35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Z innej beki.
Dojrzewam do pomyslu wyjechania na swieta. Pierwsze swieta w nowym domu rozwalila mi tesciowa, rok temu bylo tez slabo. Niby do 3 razy sztuka... Ale chyba mi sie nie chce.
Moge sie spokojnie bujac na materacu w podgrzewanym basenie. I jesc owoce morza w wigilie. Nie miec choinki i sniegu.
Jakos tak mnie dzis mocniej wzielo.dorbie, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
A niech ma dziewczyna. Ona pewnie chciala dobra nowine niesc jako Apostol.
Ciesz sie ciaza Alutka. Niech bedzie zdrowa.paszczakin, efcia, Dziobak, BISCA, krycha.stara, Magda*, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
moremi wrote:Nie pomyślałaś, że takie chwalenie się może sprawić im przykrość.
Skakać pod sufit z radości
No raczejNie cieszycie się dziewczynki?...
Sabina, moremi, Natka_79, krycha.stara, efcia, kapturnica, Kisiel, Magda*, Mega lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:Mimbla!!!!!!
jak miło cie widzieć!!!!!!!!!!
hera, nie wiem, co bierzesz, ale bierz to dalejMagdala, ComeToMeBaby, efcia, caffe, Mimbla, kapturnica, BISCA, krycha.stara, sandra80, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:też o tym pomyślałam
moremi, Magdala, krycha.stara, Aasiula, efcia, caffe, Dziobak, kapturnica, BISCA, malgos741, pierwiastka, satori, beates, Kisiel, iwcia77, Mega, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no a nie?
jak beta jest parzysta to dziewczynka. Jak nieparzysta, to chlopak, bo siusiak wystaje..
(chcialam napisac pisior,ale teraz to juz glupio brzmi)
krycha.stara, Aasiula, sandra80, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:E, nie! To nie tak! Będziemy się cieszyć
Skakać pod sufit z radości
No raczejNie cieszycie się dziewczynki?...
ComeToMeBaby, krycha.stara, efcia, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no a nie?
jak beta jest parzysta to dziewczynka. Jak nieparzysta, to chlopak, bo siusiak wystaje..
(chcialam napisac pisior,ale teraz to juz glupio brzmi)
Bomba. Nobla dla Cię !paszczakin, Reni, Aasiula, efcia, Mimbla, kapturnica, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny(A)lutka wrote:Przychodze z wiruskami!
Rozdaje Wam wszystkim, bo kochane kobiety jestescie i niesprawiedliwe jest to dlugie czekanie. Mam nadzieje, ze wiruski je skroca!
Gratki! Oby ci się trafiło w dziewczynkękapturnica, Bozia3, BISCA, Magda* lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ale jak nie dziewczynka to się nie liczy
Jak zaszla u nas to przecie Adas bedzie jak zloto.ComeToMeBaby, paszczakin, Sabina, moremi, Aasiula, efcia, BISCA, sandra80, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
hahaha własnie widziałam Millera w TVP24.
Dziennikarz mu zadaje pytanie o koniec, ten mu odpowiada:
- jak chce pan zobaczyć mój koniec to proszę przyjść na mój grób.
- miałem na myśli koniec polityczny. "Mężczyznę poznaje się po tym jak kończy", a kończy pod progiem wyborczym.
- prawdziwy mężczyzna nigdy nie kończy.
Miller odwraca sie do swoich towarzyszy, pyta: idziecie panowie? odpowiadają mu: idziemy! i rusza w głąb korytarza. Telewizja dodała do tego obrazka w tle piosenkę "koledzy Leszka Millera"... hehehehedorbie, Reni, Sabina, moremi, paszczakin, caffe, Aasiula, efcia, Mimbla, BISCA, ania.g, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Paszczak oplulam telefon
Bomba. Nobla dla Cię !
druga teoria, jednakze nadal spojna, jest to, ze Y w meskich chromosomach powoduje nieparzystosc bety..
u dziewczynek X- parzyscie..Reni, Sabina, moremi, Magdala, Dziobak, efcia, Mimbla, krycha.stara, sandra80, malgos741, pierwiastka, gretka, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Z innej beki.
Dojrzewam do pomyslu wyjechania na swieta. Pierwsze swieta w nowym domu rozwalila mi tesciowa, rok temu bylo tez slabo. Niby do 3 razy sztuka... Ale chyba mi sie nie chce.
Moge sie spokojnie bujac na materacu w podgrzewanym basenie. I jesc owoce morza w wigilie. Nie miec choinki i sniegu.
Jakos tak mnie dzis mocniej wzielo.moremi, Dziobak, pierwiastka, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Swietny pomyslDziobak wrote:Z innej beki.
Jakos tak mnie dzis mocniej wzielo.Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
właśnie się dowiedziałam, że Szydło ma dwóch synów. Jeden będzie księdzem, drugi studiuje medycynę.
Tam to muszą być jatki w domu....paszczakin, moremi, krycha.stara, Aasiula, Mimbla, BISCA, malgos741, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:właśnie się dowiedziałam, że Szydło ma dwóch synów. Jeden będzie księdzem, drugi studiuje medycynę.
Tam to muszą być jatki w domu....
Dlaczego? Jeden Oko drugi Chazan - będą żyć w zgodziemoremi, Dziobak, Storczyk31, Mimbla, kapturnica, Kisiel, iwcia77, satori, Mega lubią tę wiadomość