35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiula gratulacje
Kisia powodzenia w nowej pracyAsiaPoli lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPiekna nocka,usnełam o 20,kajtek na mnie. Wiec kąpaliśmy sie koło pólnocy,teraz ciasto pieke bo jutro mamy gości. Ciekawa jestem co u Was.
PozdrawiamKisiel, ComeToMeBaby, beates, Mega, sandra80, gosia7122, Bozia3, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boszz Pepa ciasto o 2giej nad ranem ?
? Kobieto a kiedy Ty spisz ??!!??? Ja drugi dzien pod rzad po 20tej zasypiam i z przerwami na pieluche i karmienie i tak do rana a juz wogole kapiel dziecia o północy to bym olała na rzecz snu .Co u Ciebie , jak sprawy odszkodowania ??
Witam sieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 06:45
Kisiel, dorbie, Mega, sandra80, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Asiapoli gratulacje! Niech ładnie rośnie!
Kisiel, dobrze, że się zameldowalas..
U nas już drugi dzień pod kontrolaniedawno Adam zjadł śniadanie, a teraz leży i rozwiązuje krzyżówki
Kisiel, Mega, AsiaPoli, Mimbla, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Bry
Już się wyspałam
Dziwnie tak bez możliwości przytulania chłopa
I bez moich kotów które zawsze rano na mnie wchodzą
Miłego dnia wiedźmyStorczyk31, Aasiula, dorbie, malgos741, Mega, ania.g, moremi, gosia7122, Mimbla, iwcia77, ComeToMeBaby, megan8, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Ja na dyżurze, ostatni taki długi 24 godz, jeszcze za tydzień mam 14 godz i z dyzurami kończę. Jeszcze przychodnia 5 tyg, troche odpoczne i mogę rodzic
Moje chłopaki nudzą się w domu, jak się sciemni idą na cmentarz u nas na wsi. Jest na wzgórzu i juz od kilku dni cały świeci zniczami, obok nasze osiedle. Nastrojowy widok.
Do Olsztyna w tym roku nikt z nas nie jechał. Mąż wczoraj do 22 w pracy, ja dziś od 8.00malgos741, Aasiula, Mega, ania.g, Kisiel, Dziobak, gosia7122, iwcia77, megan8, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny