35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
(A)lutka wrote:Po co te zlosliwosci? Chcialam Wam dodac otuchy, ze w naszym wieku mozna szybko i bezproblemowo zajsc. Ale jak ni chcecie, to nie. Juz tu nie zajrze.
no i gitarrra
jak będziesz wychodzić nie trzaskaj drzwiami
p.s. co za debil wymyślił te wiruski???
krycha.stara, Aasiula, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, Mimbla, kapturnica, BISCA, sandra80, malgos741, Simba, pierwiastka, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:A tak na serio- ja dalej uwazam, ze Alutka nie jest prawdziwa. Przyznac sie- ktora wymyslila Alutke?!
też mam takie wrażenie
już była akcja z jakąś laską co to w 7dpo robiła test był negatyw, a potem wpadła nam udowodnić, że prącie wiemymoremi, efcia, paszczakin, Kisiel, iwcia77, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
wiesz jak mnie ? szczególnie od lasek, z którymi słowa nie zamieniłam
na biologi uczyli mnie, że dzieci powstają w inny sposób
a tu się okazuje, że to wirusowe zapalenie
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 30 października 2015, 13:00
moremi, dorbie, krycha.stara, Sabina, Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla, kapturnica, BISCA, malgos741, Simba, pierwiastka, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:wiesz jak mnie to wkurwia? szczególnie od lasek, z którymi słowa nie zamieniłam
na biologi uczyli mnie, że dzieci powstają w inny sposób
a tu się okazuje, że to wirusowe zapalenieefcia, Mimbla, krycha.stara, Simba, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:O matko matko! Czuje presje, nie wiem, co napisac! Cos madrego, zabawnego by pasowalo, nie? Tylko co?
Jestem w ciazy!E, za slabe.
Bede w ciazy w 2016! Tak chyba lepiej
zapomniałaś dodać ze urodzisz dziewczynkemoremi, Aasiula, caffe, krycha.stara, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
(A)lutka wrote:Po co te zlosliwosci? Chcialam Wam dodac otuchy, ze w naszym wieku mozna szybko i bezproblemowo zajsc. Ale jak ni chcecie, to nie. Juz tu nie zajrze.
Storczyk31, Sabina, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Swoją drogą strasznie mi przykro... Idę popłakać... 9 miesięcy tu siedzę i moje wiruski jakieś słabe. I Wasze: Natka, Dorbie, Ania.G, też do penisa wafla. Chyba za mało kichałam na resztę. Teraz jedyna nadzieja w Beates. Ona świeża. Może pozaraża dziewczyny...
Reni, kapturnica, ania.g, Aasiula, Sabina, dorbie, krycha.stara, efcia, BISCA, malgos741, Simba, pierwiastka, Dziobak, Luna76, beates, Kisiel, iwcia77, satori, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Swoją drogą strasznie mi przykro... Idę popłakać... 9 miesięcy tu siedzę i moje wiruski jakieś słabe. I Wasze: Natka, Dorbie, Ania.G, też do penisa wafla. Chyba za mało kichałam na resztę. Teraz jedyna nadzieja w Beates. Ona świeża. Może pozaraża dziewczyny...
Moje zadziałały.Mi Maksa wyciągli a Beates zaJszła w cioNżeReni, dorbie, paszczakin, krycha.stara, efcia, BISCA, ania.g, sandra80, malgos741, pierwiastka, beates, Kisiel, iwcia77, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:PFFF.
Moje zadziałały.Mi Maksa wyciągli a Beates zaJszła w cioNże
Alutka wszystkim wysyła te wiruski. To jest coś!
A Ty szybciej po te tabletki leć, bo jeszcze Ciebie wiruski dopadną.
aaaaaa psik!Sabina, dorbie, efcia, BISCA, Natka_79, Simba, pierwiastka, Dziobak, Kisiel, iwcia77, satori, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Swoją drogą strasznie mi przykro... Idę popłakać... 9 miesięcy tu siedzę i moje wiruski jakieś słabe. I Wasze: Natka, Dorbie, Ania.G, też do penisa wafla. Chyba za mało kichałam na resztę. Teraz jedyna nadzieja w Beates. Ona świeża. Może pozaraża dziewczyny...
moremi, kapturnica, Sabina, efcia, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4