35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiula gratulacje

Kisia powodzenia w nowej pracy
AsiaPoli lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPiekna nocka,usnełam o 20,kajtek na mnie. Wiec kąpaliśmy sie koło pólnocy,teraz ciasto pieke bo jutro mamy gości. Ciekawa jestem co u Was.
Pozdrawiam
Kisiel, ComeToMeBaby, beates, Mega, sandra80, gosia7122, Bozia3, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boszz Pepa ciasto o 2giej nad ranem ?
? Kobieto a kiedy Ty spisz ??!!??? Ja drugi dzien pod rzad po 20tej zasypiam i z przerwami na pieluche i karmienie i tak do rana a juz wogole kapiel dziecia o północy to bym olała na rzecz snu .Co u Ciebie , jak sprawy odszkodowania ??
Witam sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 06:45
Kisiel, dorbie, Mega, sandra80, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

-
Dzień dobry!
Asiapoli gratulacje! Niech ładnie rośnie!
Kisiel, dobrze, że się zameldowalas..
U nas już drugi dzień pod kontrola
niedawno Adam zjadł śniadanie, a teraz leży i rozwiązuje krzyżówki
Kisiel, Mega, AsiaPoli, Mimbla, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Bry

Już się wyspałam
Dziwnie tak bez możliwości przytulania chłopa
I bez moich kotów które zawsze rano na mnie wchodzą
Miłego dnia wiedźmy
Storczyk31, Aasiula, dorbie, malgos741, Mega, ania.g, moremi, gosia7122, Mimbla, iwcia77, ComeToMeBaby, megan8, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Ja na dyżurze, ostatni taki długi 24 godz, jeszcze za tydzień mam 14 godz i z dyzurami kończę. Jeszcze przychodnia 5 tyg, troche odpoczne i mogę rodzic
Moje chłopaki nudzą się w domu, jak się sciemni idą na cmentarz u nas na wsi. Jest na wzgórzu i juz od kilku dni cały świeci zniczami, obok nasze osiedle. Nastrojowy widok.
Do Olsztyna w tym roku nikt z nas nie jechał. Mąż wczoraj do 22 w pracy, ja dziś od 8.00
malgos741, Aasiula, Mega, ania.g, Kisiel, Dziobak, gosia7122, iwcia77, megan8, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny