35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ale wiesz ,ze my se mozemy chciec a dziecior i tak sam zdecyduje
Oki to niech Ci bedzie 4tego.Pasuje ???
A ja mam dzis leTki kryzysowy dzień.Młody marudzi drugi dzien z rzedu(skok rozwojowy tak podobno sie objawia) A mi sie dzis łzy same lały.Nie wiem jakos tak dziwnie.Trudno opisać łaj bo w sumie wszystko jest oki.Ale czasami łapie się na tym ,że miał człowiek spokój święty to se dzieciaka machnął i teraz już go nieT i to se nie wrati.
Spóźniony bejbi blus ?
dorbie, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale wiesz ,ze my se mozemy chciec a dziecior i tak sam zdecyduje
Oki to niech Ci bedzie 4tego.Pasuje ???
A ja mam dzis leTki kryzysowy dzień.Młody marudzi drugi dzien z rzedu(skok rozwojowy tak podobno sie objawia) A mi sie dzis łzy same lały.Nie wiem jakos tak dziwnie.Trudno opisać łaj bo w sumie wszystko jest oki.Ale czasami łapie się na tym ,że miał człowiek spokój święty to se dzieciaka machnął i teraz już go nieT i to se nie wrati.
Spóźniony bejbi blus ?
Kapta miałam tak samo ,łzy leciały na zawołanie,hormony niestety mami rządzą ale nie martw się to minie.
Witam niedzielnie .Ja mam zawsze zły nastrój na 1 listopada jak stoję nad grobem Frania ,choć nie boli tak bardzo jak kiedyś to zawszę myślę jaki by był .
Pozdrawiam i trzyma kciuki za potrzebujące,Marysia przeziębiona ,marudzi i nie daje mi pisać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 15:57
kapturnica, Mega, Dziobak, Sabina lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Kapta miałam tak samo ,łzy leciały na zawołanie,hormony niestety mami rządzą ale nie martw się to minie.
.
gosia7122, Mega, dorbie, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kapta ja bym cofnęła czas, żeby A. był jeszcze taki mały. Ten czas tak szybko zleciał, nie wiadomo kiedy. Każdy wiek ma coś w sobie, nawet te nieprzespane noce mają swój sens. Ja tam chyba lubię być umęczona
iwcia77, Heretyczka, BISCA, kapturnica, ania.g, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tez tak mysle ,ze to hUrmony.ChUop mocno wyprzytulał , maly usmiechy porozdawał i jest lepiej.Byle do przodu i tak co najmniej jeszcze ze 3 lata ehh zleci......
Kapturu, Ty już chyba zapomniałaś po Dawidzie - jakie 3 lata? Po 3 miesiącu to już jest niebo a ziemia, a jak pół roku stuknie, to sama radość! Ok, na bungee jeszcze z nim nie skoczysz, ale z normalnych rzeczy już większość można..
To hormony głupie Ci tak robią, nie słuchaj ich..kapturnica, moremi, megan8, iwcia77, Aasiula, dorbie, gosia7122, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Apropos- dziś po raz pierwszy odważyłam się wyjść z młodym w wersji interaktywnej (wcześniej, jak spał non stop, to żadna filozofia) do znajomych z małym, rocznym dzieckiem.
Trochę mnie to stresowalo, bo wiadomo-dzieci halasuja, wiec o spanie trudno. A Adam po południu drzemnac musi, bo jak nie to medzi.
I było super - całkiem nawet był starszym kolega zainteresowany, dał nam spokojnie zjeść, pogadać, a potem nawet na trochę zasnął w tym huku..
ania.g, Mimbla, moremi, iwcia77, Aasiula, dorbie, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
U mnie chyba d.pa blada dziś plamię i czuję jak się zbliża @ ... grunt sie nie nastawiać więc czerwone pranie czas zacząć
iwcia77, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam
A ja dziś miałam "rozmowę" mailową z administracją....
Zgłoszono na mnie skargę, że jestem nieobiektywna w ocenie użytkowniczek forum i nie wszystkie "złe" posty moderuję..
Czy konfidentki(a), które na mnie donoszą mają odwagę się tu do tego przyznać?...
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Witam
A ja dziś miałam "rozmowę" mailową z administracją....
Zgłoszono na mnie skargę, że jestem nieobiektywna w ocenie użytkowniczek forum i nie wszystkie "złe" posty moderuję..
Czy konfidentki(a), które na mnie donoszą mają odwagę się tu do tego przyznać?...
do tego trzeba miec charakter i IQ większe od tego które ma koń -
nick nieaktualny