.g, iwcia77, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dostalam dzis zalegla fasolowa. To jem.
Z ta pszenica cos jest na rzeczy. Od paru dni mialam wrazenie, ze mi mufiny zmalaly. Juz sie ze spodni nie wywalaja. No i stanelam na wadze dzis. No i 2 kilo mniej. Jedzac ciasta itp.
Inne objawy to lekkie zaparcia. Hm.Magda*, Sabina, BISCA, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
moremi wrote:A ja nie rodze i już. W ktg wyszedł jeden skurcz! Jeden psia kość! A i tak go nie poczułam.
Toto waży 3200g. Wszystko w normie i nie wygląda, żebym w najbliższym czasie miała rodzić. Jeżeli nie urodze do 12, to mam się stawić w szpitalu. Za tydzień kolejna wizyta.
Chyba sie nie stresujesz?
On po prostu cos tam jeszcze udoskonala w swoim malym cialku. Trzeba dac mu czas . Najwazniejsze, ze jestes pod kontrola.kapturnica, BISCA, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Sabina wrote:E tam. W każdej chwili może się zacząć
ja też na ktg miałam płasko a wody mi odeszły i akcja się zaczęła
Ładnie Ci syn rośnieAle rozumiem Moremi ,ze sie juz niecierpliwi.
Sabina, Kisiel, dorbie, Aasiula, malgos741, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A ja nie rodze i już. W ktg wyszedł jeden skurcz! Jeden psia kość! A i tak go nie poczułam.
Toto waży 3200g. Wszystko w normie i nie wygląda, żebym w najbliższym czasie miała rodzić. Jeżeli nie urodze do 12, to mam się stawić w szpitalu. Za tydzień kolejna wizyta.bo głupie "kreski" były a baba wredna. Wydrapałam sie na 4 piętro i poczułam jak J sie przesunął w dol. W poniedziałek zaczęłam gorączkowo gotować i szorować łazienkę
wieczorem bolało mnie w krzyżu - to juz prawdopodobnie były skurcze ale ja myślałam ze po tym sprzątaniu. O 4:20 we wtorek wstałam siku a poszły mi wody
Takze Moremi, za tydz moze byc po wszystkim. Byleby tylko ten 1 i 2 przetrwać w dwupakuMagdala, Sabina, dorbie, Magda*, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dostalam dzis zalegla fasolowa. To jem.
Z ta pszenica cos jest na rzeczy. Od paru dni mialam wrazenie, ze mi mufiny zmalaly. Juz sie ze spodni nie wywalaja. No i stanelam na wadze dzis. No i 2 kilo mniej. Jedzac ciasta itp.
Inne objawy to lekkie zaparcia. Hm. -
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:O co cho z ta pszenica?
Nie jem pszenicy i w ogole glutenu od trzech tygodni. Jem normalnie pieczywo bezglutenowe i cala reszte normalnie i mi ubylo 2 kilo.
Bisca chyba i Bozia maja ksiazke Pszeniczny brzuch. Ze od pszenicy rosnie czy cos w ten desen.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 20:47
Bozia3 lubi tę wiadomość
Magdala wrote:Nie jem pszenicy i w ogole glutenu od trzech tygodni. Jem normalnie pieczywo bezglutenowe i cala reszte normalnie i mi ubylo 2 kilo.
Bisca chyba i Bozia maja ksiazke Pszeniczny brzuch. Ze od pszenicy rosnie czy cos w ten desen.
Aaaale kuuuurde. Ja jem malo pszenicy, wiec moge sobie pozwolic na wiecej czekolady, nie? I wcale nie chudne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 20:51
Bozia3, efcia, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ehh a tu nie predko sie rzuce na takie rzeczy.Myslicie ,ze jak maly skonczy 3miechy to na swieta bede mogla juz poprobowac??Kiedy karmiace zaczelyscie jesc takie rzeczy ?
No i owoce cytrusowe sie zaczynaja,a tu mandarynek, kiwi i pomaranczy nie wolno buuuuuuuuu
Ale jakoś tak cięzko mi było tu zrobić bezpieczne zakupy dla karmiacej i nie uśmiechało mi się gotowac na dwa garnki-czasu i energii na to za mało,
Z drugiej strony tutaj zewsząd slyszałam ze mogę jesc to samo co jadłam w ciąży,no i jem teraz włściwie normalnie.Seastiaanek całe szczeście jest w miarę spokojny,nie krzyczy dużo.dorbie, Sabina, efcia, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Aaa, bo myslalam, ze cos odwrotnego. Bo napisalas, ze ciasta. Myslalam, ze trzeba duzo jesc
Aaaale kuuuurde. Ja jem malo pszenicy, wiec moge sobie pozwolic na wiecej czekolady, nie? I wcale nie chudne...
Nie wiem. Ja dzis kupilam w cukierni takiego braunia ze ciagle sie slinie na jego mysl. Czarny byl jak smola, mazisty i czekoladziscie czekoladowy. Na gorze mial pekany. Pekne jak jutro tam nie pojde po nastepnego.Dziobak, Sabina, efcia, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, satori, Mega lubią tę wiadomość
Witam wieczorem
Już prawie spakowana
Ostatnie pranie się pierze i będzie kilka drobiazgów do wciśnięcia w torbę
Rano ostatnie zakupy i w drogę
anna maria, dorbie, Magda*, Sabina, malgos741, Mimbla, efcia, BISCA, moremi, Heretyczka, iwcia77, ComeToMeBaby, SolarPolar, pierwiastka, Dziobak, paszczakin, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej karmiące piersią,
wy tez tak macie /miałyście że macie ochotę na słodkie?
ja to wyraznie widze u siebie ,i jak dotej pory unikałam cukru,prawie rok czasu,takteraz nie mokę się pochamować by nadii nie podjesc knopersa czy batonika musli lu czekolade od E. zwinąćBISCA, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny