35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Bry....
Posprzątane, wyprałam dwa dywany, po obiedzie jedziemy ogarnąć na cmentarzu...
A potem relaks, mam 1,75 litra tequiliMega lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Morka, czy w awatarze masz aktualny brzuch? Czy nowe zdjęcie, czy poprzednie
Ja nie mogę! Na Polsat Sport rozgrywki światowe w Lol! Ale mi sportMega, dorbie, Aasiula, Simba, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Mega, jak Twoja mała?
12.11 mamy okulistę, 25.11 dermatologa, najgorszy ten kardiolog - na razie mam zarezerwowane na 29.01 ale zawzięcie szukam dalej jakiegoś bliższego terminudorbie, moremi, paszczakin, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKupiłam w Lidlu gotowe sosy do makaronu z kuchni włoskiej,m.in Carbonara. Żeby czasem coś szybko przygotować. Dawno tego nie jedliśmy. I to jest ohydne! To jakiś biały bełt bez smaku. Odzwyczailismy się od gotowania z półproduktów, a kiedyś tak gotowalismy niestety. Zrobienie prawdziwej Carbonary nie zajmuje więcej czasu, może ciut. Ale u mnie hicior to zwykła pasta pomodoro, oliwa, czosnek i passata pomidorowa spagetti posypane parmezanem. Rewelka! Ponad wszystkie kotlety
Heretyczka, moremi, Mega, Dziobak, SolarPolar, Aasiula, ania.g, Magda*, Kisiel, iwcia77, megan8, Mimbla lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/96854fe6a9bd.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 14:30
Heretyczka, moremi, Mega, Simba, paszczakin, Kisiel, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja po szopingu miescie. Kuzwa, same murzynichy w chustach w ciazy z milionem dzieci dookola. I kolejna grupa to Iraki i inne Syrie. Dzizas, ja z jasnymi wlosami i Adasiem blondynkiem czulam sie w opozycji...
Kolejne to, ze w NO pojawily sie ogniska swinki. Swinka jest niezwykle rzadka choroba w No. MMR obowiazkowy od dawna. Ktos to gowno przywleka, nie??
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:A ja po szopingu miescie. Kuzwa, same murzynichy w chustach w ciazy z milionem dzieci dookola. I kolejna grupa to Iraki i inne Syrie. Dzizas, ja z jasnymi wlosami i Adasiem blondynkiem czulam sie w opozycji...
Kolejne to, ze w NO pojawily sie ogniska swinki. Swinka jest niezwykle rzadka choroba w No. MMR obowiazkowy od dawna. Ktos to gowno przywleka, nie??
o prosze
a tak mnie wczoraj oskarżyłaś Dziobaku niedobry
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:o prosze
o prosze
a tak mnie wczoraj oskarżyłaś Dziobaku niedobrysandra80, moremi, SolarPolar, Aasiula, ComeToMeBaby, Kisiel, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Kupilam kocie nowa drapaczke. Z tektury falistej, duza, idealna do drapania. Wysypalam ja zalaczona kocimietka. I co? Kota siedzi i patrzy, a na drapaku szaleje Adas. Jakbym wiedziala, to bym kupila dwie...
moremi, dorbie, Aasiula, ania.g, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega, Kisiel, iwcia77, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ide zaraz z Adasiem i sasiadka z coreczka na impreze Hallo Venn ( pisalam o niej rok temu ) w naszej szkole. Trzeba sie przebrac, Adas bedzie tygrysem, sasiadeczka - panda. Wrzuce fote, jak mi sie uda cos cyknac.
A, przypomnialo mi sie, jak dokladnie rok temu chcialam przejechac zebrzace o cukierki dzieci.W tym roku mnikt mi nie chcial pod kola wpasc...
dorbie, moremi, kapturnica, caffe, Bozia3, ania.g, Mega, Kisiel, iwcia77, Mimbla, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Kacem gigantem. Przedobrzylam wczoraj. Od dzis nie pije
dorbie, malgos741, caffe, Aasiula lubią tę wiadomość