35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:sorki czebureki, ukraińskie pierogi z mięsem
nie nie sama ich nie robiłam, zamówiłam u jednej babki, som pyszne
Bym nie pokapowała, żeś zrobiła literówkę. Ciekawe. -
nick nieaktualnyWiecie, moje przemyślenia: Mieć dzieci, to przewalac ciągle w ciuchach! Właśnie zdałam sobie sprawę, że mam dla Huberta fajne ciuchy po Kubie 2 najwieksze pudla plastikowe z Ikei. A dopiero co odłożyłam z szaf 3 wielkie siatki. I dostałam dla niego znowu od sąsiadki 2 siatki.
A on nosi tylko 3 bluzy futbolowki, kilka koszulek i 2 pary spodni rurek.
Buu, dlaczego?
Niby dobrze, no nie?
ania.g, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Jak to? Podobno na pokład już zabrałaś. To co? Wyparowała, że znów musiałaś pakować?
dorbie, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega, Kisiel, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Ja właśnie nie wiem, czy na Klinicznej dają koszule szpitalne do porodu czy nie. Bo poprzednio dostałam w innych szpitalach ale ile lat temu to było.
Dobra, jadę do tego mechanikaComeToMeBaby, kapturnica, malgos741, Mega, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ale wszystko przeszło zapachem zęzy. Musiałam wypakować i wyprać, a później wyprasować. I to było tak "na wszelki wypadek", czyli niezbyt dokladnie.
Dzisiaj mam pałę z logicznego myśleniamoremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Dorbie, bo te facety tak mają
Ja na przykład zajmuję jakieś 3/4 miejsca w szafie, jemu wystarcza reszta. I Jescze byłby skłonny oddać mi półkę gdybym potrzebowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 10:56
Mega, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Dorbie, bo te facety tak mają
Ja na przykład zajmuję jakieś 3/4 miejsca w szafie, jemu wystarcza reszta. I Jescze byłby skłonny oddać mi półkę gdybym potrzebowałaComeToMeBaby lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
My po usg.Młody biedra ma jak ta lala.Wszystko prawidłowo , kontrola za6,8tygodni.
Pytalam goscia o to pieluchowanie dodatkowe, bo ja zakladalam malemu caly czas tetrowke miedzy nozki .I facet stwierdzil ,ze nie zaszkodzi profilaktycznie pieluchowac dziecko do kontrolnego usg.Przy duzych wadach nie pomoze ,ale przy drobnych nieprawidlowosciach pieluchowanie daje duze efekty.U nas Maks mial w lewym bioderku jakies napiecie czy coś jak to powiedziała rodzinna i pieknie się wyrównało.Wiec od teraz juz sam pampers na dupke
To tak w ramach watkowej wymiany doświadczen.
Moremi!!!!
Moremi!!!!
Moremi!!!
TY JESZCZE NIE URODZIŁAŚ ???????????????
moremi, Mega, ania.g, dorbie, Magda*, Kisiel, iwcia77, anna maria, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moremi!!!!
Moremi!!!!
Moremi!!!
TY JESZCZE NIE URODZIŁAŚ ???????????????
JajcoMega, dorbie, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Urodzisz za 3dni .W39tyg i 4dniu skonczonym ...
Jak jaA TOTO bedzie wazyl około 3400
Mega, dorbie, malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:moruniu nie denrwuj sie , spokojnie, wszysko bedzie dobcie
zrobić ci soczku?Mega, paszczakin, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Hehe
wróżby, wróżby a Andrzejki daleko
Moremi, ja dzis miałam pakować ale jeszcze prasowanie mnie czeka i nie wiem czy sie dzis wyrobie.
U mnie w szpitalu dają koszule do porodu, pózniej swoja trzeba miec. Dziecku tez dają ciuszki i nie wiem czy brać swoje czy nie... Chyba przygotuje w domu wszystko i w razie co chłop dowiezie. Za pierwszym razem spakowalam sie na 4 dni przed a tym razem chce byc gotowa od tego weekendu.
Kapta, u nas taki troche rąbnięty faktur od bioderek jest, każe dzieciaki kłaść na brzuchu bo to najlepsze na biodra. Mówi to w taki irytujący sposób ze każda młoda mama szału dostajemoremi, Mega, ania.g, dorbie, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Kto to jest faktur od bioderek?
Ps. Jak się teraz spakujesz, to czterydni później będziesz na porodówceWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 13:23
dorbie, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry....
Posprzątane, wyprałam dwa dywany, po obiedzie jedziemy ogarnąć na cmentarzu...
A potem relaks, mam 1,75 litra tequilimoremi, ania.g, Kisiel, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość