35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Mój mąż niestety ma dwie lewe ręce do gotowania
tzn ziemniaki przygotuje ale mięso to juz dla niego za wysoki level
wole przygotować to teraz i miec w razie czego niz pózniej instruować go. Fakt, jak wylądowałam nagle w szpitalu to ugotował obiad ale ile to było pytań
Witam sie! Dzien dobry!
Doczytuje powoli
Rozpieszczasz goBISCA lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:właśnie się dowiedziałam, że Szydło ma dwóch synów. Jeden będzie księdzem, drugi studiuje medycynę.
Tam to muszą być jatki w domu....
moze on studiuje medycyne nabozna? taka zgodna z deklaracja wiary..
o wlasnie- mam pytanie do wierzacych jakos tam praktykujacych to co katecheza mowi- wierzycie w ewolucje?
Reni, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, Aasiula, efcia, Mimbla, kapturnica, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Doczytałam.
Kometa, nk dajej mam, ale właściwie sie tam nie loguje. Teraz juz tylko FB
Co do kościoła... Mnie wkurza to ze w kościele niektórzy księża chcą wiernych trzymac twardo za mordę, irytują mnie te karteczki, świstki itpnie wiem czemu w innych wyznaniach chrześcijańskich moze sie obejść bez tego i wszystko działa a w KK jedna wielka nieufność
do kościoła nie chodzę od dłuższego czasu, wkur&@@ mnie to polityczne zaangażowanie. Ochrzcić młodego chce, tylko juz sie zastanawiam jak to bedzie bo chciałabym to zrobic w inny dzien i bez mszy. No zobaczymy co mi powiedzą w kancelarii.
Ania, mam nadzieje ze ksiądz jest w miarę ok i sie dogadacie.
Taaa, jakby to było proste gdyby ciaza była wirusową chorobą
Aa, od dzis moja jest donoszonaa tak nie dawno była tylko kropką na usg
kurcze, gdyby nie warunki to bym chyba za rok stanęła do kolejki po kolejnego malucha... Moze zacznę grać w totka
Reni, dorbie, ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, Magdala, efcia, kapturnica, malgos741, pierwiastka, beates, Kisiel, Magda*, iwcia77, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:moze on studiuje medycyne nabozna? taka zgodna z deklaracja wiary..
o wlasnie- mam pytanie do wierzacych jakos tam praktykujacych to co katecheza mowi- wierzycie w ewolucje?
ja praktykuję jak mi wygodnie
wierzę, że nie każdy ją zakończył, że za szybko z drzewa zszedłmoremi, efcia, Mimbla, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a co Ty też Adasia będziesz miała?
o losie
Ej no przestan. Dwoch na razie mamy, z tego co wiem. To nie az tak duzo, co?
Mamy tez 2 Kajtkow, 2 Iwo, 2 Maksow i pewnie jeszcze sporo innych dwojek..moremi, dorbie, Dziobak, kapturnica, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:o to to!
ja tez!
dzisiaj bede jom robic!owulka była we wtorek więc będzie dziouszka jak byk
paszczakin, moremi, efcia, krycha.stara, malgos741, satori, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Czy jest na sali dochód? Bo pacjentce spadł kamień z serca i nie wiadomo czy przeżyje
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6034f0063301.jpg
ComeToMeBaby, moremi, BISCA, iwcia77, satori, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:Czy jest na sali dochód? Bo pacjentce spadł kamień z serca i nie wiadomo czy przeżyje
stosunek LH do FSH też wydaje się być w porzo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 12:11
moremi, BISCA, pierwiastka, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja zrobiłam ja z mężem w niedzielę
owulka była we wtorek więc będzie dziouszka jak byk
Sabina, Magdala, efcia, BISCA, satori, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Ej. Serio? To przepraszam.
A decyzja co do imienia to nie tylko moja, a chłopaków i ogólnie w rodzinie. U mnie nie ma żadnych Adasiów i wśród najbliższych znajomych też mało, a miało byc oryginalnie, prosto, krótko.
Drugie Ignacy wymyślił mój mąż. Wg mnie pasujemoremi, Dziobak, efcia, Magdala, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Alutka, a co się stało, że tu wpadłaś? wcześniej się z nami pożegnałaś. To tak tylko pochwalić się przyszłaś? że w trzecim cyklu? bo szczerze mi to wisi, ale sama czytałaś, że tutaj w większości dziewczyny mają problemy. Nie pomyślałaś, że takie chwalenie się może sprawić im przykrość. Tym bardziej, że wcześniej jasno powiedziałaś, że te historie (czytaj - użytkowniczek tego forum) cie nie interesują.
-
(A)lutka wrote:Juz tu nie zajrze.
sztraszne..
Moremi, punkt dla Ciebie
ComeToMeBaby, krycha.stara, moremi, Sabina, Aasiula, Dziobak, efcia, Mimbla, kapturnica, BISCA, malgos741, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
(A)lutka wrote:Po co te zlosliwosci? Chcialam Wam dodac otuchy, ze w naszym wieku mozna szybko i bezproblemowo zajsc. Ale jak ni chcecie, to nie. Juz tu nie zajrze.
Ale może nie zaglądaj tu, faktycznie. Nie pamiętasz? Tu są złe energie.krycha.stara, Aasiula, Mimbla, kapturnica, ania.g, pierwiastka, Mega lubią tę wiadomość
-
(A)lutka wrote:Po co te zlosliwosci? Chcialam Wam dodac otuchy, ze w naszym wieku mozna szybko i bezproblemowo zajsc. Ale jak ni chcecie, to nie. Juz tu nie zajrze.
Strzeliłaś tu niezłego focha i teraz czekasz na oklaski? Tupet to ty masz dziewczyno!krycha.stara, Sabina, Natka_79, Aasiula, efcia, Mimbla, kapturnica, pierwiastka, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A tak na serio- ja dalej uwazam, ze Alutka nie jest prawdziwa. Przyznac sie- ktora wymyslila Alutke?!
Reni, Dziobak, Storczyk31, Mimbla, sandra80, Simba, satori, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja jestem w 13 dniu ciąży i już wiem ze będzie dziewczynka
ComeToMeBaby, Heretyczka, Sabina, krycha.stara, moremi, efcia, Mimbla, sandra80, Magdala, malgos741, pierwiastka, satori, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość