35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Nareszcie Dorbie, nareszcie
Ile razy czytałam opisy twojego maratonu dyżurowego tyle razy zmęczona byłam.ComeToMeBaby, beates, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry foremki.
Jak mi dorbie awatar miga, to zawsze mi sie wydaje, ze to moremi wrocila do Jacka w kapeluszu.
Potem dopiero widze sliczny brzuchol.
Emigrandzkie dyskusje omijam z powodu oczywistego. Dodam, ze odkad moja stopa stanela na tej ziemi nie wzielam od kraju, ktory mnie przygarnal ani pensa.
Bo to, ze chodze do lekarza to chyba z podatkow leci, nie?
Acha. Musze to powiedziec. Niektorzy subiekci w sklepach o brazowej skorze naprawde pachna inaczej. Przykro mi. Moze to dlatego, ze ciezko pracuja i sie poca?
Mglisto jest. Jeszcze nie wstaje. Milego tym co musza byc na nogach.Dziobak, moremi, dorbie, Mega, kapturnica, Bozia3, ania.g, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
pierwiastka wrote:Dziobak, ciebie to nawet po brzuchu chciałam macać bo mi wyglądał na ukrywający bliźniaki ale żes mnie zbeształa że tam nic nie ma a tylko cionżowe som dobrem publicznym i można macać
Bozia3, Mega, ania.g, iwcia77, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość
-
Powiem wam, ze wole obchodzic ten czas haloweenowy po naszemu i na smutno. I mam wtedy nostalgie za Ojczyzna.
Jedziemy zwykle na jakis stary cmentarz i tam sobie wspominamy z moim.
Ten slawny High Gate wymaga biletu wstepu, ale warto. To inny swiat. Grobowce daja wrazenie opuszczonego miasta. Jest ogromny. Lezy tam wiele slawnych osob. W tym kilku Polakow.
Oczywiscie cmentarze sa puste i pozarastane. Maja cudowny klimat. Czesto pelnia role parkow.dorbie, ComeToMeBaby, Magda*, iwcia77, Mimbla, megan8, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Cześć,
Ja pierd*#}* co to sie ze mną wczoraj działocały dzien skurczy i w brzuchu i w krzyżu a po południu panika, że będę rodzic wczesniej a nie chce jeszcze teraz. A potem to juz był ryk że coś mi sie stanie przy tym porodzie
ze go nie przeżyje... Masakra. i skąd mi sie to bierze
Byłam krwi upuścić. Pani sie ładnie wkłuła w żyłe a tu nic, ani kropelkitaki psikus na ostatnie ciążowe badanie. Pani w szoku, próbuje grzebać, ale postanowiła spróbować na drugiej ręce a tu pięknie. Cóż, pewnie zrosty. Za to dostałam gratis plasterki
U nas tez mgła, jakoś lubię takie jesienne klimaty
Miłego dnia!!!dorbie, kapturnica, Magdala, malgos741, Mega, ania.g, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Cześć,
Ja pierd*#}* co to sie ze mną wczoraj działocały dzien skurczy i w brzuchu i w krzyżu a po południu panika, że będę rodzic wczesniej a nie chce jeszcze teraz. A potem to juz był ryk że coś mi sie stanie przy tym porodzie
ze go nie przeżyje... Masakra. i skąd mi sie to bierze
Byłam krwi upuścić. Pani sie ładnie wkłuła w żyłe a tu nic, ani kropelkitaki psikus na ostatnie ciążowe badanie. Pani w szoku, próbuje grzebać, ale postanowiła spróbować na drugiej ręce a tu pięknie. Cóż, pewnie zrosty. Za to dostałam gratis plasterki
U nas tez mgła, jakoś lubię takie jesienne klimaty
Miłego dnia!!!Trzymaj się
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:I juz bedziesz w domu do konca? Nalezy Ci sie. Ciesze sie, ze ciaza przebiega wzorowo.
Doczekam
Magdala, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry
Nie, nie rodze
Dopiero wczoraj spakowaliśmy torby do szpitala. Dopiero chyba zaczyna do mnie dochodzić, że będę rodzić. I to niedługo.dorbie, Aasiula, ComeToMeBaby, Heretyczka, kapturnica, Magdala, Dziobak, malgos741, paszczakin, SolarPolar, Mega, Natka_79, caffe, ania.g, Magda*, Kisiel, iwcia77, Mimbla, peppapig, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Naprawdę? Ja chyba to wcześniej zrobię
Oj, chyba tak na 35tc
Ale w torbie jest już wszystko i nic nie muszę dorzucać.
Aaaaaa nie. Muszę cukierki kupić. Takie galaretkidorbie, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Magdala, Dziobak, Mega, Kisiel, iwcia77, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:A opadł ci brzuch?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 10:30
dorbie, kapturnica, Aasiula, Magdala, malgos741, Mega, Kisiel, iwcia77, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dziś ze mnie perfekcyjna kuchta ma być
mam plana:
sernik izaura
sałatka warzywna
na obiad makaron pełnoziarnisty z łososiem i pesto (ściągnięte od którejś z Was)
mam już flaki (od teściowej) i czeburaki, o muszę do nich barszcz czerwony zrobićdorbie, moremi, Dziobak, Kisiel, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
Nie, nie rodze
Dopiero wczoraj spakowaliśmy torby do szpitala. Dopiero chyba zaczyna do mnie dochodzić, że będę rodzić. I to niedługo.dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie. Ale moja matka twierdzi, że w żadnej ciąży jej brzuch nie opadł. Poszedł czop, zaraz wody i akcja porodowa w toku.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Sandra, czeburaki???
sorki czebureki, ukraińskie pierogi z mięsem
nie nie sama ich nie robiłam, zamówiłam u jednej babki, som pysznemoremi, kapturnica, Bozia3, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Oj boli glowa boli.
Przeczytalam posty wieczorne. Ja jednak nie kumam - myslalam ze swoje posty kasuje Krycha i czasami moderuje nasze Bozia . Ja nigdy sie nie cofam do postow wiec nie wiem co sie za plecami dzieje. Wczorajsze posty z dyskusji o imigrantach tez zostaly wykasowane?iwcia77 lubi tę wiadomość