35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ja mam od tygodnia cudny tydzien. Testosteron wyjchal! Jest spokoj, cisza, czysto i w ogole. Spie na king size de lux - wszystko dla mnie. Czego mi wiecej potrzeba?
sandra80, SolarPolar, malgos741, krycha.stara, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ja mam od tygodnia cudny tydzien. Testosteron wyjchal! Jest spokoj, cisza, czysto i w ogole. Spie na king size de lux - wszystko dla mnie. Czego mi wiecej potrzeba?
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Z kim? tylko nie mów, że z polarkiem
Za ciepło jeszcze
z psem
mąż mój szanowny wyjechał był do teściów i od dwóch dni mam wolną chatę
nie wiem..może jakieś dziwy zaproszęSabina, moremi, efcia, Bozia3, malgos741, Kisiel, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
jutro wraca
będziemy robić dziedzicaSimba, Dziobak, Heretyczka, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, efcia, krycha.stara, malgos741, megan8, paszczakin, ania.g, Mega, Aasiula, caffe, BISCA, iwcia77, Kisiel, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja tez nie. Ja to wierze we wszystko co na forach. Jedna z naszych mi podpowiedziala, ze mamy trola ostatnio.
no nie?
-
SolarPolar wrote:Ja mam od tygodnia cudny tydzien. Testosteron wyjchal! Jest spokoj, cisza, czysto i w ogole. Spie na king size de lux - wszystko dla mnie. Czego mi wiecej potrzeba?
Moi duzi jutro jada na caly dzien na mecz siatkowki. Zostaje ja z Adasiem. Bedzie pieknie!
SolarPolar, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Z nosem czy bez?
A co bedziesz z nim robic, za przeproszeniem?
z nosem
będę traktować jak dziecko skoro zajść nie mogę
moremi, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
chciałam tylko zauważyć, że ....moje moderowane posty są (jak do tej pory) tylko te z wulgaryzmami....i już kilka razy zauważyłam, że "moderator" kasuje post z powodu reklamy, nieprzyjaznej atmosfery itp.....ale to nie ja...
więc albo ktoś zgłasza te posty administratorom i oni to robią - albo mamy tu równoległego moderatora, o którym ja nic nie wiem...
dziękuję za uwagękrycha.stara, Heretyczka, malgos741, efcia, Reni, paszczakin, ComeToMeBaby, Aasiula, caffe, iwcia77, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:chciałam tylko zauważyć, że ....moje moderowane posty są (jak do tej pory) tylko te z wulgaryzmami....i już kilka razy zauważyłam, że "moderator" kasuje post z powodu reklamy, nieprzyjaznej atmosfery itp.....ale to nie ja...
więc albo ktoś zgłasza te posty administratorom i oni to robią - albo mamy tu równoległego moderatora, o którym ja nic nie wiem...
dziękuję za uwagę -
Już sobie was wyobraziłam: dwie w jednym łóżku ha ha ha
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017