35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:My z Morką odmawiamy rodzenia na początku listopada, od 3go niech due dzieje co chce, choc ja tam wole od 13go
Kapta, no właśnie... Dieta karmiącej. Jak se pomyśle ze w święta wszystko co uwielbiam bedzie zakazane to naprawdę mi żal. makowiec, pierogi, kapucha....no bedzie cieżko. No chyba ze nie wyjdzie z karmieniem ale to sie okaże. Na razie staram sie zachować optymizm ale przeraża mnie ten temat coraz bardziejkolejny plus rodzenia wiosna- nie trzeba miec wyrzeczeń z świątecznego jedzenia ( nie dotyczy rodzących przed Wielkanocą)
z oczywistych względów których nie bedziemy wałkować, w temacie karmienia jestem lai(koni)kiem.
Czemu nie można jeść cytrusów ani makowca?BISCA, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Ania, juz 26 tydzien ! Trudno w to uwierzyc. Bardzo szybko mi Twoja ciaza leci. Jak sie czujesz ? W domu pomagaja ?
W domu mam pomoc zorganizowaną. Także jest ktoś kto ogarnia ten chaos i pomaga przy Marcelu
dorbie, BISCA, moremi, Sabina, Kisiel lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Współczuję
u mnie działa jedzenie po trochu i wtedy wszystko mogę jeść.
Kapusta, bigos, odpuszczam, nie muszęSabina lubi tę wiadomość
-
Dorbie ale Cie wzdelo ,nie jedz wiecej kapuchy
super fota
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 18:06
BISCA, dorbie, efcia, pierwiastka, Aasiula, Sabina, ania.g, SolarPolar, Magda*, Kisiel, krycha.stara, macduska, Mimbla, iwcia77, ComeToMeBaby, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
Owoce cytrusowe moga uczulac malucha jak i powodowac problemy brzuchowe.To samo tyczy sie makowcow i innych ciezkich ciast.Niestety jak mam miec wrzeszczacego , rozdartego niemowlaka to wole odpuscic
Ale pocieszam sie ,ze po 3cim miesiacu powoli bede tak jak przy starszym wprowadzac rozne potrawy malymi kroczkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 18:51
dorbie, Sabina, Aasiula, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Natka rany julek!Tylko 12dni do terminu porodu .O żesz orzeszek ale zlecialo.!!
Dorbie sliczny awatar masznie wiem czy to jakieś proroctwo czy co ale do porodu równe 3 tygodnie
moremi, kapturnica, Aasiula, pierwiastka, Kisiel, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
A ja nie rodze i już. W ktg wyszedł jeden skurcz! Jeden psia kość! A i tak go nie poczułam.
Toto waży 3200g. Wszystko w normie i nie wygląda, żebym w najbliższym czasie miała rodzić. Jeżeli nie urodze do 12, to mam się stawić w szpitalu. Za tydzień kolejna wizyta.malgos741, Sabina, SolarPolar, kapturnica, Magdala, Aasiula, BISCA, dorbie, pierwiastka, Magda*, Dziobak, Kisiel, macduska, Mimbla, efcia, ania.g, iwcia77, ComeToMeBaby, satori, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dorbie cudo awatar aż napatrzeć się nie mogę
SolarPolar, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017