35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde własnie odebrałam wyniki ,mam mała niedokrwistosc
Sie zastanawialam dlaczego tak kiszkowato sie czuje ...
I te zajady , a tu proszszsz wszystko jasne .Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 15:27
Sabina lubi tę wiadomość
-
Zjadłabym kebaba
zjadłabym cokolwiek byle nie miało nic wspólnego z tą choketną dietą. O pizzę! Ja chce pizze
Apropos wirusów to troche sie boje czy mnie cos nie łapie sie to od synagardło dziwne mam
Moremi, u nas to jest kolejka, zielona fala i przekazanie pałeczki. Ja tam wierze ze cos sie zaraz ruszy w tekście dwóch kresek
Swoja droga to mnie to zawsze dziwi jak dorosłe kobiety podłapują infantylny język, pieprzą o wiruskach, fasolinkach itd itp. Zawsze wprowadza mnie to w osłupienie. Rozumiem jakieś 20latki ale starsze?? No nie pojęteWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 15:32
Magdala, efcia, kapturnica, moremi, Sabina, Kisiel, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kurde własnie odebrałam wyniki ,mam mała niedokrwistosc
I te zajady , a tu proszszsz wszystko jasne .
możesz brać taki lek, (na receptę od POZ) o nazwie Tardyferon Fol (Ferrosi sulfas). Ma kwas foliowy. Jak ja miałam taki wynik jak Ty, to łykałam razem z kapsułkami wit. C żeby się lepiej wchłaniał.
Wiele kobiet ma takie problemy, to przejściowe. Nie martw się.Aasiula, efcia, kapturnica, moremi, Sabina, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Zjadłabym kebaba
zjadłabym cokolwiek byle nie miało nic wspólnego z tą choketną dietą. O pizzę! Ja chce pizze
Apropos wirusów to troche sie boje czy mnie cos nie łapie sie to od synagardło dziwne mam
Moremi, u nas to jest kolejka, zielona fala i przekazanie pałeczki. Ja tam wierze ze cos sie zaraz ruszy w tekście dwóch kresekKapta pieknie oddała dalej swoj cykl ,teraz czekamy na was
anna maria, efcia, kapturnica, malgos741, Sabina, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kurde własnie odebrałam wyniki ,mam mała niedokrwistosc
I te zajady , a tu proszszsz wszystko jasne .
Nigdy wczesniej nie mialas niedokrwistosci? To sie wyrownuje lekami, burakami, pokrzywa czym Ci pasuje. Jezeli nie przewlekla to bedzie ok. Inaczej trzeba by podrazyc, czy to z braku wchlaniania zelaza czy wit b.
Ja mam niedokrwistosc z braku zelaza. Pomaga mi pokrzywa w tabletkach. Juz prawie zahaczam o widelki.
Bedziesz zyc.efcia, moremi, BISCA, Mimbla, Sabina, Aasiula, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
pierwiastka podejrzałam ze sie chwalisz ciachem na sąsiednim, dawaj je tu zanim wszystko zeżrą
P.S. prosze wrzucić fote do przepisu, zeby było profesjonalnie
edit: ups cos kiepsko podejrzałam, bo zdjecie było własnie w przepisach, jakby co ja nic nie prasowałam, w pracy jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 15:53
kapturnica, pierwiastka, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
I tak po wizycie wsio paradno.Znaczy sie,ze wszystkow ja najlepsyzm porzadku.Za 6-8miesiecy mam sieknac cytologie i przyjsc po kolejna recepte.Przepisal mi 6opakowan cerazette.W aptece drogie sa bo 37zl za paczke na miech.Popatrze na doz i w innych aptekach moze cos taniej bedzie.Ale wyszlam z zalozenia ,ze i tak pooszczedzam skoro sie bzykac nie bede w kazdym miesiacu
A jak przestane karmic wtedy wroce na stare dibre tanie stedirill
ps.Masz szczescie ,ze bylo hau hau .Ale tyle sie musialam oczekacMaj gad!
ania.g, efcia, moremi, malgos741, Sabina, Aasiula, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chyba Cię pogięło...
2 też wykluczam
To ja lecę na ktg i do lekarza. na gimnastyce położna tylko głową pokiwała z politowaniem, gdy zapytałam czy już rodzęefcia, kapturnica, malgos741, Sabina, BISCA, Magdala, Kisiel, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nuda
nic się nie dzieje
dialogi niedobre... Bardzo niedobre dialogi są.Simba, SolarPolar, Mimbla, Sabina, BISCA, Dziobak, moremi, Kisiel, krycha.stara, macduska, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny