X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Nareszcie Dorbie, nareszcie :-D
    Ile razy czytałam opisy twojego maratonu dyżurowego tyle razy zmęczona byłam.
    Jeszcze za tydzień mam samą nocke 14 godzin i wtedy już koniec :-)

ComeToMeBaby, beates, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry foremki.

Jak mi dorbie awatar miga, to zawsze mi sie wydaje, ze to moremi wrocila do Jacka w kapeluszu. :-)
    Potem dopiero widze sliczny brzuchol.

Emigrandzkie dyskusje omijam z powodu oczywistego. Dodam, ze odkad moja stopa stanela na tej ziemi nie wzielam od kraju, ktory mnie przygarnal ani pensa.
    Bo to, ze chodze do lekarza to chyba z podatkow leci, nie?

Acha. Musze to powiedziec. Niektorzy subiekci w sklepach o brazowej skorze naprawde pachna inaczej. Przykro mi. Moze to dlatego, ze ciezko pracuja i sie poca? ;-)

Mglisto jest. Jeszcze nie wstaje. Milego tym co musza byc na nogach.

Dziobak, moremi, dorbie, Mega, kapturnica, Bozia3, ania.g, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Jeszcze za tydzień mam samą nocke 14 godzin i wtedy już koniec :-)

I juz bedziesz w domu do konca? Nalezy Ci sie. Ciesze sie, ze ciaza przebiega wzorowo. :-)

dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    Dziobak, ciebie to nawet po brzuchu chciałam macać bo mi wyglądał na ukrywający bliźniaki ale żes mnie zbeształa że tam nic nie ma a tylko cionżowe som dobrem publicznym i można macać o.O
    Fakt, że mam ostatnio oponke na brzuchu, ale żeby zaraz bliźniaki?? o.O

Bozia3, Mega, ania.g, iwcia77, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam, ze wole obchodzic ten czas haloweenowy po naszemu i na smutno. I mam wtedy nostalgie za Ojczyzna.
    Jedziemy zwykle na jakis stary cmentarz i tam sobie wspominamy z moim.
    Ten slawny High Gate wymaga biletu wstepu, ale warto. To inny swiat. Grobowce daja wrazenie opuszczonego miasta. Jest ogromny. Lezy tam wiele slawnych osob. W tym kilku Polakow.
    Oczywiscie cmentarze sa puste i pozarastane. Maja cudowny klimat. Czesto pelnia role parkow.

dorbie, ComeToMeBaby, Magda*, iwcia77, Mimbla, megan8, BISCA lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Ja pierd*#}* co to sie ze mną wczoraj działo :/ cały dzien skurczy i w brzuchu i w krzyżu a po południu panika, że będę rodzic wczesniej a nie chce jeszcze teraz. A potem to juz był ryk że coś mi sie stanie przy tym porodzie :/ ze go nie przeżyje... Masakra. i skąd mi sie to bierze :/
    Byłam krwi upuścić. Pani sie ładnie wkłuła w żyłe a tu nic, ani kropelki :) taki psikus na ostatnie ciążowe badanie. Pani w szoku, próbuje grzebać, ale postanowiła spróbować na drugiej ręce a tu pięknie. Cóż, pewnie zrosty. Za to dostałam gratis plasterki ;)
    U nas tez mgła, jakoś lubię takie jesienne klimaty :)
    Miłego dnia!!!

dorbie, kapturnica, Magdala, malgos741, Mega, ania.g, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Kawyyyyyy :)
    Moje ocza nie chca wspolpracowac ;)

Dziobak, dorbie, sandra80, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Cześć,
    Ja pierd*#}* co to sie ze mną wczoraj działo :/ cały dzien skurczy i w brzuchu i w krzyżu a po południu panika, że będę rodzic wczesniej a nie chce jeszcze teraz. A potem to juz był ryk że coś mi sie stanie przy tym porodzie :/ ze go nie przeżyje... Masakra. i skąd mi sie to bierze :/
    Byłam krwi upuścić. Pani sie ładnie wkłuła w żyłe a tu nic, ani kropelki :) taki psikus na ostatnie ciążowe badanie. Pani w szoku, próbuje grzebać, ale postanowiła spróbować na drugiej ręce a tu pięknie. Cóż, pewnie zrosty. Za to dostałam gratis plasterki ;)
    U nas tez mgła, jakoś lubię takie jesienne klimaty :)
    Miłego dnia!!!
    Ćwiczysz się :-) Trzymaj się :-) :-) :-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    I juz bedziesz w domu do konca? Nalezy Ci sie. Ciesze sie, ze ciaza przebiega wzorowo. :-)
    Wszystkie nocki tak, ale na zwolnienie w pracy w przychodni idę za 5 tyg. Ale już szef się w razie co nastawia na zastępowanie mnie jakbym nie doczekała 4.12 :-) Doczekam :-)

Magdala, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Nie, nie rodze :-P
    Dopiero wczoraj spakowaliśmy torby do szpitala. Dopiero chyba zaczyna do mnie dochodzić, że będę rodzić. I to niedługo.

dorbie, Aasiula, ComeToMeBaby, Heretyczka, kapturnica, Magdala, Dziobak, malgos741, paszczakin, SolarPolar, Mega, Natka_79, caffe, ania.g, Magda*, Kisiel, iwcia77, Mimbla, peppapig, BISCA, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dopiero wczoraj spakowaliśmy torby do szpitala. Dopiero chyba zaczyna do mnie dochodzić, że będę rodzić. I to niedługo.
    Naprawdę? Ja chyba to wcześniej zrobię :-)
    Oj, chyba tak na 35tc

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A opadł ci brzuch?

• moremi Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Naprawdę? Ja chyba to wcześniej zrobię :-)
    Oj, chyba tak na 35tc
    Ale wszystko do torby miałam przygotowane wcześniej. Teraz zostało tylko spakować. Zajęło to nam 15 minut.
    Ale w torbie jest już wszystko i nic nie muszę dorzucać.
    Aaaaaa nie. Muszę cukierki kupić. Takie galaretki :-)

dorbie, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Magdala, Dziobak, Mega, Kisiel, iwcia77, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A opadł ci brzuch?
    Nie. Ale moja matka twierdzi, że w żadnej ciąży jej brzuch nie opadł. Poszedł czop, zaraz wody i akcja porodowa w toku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 10:30

dorbie, kapturnica, Aasiula, Magdala, malgos741, Mega, Kisiel, iwcia77, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś ze mnie perfekcyjna kuchta ma być ;)
    mam plana:
    sernik izaura
    sałatka warzywna
    na obiad makaron pełnoziarnisty z łososiem i pesto (ściągnięte od którejś z Was)
    mam już flaki (od teściowej) i czeburaki, o muszę do nich barszcz czerwony zrobić

dorbie, moremi, Dziobak, Kisiel, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jak to? Podobno na pokład już zabrałaś. To co? Wyparowała, że znów musiałaś pakować? :-P

dorbie lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie. Ale moja matka twierdzi, że w żadnej ciąży jej brzuch nie opadł. Poszedł czop, zaraz wody i akcja porodowa w toku.
    No tak, nie musi być widoczne. Moze nie opasc. Poza tym w pierwszej ciąży dziecko nie wstawia się tak ochoczo do kanału rodnego.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra, czeburaki???

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Sandra, czeburaki???

sorki czebureki, ukraińskie pierogi z mięsem :)
    nie nie sama ich nie robiłam, zamówiłam u jednej babki, som pyszne :)

moremi, kapturnica, Bozia3, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Oj boli glowa boli.

Przeczytalam posty wieczorne. Ja jednak nie kumam - myslalam ze swoje posty kasuje Krycha i czasami moderuje nasze Bozia . Ja nigdy sie nie cofam do postow wiec nie wiem co sie za plecami dzieje. Wczorajsze posty z dyskusji o imigrantach tez zostaly wykasowane?
    Dokładnie tak. Ja dopiero wieczorem nadrabialam i widziałam moderowane posty. Reni jakiś edytowalam, ale rzucala tam mięsem. Natomiast nic mi nie wiadomo o innych przyczynach

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 12035 12036 12037 12038 12039 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ