35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:w wiruski nie wierzycie - a w oddawanie cyklów już tak?
a co! nie bedzie obcy wirusowal nam w twarz!
i w strony okragle tez wierzymy!
kapturnica, efcia, BISCA, moremi, Reni, Kisiel, krycha.stara, iwcia77, ComeToMeBaby, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Nigdy wczesniej nie mialas niedokrwistosci? To sie wyrownuje lekami, burakami, pokrzywa czym Ci pasuje. Jezeli nie przewlekla to bedzie ok. Inaczej trzeba by podrazyc, czy to z braku wchlaniania zelaza czy wit b.
Ja mam niedokrwistosc z braku zelaza. Pomaga mi pokrzywa w tabletkach. Juz prawie zahaczam o widelki.
Bedziesz zyc.
bulszit! krew uzupelnia sie pijac czerwone wino. bo jest w tym samym kolorze! od pokrzywy bedziesz miec zielona krew..efcia, Sabina, BISCA, moremi, Reni, Magdala, Kisiel, krycha.stara, iwcia77, ComeToMeBaby, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś opedzlowalam pączka..
Aasiula, anna maria, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Ja dziś opedzlowalam pączka..
malgos741, dorbie, anna maria, efcia, moremi, Kisiel, krycha.stara, ComeToMeBaby, satori, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
zjadlabym knoopersa, ciasto Pierwiastki, czekolade, pieczarki, maslo, zielona pietruszke, racuchy i paczka. Popilabym czerwonym wytrawnym.
Pod reka mam : wode, gume do zucia i paracetamol. Losie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 16:48
Sabina, malgos741, pierwiastka, Mimbla, Aasiula, Dziobak, dorbie, anna maria, efcia, moremi, Kisiel, krycha.stara, macduska, ComeToMeBaby, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
A ja bym zjadla poczciwy bigosik , bigosiunek .
Kurde jak za mna kapucha chodzi .No normalnie mi łazęa noge podstawia.Czulam dzis zapach na klatce schodowej i normalnie slinotok!!1Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 16:56
Sabina, BISCA, Aasiula, Mimbla, anna maria, efcia, Storczyk31, malgos741, Magda*, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ja bym zjadla poczciwy bigosik , bigosiunek .
Kurde jak za mna kapucha chodzi .No normalnie mi łazęa noge podstawia.Czulam dzis zapach na klatce schodowej i normalnie slinotok!!1wpadaj
kapturnica, Aasiula, anna maria, efcia, malgos741, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
Ehh a tu nie predko sie rzuce na takie rzeczy.Myslicie ,ze jak maly skonczy 3miechy to na swieta bede mogla juz poprobowac??Kiedy karmiace zaczelyscie jesc takie rzeczy ?
No i owoce cytrusowe sie zaczynaja,a tu mandarynek, kiwi i pomaranczy nie wolno buuuuuuuuu -
My z Morką odmawiamy rodzenia na początku listopada, od 3go niech due dzieje co chce, choc ja tam wole od 13go
Kapta, no właśnie... Dieta karmiącej. Jak se pomyśle ze w święta wszystko co uwielbiam bedzie zakazane to naprawdę mi żal. makowiec, pierogi, kapucha....no bedzie cieżko. No chyba ze nie wyjdzie z karmieniem ale to sie okaże. Na razie staram sie zachować optymizm ale przeraża mnie ten temat coraz bardziejkolejny plus rodzenia wiosna- nie trzeba miec wyrzeczeń z świątecznego jedzenia ( nie dotyczy rodzących przed Wielkanocą)
Sabina, ania.g, dorbie, kapturnica, moremi, malgos741, Magdala, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ehh a tu nie predko sie rzuce na takie rzeczy.Myslicie ,ze jak maly skonczy 3miechy to na swieta bede mogla juz poprobowac??Kiedy karmiace zaczelyscie jesc takie rzeczy ?
No i owoce cytrusowe sie zaczynaja,a tu mandarynek, kiwi i pomaranczy nie wolno buuuuuuuuukapturnica lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:My z Morką odmawiamy rodzenia na początku listopada, od 3go niech due dzieje co chce, choc ja tam wole od 13go
Kapta, no właśnie... Dieta karmiącej. Jak se pomyśle ze w święta wszystko co uwielbiam bedzie zakazane to naprawdę mi żal. makowiec, pierogi, kapucha....no bedzie cieżko. No chyba ze nie wyjdzie z karmieniem ale to sie okaże. Na razie staram sie zachować optymizm ale przeraża mnie ten temat coraz bardziejkolejny plus rodzenia wiosna- nie trzeba miec wyrzeczeń z świątecznego jedzenia ( nie dotyczy rodzących przed Wielkanocą)
anna maria, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4