35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Jedną? Jedną zaraziłaś i się chwalisz?
Alutka wszystkim wysyła te wiruski. To jest coś!
A Ty szybciej po te tabletki leć, bo jeszcze Ciebie wiruski dopadną.
aaaaaa psik!Storczyk31, Sabina, efcia, malgos741, pierwiastka, iwcia77, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Odpsikaj to szybko!!!
)
Storczyk31, Sabina, Aasiula, efcia, BISCA, malgos741, Kisiel lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A takiego wała! (jak Maks pokazuje
)
Storczyk31, Sabina, dorbie, Aasiula, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jestes złośliwa w koncowce ciąży.Za kare urodzisz po temrinie jak nie odpsikasz.Poza tym przypominam Ci ,ze mialas odszczekac poczatki ciazy.Jak Ci napisalam ze zaJszlas.Zapomniala juz ??
hau hau, miau miau, kra kra... jak to leciało? zadowolona?
A jak urodzę po terminie, to nawet lepiejzawsze to nie 1 czy 2 listopada
Storczyk31, dorbie, efcia, malgos741, kapturnica, Kisiel, iwcia77, satori, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
efcia wrote:hm... ciekawe co ja naskrobałam w 1000 poście?
mam znalazłam i co to oznacza
Wysłany: 26 czerwca, 14:59 Edytuj | Zgłoś
Reni napisała:
tylko?
za mnie 15 i chciał dorzucić jeszcze córkę i ewentualnie żonę
ku... a mój nie chciał sie targować
moremi lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:mam znalazłam i co to oznacza
Wysłany: 26 czerwca, 14:59 Edytuj | Zgłoś
Reni napisała:
tylko?
za mnie 15 i chciał dorzucić jeszcze córkę i ewentualnie żonę
ku... a mój nie chciał sie targować
skad wiesz, ktory post byl 1000?
ja pamietam ta konwersacje, to bylo o kupowaniu bab za wielblady na wycieczkach zagramanicznychWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 14:01
Reni, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, Simba, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:skad wiesz, ktory post byl 1000?
ja pamietam ta konwersacje, to bylo o kupowaniu bab za wielblady na wycieczkach zagramanicznych
wlazłam u siebie w watek i 1000 był na 50stronie bo na kazdej jest 20 postów
ale własnie sie skapnełam, ze pisałam jeszcze w przepisach i w liscie starajacych, wiec to nie bedzie tenComeToMeBaby, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzwonili z laba. że jeszcze nie wiedzą i cały czas wyjaśniają czemu wyniku nie ma i pan przekazał koleżankom w recepcji sprawę i będą dzwonić. pytali kiedy mamy tą wizytę u lekarza (bo wspomniałam), więc odparłam, że mamy we wtorek co oznacza, ze w poniedziałek muszę mieć od nich wyniki. Mają dzwonić, postarają się jeszcze dzisiaj... Załamka. Zaraz sama chyba do tej invicty zadzwonię.
-
Kurnia tak się właśnie zastanawiałam ki czort nakichał mi na ekran, a to Ty Alutka, no dobra, ok jestem gotowa: epidemio nadchodź!!!
ania.g, paszczakin, malgos741, efcia, kapturnica, moremi, pierwiastka, BISCA, Sabina, Kisiel, macduska, iwcia77, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
El, wyobrażacie sobie, że wygrałam dziś w pracy dwa bardzo duże przetargi...?
Jestem szczęśliwa)))
sandra80, Bozia3, Magdala, paszczakin, malgos741, Reni, efcia, Simba, kapturnica, moremi, SolarPolar, pierwiastka, BISCA, Sabina, Dziobak, beates, Kisiel, macduska, Magda*, iwcia77, ComeToMeBaby, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimbla wrote:El, wyobrażacie sobie, że wygrałam dziś w pracy dwa bardzo duże przetargi...?
Jestem szczęśliwa)))
Super Mimbla, oby tak dalej!sandra80, Mimbla, Simba, BISCA, Sabina, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Oplulam komórkę przez Moremi i Kapte...
Aasiula, kapturnica, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017