35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:hej dziewczynki
uprzejmie donoszę, że uspokaja mi się pomału w robocie. jeden przetarg wygrałam, drugi się rozstrzygnie zaraz, trzeci będzie chyba ogłoszony w listopadzie... Uff. Mięśnie karku, szyja i kręgosłup bolą od siedzenia. O dziwo, dupsko jeszcze nie jest płaskie, choć tak mało się ruszam..na opuszkach palców mam trochę zacięć od papieru....Ale poza tym, wszystko oki.
Dzieje się u nas masa teraz jesienią, co jest pozytywne. Będzie za co budować dom w przyszłym roku. Jak ktoś tu przerabiał projekty, mapy geodezyjne do celów projektowych.. etc. to proszę uprzejmie o korepetycje na priv. Ja nie wiem jak ludzie to robią, że w PL udaje im się w 3 m-ce wybudować dom...ja tyle załatwiałam zjazd do drogi gminnej..
No, to będę mogła nadgonić Was na spokojnie. Wreszcie.
Dziś do końca dnia zamierzam głównie się wyciszać - pijąc kawę i uśmiechając do Waszych wpisów przed ekranem.
Buziaki
jak miło cie widzieć!!!!!!!!!!paszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale ze co w dziewczynke trafilas .Gratulacje(A)lutka wrote:Przychodze z wiruskami!
Rozdaje Wam wszystkim, bo kochane kobiety jestescie i niesprawiedliwe jest to dlugie czekanie. Mam nadzieje, ze wiruski je skroca!
krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
(A)lutka wrote:Jeszcze nie wiem, czy dziewczynka, dopiero na jutro zaplanowalam bete.
moremi, paszczakin, efcia, pierwiastka, satori, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
(A)lutka wrote:Co bede wiedziala? Plec? Chyba jeszcze nie.
a chyba jeszcze nie
no dobra, to może kiedyś indziej
krycha.stara, ComeToMeBaby, kapturnica, paszczakin, efcia, BISCA, pierwiastka, satori, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:15
krycha.stara, moremi, efcia, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A co tu za rozmowki? Czuje sie normalnie, jakbym tego telefonu nie odlozyla. Rozmowa wygladala bardzo podobnie: "Gdzie jestes?" "W toalecie" "Grypa zoladkowa?" "Nie, okres i bardzo boli" "A, to zdrowiej. Przyjdziesz jutro?" "Jeszcze nie wiem" "To zadzwon, bo sie martwimy"
wzruchłam siem.krycha.stara, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
a ja zadzwoniłam do laba bo mają opóźnienie w wyniku CFTR, w necie wciąż tkwią tylko dwa wyniki, CFTR brak, a jak obliczyłam powinien być w piątek lub poniedziałek (zależy jak liczyć). A już jest czwartek. Zaraz piątek a we wtorek mamy wizytę. Ja się pytam gdzie do ciula są wyniki.
Poszedł pan na konsulting do szefowej i wymyślił, że weźmie sobie mój numer telefonu i oddzwoni z informacją, bo rzeczywiście nie ma wyników wpisanych. Będą dzwonić do podwykonawcy (Invicta trójmiejska) z pytaniem czemu jest takie opóźnienie i postarają się jeszcze dziś żeby były. No jestem ciekawa.dorbie, efcia, Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Religia sie skonczyla? To ide na sniadanie.
mogę się wymienić- masz jakąś kanapkę może?Magdala, krycha.stara, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Naprawdę musisz je przygotować wcześniej? Mąz ci w razie co nie pomoże?
tzn ziemniaki przygotuje ale mięso to juz dla niego za wysoki level
wole przygotować to teraz i miec w razie czego niz pózniej instruować go. Fakt, jak wylądowałam nagle w szpitalu to ugotował obiad ale ile to było pytań
Witam sie! Dzien dobry!
Doczytuje powolimoremi, Sabina, efcia, Bozia3, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Tak sobie religijnie dzis gaworzycie.
Ja dzis krew upuscilam dla zbadania progesteronu oraz prolaktyny. Wynik moze zobacze 10/11 kiedy to mam wizyte w szpitalu odnosnie zabiegow, ktore chca na mnie popelnic. Mam nadzieje, ze dowiem sie tez wtedy o wynik badania nasienia. I nie zadowole sie rzuconym laskawie Wszystko ok.
Co do wiary to mam podejscie dwojakie. Uwazam, ze wiekszosc spoleczenstwa jej potrzebuje zeby utrzymac sie w ryzach. Jednak ludzie ulomni sa i bez bata nad glowa ( czyli kary za grzechy) nie byli byw stanie trzymac sie sciezki.
Lubie nasze tradycje a one sa nierozerwalnie zwiazane z religia. I lubie je praktykowac. Uwazam, ze powinnismy to robic. To nasza spuscizna.
Im wiecej jednak poznaje roznych faktow tym bardziej przechodze na druga strone mocy.
Wierze w sile natury, los, fortune, ktora kolem sie toczy. Nie wierze w Boga jakiego przedstawia nam Kosciol. Ani w aniolow czy swietych itp. To wszystko jest wymyslone na potrzeby kosciola i tych, ktorzy nie potrafia przyjac tego co niesie los.
Bo jesli przytrafia mi sie wielkie szczescie usmiecham sie do siebie i swiata. Jezeli cierpie to nie wygrazam Bogu piescia. Biore co daje mi zycie. Jestem swiadoma.
Dzien dobry.moremi, paszczakin, efcia, BISCA, Kisiel, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Alutka, a co się stało, że tu wpadłaś? wcześniej się z nami pożegnałaś. To tak tylko pochwalić się przyszłaś? że w trzecim cyklu? bo szczerze mi to wisi, ale sama czytałaś, że tutaj w większości dziewczyny mają problemy. Nie pomyślałaś, że takie chwalenie się może sprawić im przykrość. Tym bardziej, że wcześniej jasno powiedziałaś, że te historie (czytaj - użytkowniczek tego forum) cie nie interesują.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:35
ComeToMeBaby, Sabina, Natka_79, paszczakin, ania.g, krycha.stara, efcia, caffe, Dziobak, Mimbla, kapturnica, Niuta, BISCA, malgos741, pierwiastka, gretka, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:Czy po becie już będziesz wiedziała?
no a nie?
jak beta jest parzysta to dziewczynka. Jak nieparzysta, to chlopak, bo siusiak wystaje..
(chcialam napisac pisior,ale teraz to juz glupio brzmi)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:37
Magdala, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, Natka_79, Reni, efcia, Aasiula, caffe, Dziobak, Mimbla, kapturnica, BISCA, krycha.stara, sandra80, pierwiastka, satori, gretka, beates, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość