X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Nareszcie Dorbie, nareszcie :-D
    Ile razy czytałam opisy twojego maratonu dyżurowego tyle razy zmęczona byłam.
    Jeszcze za tydzień mam samą nocke 14 godzin i wtedy już koniec :-)

ComeToMeBaby, beates, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry foremki.

Jak mi dorbie awatar miga, to zawsze mi sie wydaje, ze to moremi wrocila do Jacka w kapeluszu. :-)
    Potem dopiero widze sliczny brzuchol.

Emigrandzkie dyskusje omijam z powodu oczywistego. Dodam, ze odkad moja stopa stanela na tej ziemi nie wzielam od kraju, ktory mnie przygarnal ani pensa.
    Bo to, ze chodze do lekarza to chyba z podatkow leci, nie?

Acha. Musze to powiedziec. Niektorzy subiekci w sklepach o brazowej skorze naprawde pachna inaczej. Przykro mi. Moze to dlatego, ze ciezko pracuja i sie poca? ;-)

Mglisto jest. Jeszcze nie wstaje. Milego tym co musza byc na nogach.

Dziobak, moremi, dorbie, Mega, kapturnica, Bozia3, ania.g, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Jeszcze za tydzień mam samą nocke 14 godzin i wtedy już koniec :-)

I juz bedziesz w domu do konca? Nalezy Ci sie. Ciesze sie, ze ciaza przebiega wzorowo. :-)

dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    Dziobak, ciebie to nawet po brzuchu chciałam macać bo mi wyglądał na ukrywający bliźniaki ale żes mnie zbeształa że tam nic nie ma a tylko cionżowe som dobrem publicznym i można macać o.O
    Fakt, że mam ostatnio oponke na brzuchu, ale żeby zaraz bliźniaki?? o.O

Bozia3, Mega, ania.g, iwcia77, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam, ze wole obchodzic ten czas haloweenowy po naszemu i na smutno. I mam wtedy nostalgie za Ojczyzna.
    Jedziemy zwykle na jakis stary cmentarz i tam sobie wspominamy z moim.
    Ten slawny High Gate wymaga biletu wstepu, ale warto. To inny swiat. Grobowce daja wrazenie opuszczonego miasta. Jest ogromny. Lezy tam wiele slawnych osob. W tym kilku Polakow.
    Oczywiscie cmentarze sa puste i pozarastane. Maja cudowny klimat. Czesto pelnia role parkow.

dorbie, ComeToMeBaby, Magda*, iwcia77, Mimbla, megan8, BISCA lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Ja pierd*#}* co to sie ze mną wczoraj działo :/ cały dzien skurczy i w brzuchu i w krzyżu a po południu panika, że będę rodzic wczesniej a nie chce jeszcze teraz. A potem to juz był ryk że coś mi sie stanie przy tym porodzie :/ ze go nie przeżyje... Masakra. i skąd mi sie to bierze :/
    Byłam krwi upuścić. Pani sie ładnie wkłuła w żyłe a tu nic, ani kropelki :) taki psikus na ostatnie ciążowe badanie. Pani w szoku, próbuje grzebać, ale postanowiła spróbować na drugiej ręce a tu pięknie. Cóż, pewnie zrosty. Za to dostałam gratis plasterki ;)
    U nas tez mgła, jakoś lubię takie jesienne klimaty :)
    Miłego dnia!!!

dorbie, kapturnica, Magdala, malgos741, Mega, ania.g, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Kawyyyyyy :)
    Moje ocza nie chca wspolpracowac ;)

Dziobak, dorbie, sandra80, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Cześć,
    Ja pierd*#}* co to sie ze mną wczoraj działo :/ cały dzien skurczy i w brzuchu i w krzyżu a po południu panika, że będę rodzic wczesniej a nie chce jeszcze teraz. A potem to juz był ryk że coś mi sie stanie przy tym porodzie :/ ze go nie przeżyje... Masakra. i skąd mi sie to bierze :/
    Byłam krwi upuścić. Pani sie ładnie wkłuła w żyłe a tu nic, ani kropelki :) taki psikus na ostatnie ciążowe badanie. Pani w szoku, próbuje grzebać, ale postanowiła spróbować na drugiej ręce a tu pięknie. Cóż, pewnie zrosty. Za to dostałam gratis plasterki ;)
    U nas tez mgła, jakoś lubię takie jesienne klimaty :)
    Miłego dnia!!!
    Ćwiczysz się :-) Trzymaj się :-) :-) :-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    I juz bedziesz w domu do konca? Nalezy Ci sie. Ciesze sie, ze ciaza przebiega wzorowo. :-)
    Wszystkie nocki tak, ale na zwolnienie w pracy w przychodni idę za 5 tyg. Ale już szef się w razie co nastawia na zastępowanie mnie jakbym nie doczekała 4.12 :-) Doczekam :-)

Magdala, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Nie, nie rodze :-P
    Dopiero wczoraj spakowaliśmy torby do szpitala. Dopiero chyba zaczyna do mnie dochodzić, że będę rodzić. I to niedługo.

dorbie, Aasiula, ComeToMeBaby, Heretyczka, kapturnica, Magdala, Dziobak, malgos741, paszczakin, SolarPolar, Mega, Natka_79, caffe, ania.g, Magda*, Kisiel, iwcia77, Mimbla, peppapig, BISCA, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dopiero wczoraj spakowaliśmy torby do szpitala. Dopiero chyba zaczyna do mnie dochodzić, że będę rodzić. I to niedługo.
    Naprawdę? Ja chyba to wcześniej zrobię :-)
    Oj, chyba tak na 35tc

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A opadł ci brzuch?

• moremi Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Naprawdę? Ja chyba to wcześniej zrobię :-)
    Oj, chyba tak na 35tc
    Ale wszystko do torby miałam przygotowane wcześniej. Teraz zostało tylko spakować. Zajęło to nam 15 minut.
    Ale w torbie jest już wszystko i nic nie muszę dorzucać.
    Aaaaaa nie. Muszę cukierki kupić. Takie galaretki :-)

dorbie, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Magdala, Dziobak, Mega, Kisiel, iwcia77, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A opadł ci brzuch?
    Nie. Ale moja matka twierdzi, że w żadnej ciąży jej brzuch nie opadł. Poszedł czop, zaraz wody i akcja porodowa w toku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 10:30

dorbie, kapturnica, Aasiula, Magdala, malgos741, Mega, Kisiel, iwcia77, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś ze mnie perfekcyjna kuchta ma być ;)
    mam plana:
    sernik izaura
    sałatka warzywna
    na obiad makaron pełnoziarnisty z łososiem i pesto (ściągnięte od którejś z Was)
    mam już flaki (od teściowej) i czeburaki, o muszę do nich barszcz czerwony zrobić

dorbie, moremi, Dziobak, Kisiel, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jak to? Podobno na pokład już zabrałaś. To co? Wyparowała, że znów musiałaś pakować? :-P

dorbie lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie. Ale moja matka twierdzi, że w żadnej ciąży jej brzuch nie opadł. Poszedł czop, zaraz wody i akcja porodowa w toku.
    No tak, nie musi być widoczne. Moze nie opasc. Poza tym w pierwszej ciąży dziecko nie wstawia się tak ochoczo do kanału rodnego.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra, czeburaki???

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Sandra, czeburaki???

sorki czebureki, ukraińskie pierogi z mięsem :)
    nie nie sama ich nie robiłam, zamówiłam u jednej babki, som pyszne :)

moremi, kapturnica, Bozia3, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Oj boli glowa boli.

Przeczytalam posty wieczorne. Ja jednak nie kumam - myslalam ze swoje posty kasuje Krycha i czasami moderuje nasze Bozia . Ja nigdy sie nie cofam do postow wiec nie wiem co sie za plecami dzieje. Wczorajsze posty z dyskusji o imigrantach tez zostaly wykasowane?
    Dokładnie tak. Ja dopiero wieczorem nadrabialam i widziałam moderowane posty. Reni jakiś edytowalam, ale rzucala tam mięsem. Natomiast nic mi nie wiadomo o innych przyczynach

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 12035 12036 12037 12038 12039 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ