X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dobry jest slonce ,przyjechala ta franca(nie @) i Humor mi popsula :-(
    co to za babsztyl, że chwili się nie da z nią wytrzymać - naprawdę musisz być skazana na jej towarzystwo? Kurcze mogłaby Wam tylko dziecko podrzucać - a sama niech spada na drzewo.....

anna maria, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• BISCA Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Bisca, ja często mam takie porąbane sny. Tzn, jak już coś mi się śni to jest to conajmniej dziwne. Ostatnio też mi się zombiaki śniły :-) u rodziny w domu. Do którego musiałam się pakować jakby trzeba było tam jechać z tydzień, a w rzeczywistości mam tam z 15 minut jazdy. No to teraz czekam na objawy menopy :-P Aaaa, ale ja tego czegoś nie biorę... Hmmm... Będę musiała zadowolić się snami... ;-)

Ty, Bisca, a są takie suplementy niwelujące odczucia menopauzalne, może by dało radę obejść te twoje odczucia nie psując działania leku?

Nie, to nie jest az tak tak uciazliwe. I mysle, ze to zniknie jak ruszymy ze stymulacja. Spoko.
    À le sny nie sa od leku. Zawsz mam powalone sny. Kiedys opowiadalam o tym, w ktoryem obcielam sobie obydwie rece O.o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 11:28

ComeToMeBaby, Sabina, Bozia3, Simba, moremi, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no możliwe....ale półroczne dziecko to jeszcze jada w różnych porach...:)albo dawać więcej wieczorem, żeby mu wystarczało....chciałabyś się Reni budzić z głodu....a tu nic...bo noc??? :)

taki żarcik był

p.s. często się budzę z głodu i nic ;-)

BISCA, Simba, paszczakin, moremi, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ale jaja - napisalam jej to samo na fejsie :)
    Dzien dobry

Nie mam knoppersa

Szkoda, chcialam od Ciebie wyzebrac wlasnie. Faksem czy cos

pierwiastka, Simba, efcia, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja dzisiaj dorabiałam butlę z mlekiem o 1 w nocy - bo był głodny i często o 5-6 rano też mu robię mleko -bo płacze z głodu...dlaczego miałabym mu nie dać zjeść???? ewentualnie próbuj go oszukać wodą w butelce - ale mój na to nie idzie..:)
    Ja nie daje.
    Jak mi tak zaczeli robic, to im po prostu w dzien wiecej dawalam.
    Znam 3-latki ktore jedza w nocy O.o . No fuckin way. Godziny posilkow to swientosc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 11:26

BISCA, paszczakin, moremi, ania.g, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    taki żarcik był

p.s. często się budzę z głodu i nic ;-)
    eee nie wyglądasz mi na taką...:) na jakieś tam pierożki czy sushi w nocy można by CIę było chyba skusić....

efcia lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja nie daje.
    Jak mi tak zaczeli robic, to im po prostu w dzien wiecej dawalam.
    Znam 3-latki ktore jedza w nocy O.o . No fuckin way. Godziny posilkow to swientosc :)
    Jeśli dodajesz w dzień więcej to ok - powinno wystarczyć. Mojemu czasami nie wystarcza - to mu daję w nocy....Na pewno nie do 3 roku życia..:)Ale teraz nie miałabym sumienia nie dać...
    Znaczy co - płakały z głodu w nocy i czekałaś aż przestaną i padną - czy jak sobie z tym radziłaś?

Dziobak lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Nie, to nie jest az tak tak uciazliwe. I mysle, ze to zniknie jak ruszymy ze stymulacja. Spoko.
    À le sny nie sa od leku. Zawsz mam powalone sny. Kiedys opowiadalam o tym, w ktoryem obcielam sobie obydwie rece O.o
    ja pierdziu...Freud by miał nie lada materiał na badania....:)

BISCA, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    eee nie wyglądasz mi na taką...:) na jakieś tam pierożki czy sushi w nocy można by CIę było chyba skusić....

nie, jedyna zasada i to bardzo święta, to nie obżeram się w nocy
    pomijając, że to niezdrowo, to ja zawsze źle śpię i mam mega koszmary
    dziękuję bardzo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 11:49

Simba, Bozia3, paszczakin, moremi, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jeśli dodajesz w dzień więcej to ok - powinno wystarczyć. Mojemu czasami nie wystarcza - to mu daję w nocy....Na pewno nie do 3 roku życia..:)Ale teraz nie miałabym sumienia nie dać...
    Znaczy co - płakały z głodu w nocy i czekałaś aż przestaną i padną - czy jak sobie z tym radziłaś?
    Nie plakali w nocy tylko nad ranem - ok. 5ej. Dostawali wode, a jak sie nie dalo oszukac, to bralam placzacego do lozka. Dwa dni po kolei takich akcji i dostosowywalam jadlospis dzienny. Oni od 4 miesiaca maja stale godziny posilkow. Teraz tylko ostatnio przeszlismy z 5 dziennie do 4ech ale po tygodniu sie dostosowali. Zmiana czasu niestety dala nam tez troche popalic, ale juz jest ok. Z blizniakami malo rzeczy jest "na zadanie dzieci". Wiekszosc na zadanie rodzicow. Ale mysle ze z jednym tez bym tak robila :)

Bozia3, paszczakin, moremi, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i problem z drugim psem sam się rozwiązał
    świruska go nie oddaje i nowego też już nie weźmie

Simba, moremi, efcia, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Zalezy jaki masz plan. Mozesz odstawic wszystko glutenowe na 3 tyg. Poszukaj zamiennikow ale z dobrym skladem.
    Paszcza straszyla, ze jak sie nie ma uczulenia na gluten to po odstawieniu na dluzej i potem powrocie do jedzenia mozna sie celiaki nabawic.
    Ja po trochu bede wprowadzac zyto po tescie.

Dobry.

Snil mi sie orgazm. W stodole. XD

te Magdala! nic takiego nie mowilam- mowilam, ze gluten szkodzi tylko celiakowcom, a na normalnych nie ma znaczenia!

ty teraz bulszit! ;)

BISCA, moremi, dorbie, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Za chwile bracia twix Maja rok :-) cos za szybko to leci:-)
    Dla mnie tez za szybko :-/

Reni, Bozia3, anna maria, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie plakali w nocy tylko nad ranem - ok. 5ej. Dostawali wode, a jak sie nie dalo oszukac, to bralam placzacego do lozka. Dwa dni po kolei takich akcji i dostosowywalam jadlospis dzienny. Oni od 4 miesiaca maja stale godziny posilkow. Teraz tylko ostatnio przeszlismy z 5 dziennie do 4ech ale po tygodniu sie dostosowali. Zmiana czasu niestety dala nam tez troche popalic, ale juz jest ok. Z blizniakami malo rzeczy jest "na zadanie dzieci". Wiekszosc na zadanie rodzicow. Ale mysle ze z jednym tez bym tak robila :)
    w ciągu dnia mój też ma stałe pory - to jakoś organizuje dzień...ale w nocy ja nie dałam rady oszukać wodą - rzucał butelka w kąt i chciał jeść...ale to nie zawsze jest - zdarza się raz na 3-4 tygodnie...więc da sie żyć...

Simba, Dziobak, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

ja tez dodaje w dzien. Tylko, ze u mnie teraz wiele zmian- mlody zaczal mleko "2" (nie wiem- to mniej sycace?), 2 karmienia mlekiem zastapione sa normalnym zarciem, wprowadzam gluten i mieso. oczywiscie nie wszytko na raz, ale jakos tak sie zbieglo.
    mlody je solidna porcje warzyw, lubi bardzo, natomiast mniej mu pasuja owoce i ten posilek kuleje. A jest to ostatni przed wieczornym. I taka mam teorie, ze ten wieczorny trafia do kompletnie pustego brzucha i szybciej sie wyczerpuje.
    Wniosek- trzeba dokarmic po poludniu, a nie w nocy. W nocy sie nie je. Nie jadl w nocy przez 4 miesiace i bylo ok, to teraz nie powinien zaczynac..

Simba, Bozia3, moremi, Dziobak, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no i problem z drugim psem sam się rozwiązał
    świruska go nie oddaje i nowego też już nie weźmie

una z Twoich opisow to, sie mnie wydaje, nie powinna chyba miec wcale piesow..

efcia lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieciate jak to jest
    czy macie jakąś rozpiskę na lodówce kiedy czym karmicie malucha? czy to na pamięć macie wyryte?
    co oznaczają stałe pory? To jak śpi, to budzicie na paszę?

krycha.stara, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja tez dodaje w dzien. Tylko, ze u mnie teraz wiele zmian- mlody zaczal mleko "2" (nie wiem- to mniej sycace?), 2 karmienia mlekiem zastapione sa normalnym zarciem, wprowadzam gluten i mieso. oczywiscie nie wszytko na raz, ale jakos tak sie zbieglo.
    mlody je solidna porcje warzyw, lubi bardzo, natomiast mniej mu pasuja owoce i ten posilek kuleje. A jest to ostatni przed wieczornym. I taka mam teorie, ze ten wieczorny trafia do kompletnie pustego brzucha i szybciej sie wyczerpuje.
    Wniosek- trzeba dokarmic po poludniu, a nie w nocy. W nocy sie nie je. Nie jadl w nocy przez 4 miesiace i bylo ok, to teraz nie powinien zaczynac..
    no to może zamien posiłki? zdrowiej jest jeść owoce do południa - niech pod wieczór wsuwa warzywa i się tym napcha?

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    una z Twoich opisow to, sie mnie wydaje, nie powinna chyba miec wcale piesow..

miała 4 psy i 4 koty
    zostały jej 2 psy i kot
    więcej zwierząt ma już nie brać
    psychiatra zapisał jej w papierach, że powinna mieć zwierzaka (wzięła sobie do serca aż za bardzo)

efcia, moremi, Mimbla, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trudne to jest co piszecie

ja pierdziu moje dziecie będzie zawsze głodne albo przeżarte

Bozia3, krycha.stara, efcia, moremi, Mimbla, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość

‹‹ 12017 12018 12019 12020 12021 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ