35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:chciałam tylko zauważyć, że ....moje moderowane posty są (jak do tej pory) tylko te z wulgaryzmami....i już kilka razy zauważyłam, że "moderator" kasuje post z powodu reklamy, nieprzyjaznej atmosfery itp.....ale to nie ja...
więc albo ktoś zgłasza te posty administratorom i oni to robią - albo mamy tu równoległego moderatora, o którym ja nic nie wiem...
dziękuję za uwagękrycha.stara lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Kto dzis ma nocke? Bo nie wiem, prasowac dalej, czy zalegnac przy malzonku? Beda jeszcze jakies ciekawostki?
ale z godzinkę to mogę...
krycha.stara, Heretyczka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Kto dzis ma nocke? Bo nie wiem, prasowac dalej, czy zalegnac przy malzonku? Beda jeszcze jakies ciekawostki?
krycha.stara, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Ale nie poddajemy sie, jest tyle innych ciekawych tematow. Np. sluzy i owulacje, bo to podobno takie forum. Co ja tu robie w takim razie? O ja przekleta, jeszcze pudelko antykonceptow przede mna!
prasujesz z nami!krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Oooo, ankiete puszcze, moge? Dla posiadaczek w miare swiadomych dzieciow.
Czy Wasze pociechy biora aktywny udzial w obrzedach halowinowych? W sensie przebieranki i zbieranie cukierkow po chatach? Bo podobno w polskich szkolach mowia na religii , ze to Zuo!
Sama bym sie pobawila. Darmowe cuksy chetnie przytule, a przebierac sie nie musze, bom bez makijazu istna czarownica!
My z E tez chcieli pójsc na słodyczowe zebry z Sebastiaanem na rekach i śpiewac w jego imieniu
krycha.stara, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:moremi nr 1
paszcza
kometa
te napewno
Tylko ciebie kapujemy. Renki absolutniepaszczakin, Dziobak, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:cos wam z tego przyszło jak do tej pory?
A co cię tak interesuje? Przecież i tak masz wszystko w dupie. Az się dziwie, ze tak drążysz.kapturnica, paszczakin, ComeToMeBaby, Natka_79, BISCA, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pierwsza
Bry dziewczyny
Sniłyście mi się dzisiaj a na dodatek w kościele byłyśmyja się na głos żarłam z matką a wy omawiałyście jakieś przedstawienie
ale co ważne WSZYSTKIE byłyśmy z brzuchami tylko Dziobak się upierala że nie jest w ciąży... A nawet nie prasowałam wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 06:46
kapturnica, Simba, sandra80, Dziobak, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, Mega, BISCA, Kisiel, iwcia77, Mimbla, megan8, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter