35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMimbla!!!!!!Mimbla wrote:hej dziewczynki

uprzejmie donoszę, że uspokaja mi się pomału w robocie. jeden przetarg wygrałam, drugi się rozstrzygnie zaraz, trzeci będzie chyba ogłoszony w listopadzie... Uff. Mięśnie karku, szyja i kręgosłup bolą od siedzenia. O dziwo, dupsko jeszcze nie jest płaskie, choć tak mało się ruszam..na opuszkach palców mam trochę zacięć od papieru....Ale poza tym, wszystko oki.
Dzieje się u nas masa teraz jesienią, co jest pozytywne. Będzie za co budować dom w przyszłym roku. Jak ktoś tu przerabiał projekty, mapy geodezyjne do celów projektowych.. etc. to proszę uprzejmie o korepetycje na priv. Ja nie wiem jak ludzie to robią, że w PL udaje im się w 3 m-ce wybudować dom...ja tyle załatwiałam zjazd do drogi gminnej..
No, to będę mogła nadgonić Was na spokojnie. Wreszcie.
Dziś do końca dnia zamierzam głównie się wyciszać - pijąc kawę i uśmiechając do Waszych wpisów przed ekranem
.
Buziaki
jak miło cie widzieć!!!!!!!!!!
paszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale ze co w dziewczynke trafilas .Gratulacje(A)lutka wrote:Przychodze z wiruskami!
Rozdaje Wam wszystkim, bo kochane kobiety jestescie i niesprawiedliwe jest to dlugie czekanie. Mam nadzieje, ze wiruski je skroca! 
nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czy po becie już będziesz wiedziała?(A)lutka wrote:Jeszcze nie wiem, czy dziewczynka, dopiero na jutro zaplanowalam bete.
moremi, paszczakin, efcia, pierwiastka, satori, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
(A)lutka wrote:Co bede wiedziala? Plec? Chyba jeszcze nie.
a chyba jeszcze nie
no dobra, to może kiedyś indziej
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, kapturnica, paszczakin, efcia, BISCA, pierwiastka, satori, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:15
nick nieaktualny, moremi, efcia, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
jakie dobre te współpracowniki tam masz...krycha.stara wrote:A co tu za rozmowki? Czuje sie normalnie, jakbym tego telefonu nie odlozyla. Rozmowa wygladala bardzo podobnie: "Gdzie jestes?" "W toalecie" "Grypa zoladkowa?" "Nie, okres i bardzo boli" "A, to zdrowiej. Przyjdziesz jutro?" "Jeszcze nie wiem" "To zadzwon, bo sie martwimy"

wzruchłam siem.
nick nieaktualny, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
a ja zadzwoniłam do laba bo mają opóźnienie w wyniku CFTR, w necie wciąż tkwią tylko dwa wyniki, CFTR brak, a jak obliczyłam powinien być w piątek lub poniedziałek (zależy jak liczyć). A już jest czwartek. Zaraz piątek a we wtorek mamy wizytę. Ja się pytam gdzie do ciula są wyniki.
Poszedł pan na konsulting do szefowej i wymyślił, że weźmie sobie mój numer telefonu i oddzwoni z informacją, bo rzeczywiście nie ma wyników wpisanych. Będą dzwonić do podwykonawcy (Invicta trójmiejska) z pytaniem czemu jest takie opóźnienie i postarają się jeszcze dziś żeby były. No jestem ciekawa.
nick nieaktualny, efcia, Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość
-
zabierz mnie, zabierz! bo ja od rana czekoladę gorzką wcinam.krycha.stara wrote:Religia sie skonczyla? To ide na sniadanie.
mogę się wymienić- masz jakąś kanapkę może?
Magdala, nick nieaktualny, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mój mąż niestety ma dwie lewe ręce do gotowaniadorbie wrote:Naprawdę musisz je przygotować wcześniej? Mąz ci w razie co nie pomoże?
tzn ziemniaki przygotuje ale mięso to juz dla niego za wysoki level
wole przygotować to teraz i miec w razie czego niz pózniej instruować go. Fakt, jak wylądowałam nagle w szpitalu to ugotował obiad ale ile to było pytań 
Witam sie! Dzien dobry!
Doczytuje powoli
moremi, nick nieaktualny, efcia, Bozia3, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Tak sobie religijnie dzis gaworzycie.

Ja dzis krew upuscilam dla zbadania progesteronu oraz prolaktyny. Wynik moze zobacze 10/11 kiedy to mam wizyte w szpitalu odnosnie zabiegow, ktore chca na mnie popelnic. Mam nadzieje, ze dowiem sie tez wtedy o wynik badania nasienia. I nie zadowole sie rzuconym laskawie Wszystko ok.
Co do wiary to mam podejscie dwojakie. Uwazam, ze wiekszosc spoleczenstwa jej potrzebuje zeby utrzymac sie w ryzach. Jednak ludzie ulomni sa i bez bata nad glowa ( czyli kary za grzechy) nie byli byw stanie trzymac sie sciezki.
Lubie nasze tradycje a one sa nierozerwalnie zwiazane z religia. I lubie je praktykowac. Uwazam, ze powinnismy to robic. To nasza spuscizna.
Im wiecej jednak poznaje roznych faktow tym bardziej przechodze na druga strone mocy.
Wierze w sile natury, los, fortune, ktora kolem sie toczy. Nie wierze w Boga jakiego przedstawia nam Kosciol. Ani w aniolow czy swietych itp. To wszystko jest wymyslone na potrzeby kosciola i tych, ktorzy nie potrafia przyjac tego co niesie los.
Bo jesli przytrafia mi sie wielkie szczescie usmiecham sie do siebie i swiata. Jezeli cierpie to nie wygrazam Bogu piescia. Biore co daje mi zycie. Jestem swiadoma.
Dzien dobry.
moremi, paszczakin, efcia, BISCA, Kisiel, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Alutka, a co się stało, że tu wpadłaś? wcześniej się z nami pożegnałaś. To tak tylko pochwalić się przyszłaś? że w trzecim cyklu? bo szczerze mi to wisi, ale sama czytałaś, że tutaj w większości dziewczyny mają problemy. Nie pomyślałaś, że takie chwalenie się może sprawić im przykrość. Tym bardziej, że wcześniej jasno powiedziałaś, że te historie (czytaj - użytkowniczek tego forum) cie nie interesują.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:35
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Natka_79, paszczakin, ania.g, nick nieaktualny, efcia, caffe, Dziobak, Mimbla, kapturnica, Niuta, BISCA, malgos741, pierwiastka, gretka, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:Czy po becie już będziesz wiedziała?
no a nie?
jak beta jest parzysta to dziewczynka. Jak nieparzysta, to chlopak, bo siusiak wystaje..
(chcialam napisac pisior,ale teraz to juz glupio brzmi)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:37
Magdala, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, Natka_79, Reni, efcia, Aasiula, caffe, Dziobak, Mimbla, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, sandra80, pierwiastka, satori, gretka, beates, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość