Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Bozia, myślę że konfidentki mogą być równie dobrze zza krzaka.
    a ja mysle że kazda wie kto to
    po co owijac w bibułe?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ..ktora zniosla zlote jajo?.... w rosole?....dziubajaca w piasku? ...rozwin ;D

po prostu kura
    żywa kura

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 22:36

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    a ja mysle że kazda wie kto to
    po co owijac w bibułe?
    no to jak wiesz i masz dowody to napisz

kapturnica lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    po prostu kura
    żywa kura
    Siostra Czeslawa moze ci ten sen przetlumaczy ale dopiero za kilka dni , bo baluje na weselu indyjskim :) no chyba , ze skoczysz do ksiendza A do spowiedzi to ci on moze cos zinterpretuje :D ;D

nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no to jak wiesz i masz dowody to napisz
    po co dowody? wiadomo

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    po co dowody? wiadomo
    ja nie mam podejrzen a dowodow to juz wcale , wiec nie wiem o kim piszesz. ciekawi mnie jednak kto jest wedlug ciebie konfidentem

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja nie mam podejrzen a dowodow to juz wcale , wiec nie wiem o kim piszesz. ciekawi mnie jednak kto jest wedlug ciebie konfidentem
    te co zwykle
    Zadnych zmian

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kura znosi jaja - piękne i dorodne - pewnie stąd taki sen...:)

iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tyz nie..
    Tak na serio, to ja zgłosiłam w całej swojej karierze jednego posta- Ewki jak gnoila Zofie..

To wiadomość od adminów była taka, że nie wszystkie kuuu.. prostytutki wycinasz?

To lipa, bo jak coś przegapisz, to znaczy żeś nieobiektywna ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    te co zwykle
    Zadnych zmian
    Nie zgadłaś. Jak mam coś, to piszę publicznie. I z tego co kojarze, to pozostałe dziewczyny wymieniane przez ciebie jako konfidentki tez pisały publicznie co im się nie podoba.
    Pani detektyw z Koziej Wólki. Pfff! Zeby te jaja nie okazały się przez twoje zlosliwosci zbukami.

iwcia77, paszczakin, kapturnica, ComeToMeBaby, Natka_79, Mimbla, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie zgadłaś. Jak mam coś, to piszę publicznie. I z tego co kojarze, to pozostałe dziewczyny wymieniane przez ciebie jako konfidentki tez pisały publicznie co im się nie podoba.
    Pani detektyw z Koziej Wólki. Pfff! Zeby te jaja nie okazały się przez twoje zlosliwosci zbukami.
    no cóz...nikt z nas nie wie co go czeka, prawda? ;)

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor :)
    Jak Wam minal Halalween?
    :)

Ja sie czuje wybornie i nawet prawie nie pamietam ze bede miec penisowy tydzien na openisialym szkoleniu. Tez wymyslilam.

Koniec z knoppersami!

iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja tyz nie..
    Tak na serio, to ja zgłosiłam w całej swojej karierze jednego posta- Ewki jak gnoila Zofie..

To wiadomość od adminów była taka, że nie wszystkie kuuu.. prostytutki wycinasz?

To lipa, bo jak coś przegapisz, to znaczy żeś nieobiektywna ;)
    nie o prostytutki chodzi...a o to, że nie reaguję na handel lekami (!), obrażanie innych i wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery - i nie reaguje obiektywnie na takie sytuacje ...no cóż...hmm jedna dyskusja i zarzuty w moją stronę przychodzi mi do głowy...chyba aż się cofnę, żeby poczytać...:)

Simba, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie o prostytutki chodzi...a o to, że nie reaguję na handel lekami (!), obrażanie innych i wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery - i nie reaguje obiektywnie na takie sytuacje ...no cóż...hmm jedna dyskusja i zarzuty w moją stronę przychodzi mi do głowy...chyba aż się cofnę, żeby poczytać...:)
    Bozia, tylko jak sie bedziesz cofac, to prosze cie - cofnij sie do tylu.

Bozia3, Reni, paszczakin, Mega, satori lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dobry wieczor :)
    Jak Wam minal Halalween?
    :)

Ja sie czuje wybornie i nawet prawie nie pamietam ze bede miec penisowy tydzien na openisialym szkoleniu. Tez wymyslilam.

Koniec z knoppersami!
    mnie minął tak jak lubię - połaziłam dzis po cmentarzu i grobach rodziny, upiekłam sernik królewski z bezą i pomarańczową konfiturą i zrobiłam kanapki z kawiorem dla rodzinki....a wieczorem spacer po innych starych cmentarzach Krakowa - rozświetlonych, melancholijnych, pięknych jesiennych...:)

Simba, nick nieaktualny, megan8, paszczakin, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla, efcia, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajtek jest bezbledny, a poza tym ma w reku zabawke ktora beda sie przez cale dziecinstwo bawic nasze potrojne Twixy z Adasiem

Bozia3, iwcia77, paszczakin, nick nieaktualny, BISCA, efcia, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mnie minął tak jak lubię - połaziłam dzis po cmentarzu i grobach rodziny, upiekłam sernik królewski z bezą i pomarańczową konfiturą i zrobiłam kanapki z kawiorem dla rodzinki....a wieczorem spacer po innych starych cmentarzach Krakowa - rozświetlonych, melancholijnych, pięknych jesiennych...:)
    Bardzo Ci zazdroszcze. My tez sie wybralismy na tutejszy cmentarz - obraz nedzy i rozpaczy. Zero zniczy, zero kwiatow, kupa brudu, popekane groby, zarosniete tablice i mnostwo ludzi z...aparatami fotograficznymi, bo to taki cudowny pejzaz do dekadenckich zdjec...Pffff

Bozia3, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bardzo Ci zazdroszcze. My tez sie wybralismy na tutejszy cmentarz - obraz nedzy i rozpaczy. Zero zniczy, zero kwiatow, kupa brudu, popekane groby, zarosniete tablice i mnostwo ludzi z...aparatami fotograficznymi, bo to taki cudowny pejzaz do dekadenckich zdjec...Pffff
    ja się nie znam na tym za bardzo - czy w żadnych innych krajach to święto nie jest obchodzone?

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja się nie znam na tym za bardzo - czy w żadnych innych krajach to święto nie jest obchodzone?
    Nie mam pojecia. Tutaj jawnie nie.
    Dwa lata temu podjelismy podobna probe, tylko po godzinie 17ej. Cmentarz zamkniety na 7 spustow i kwiaciarka z naprzeciwka zdziwiona po co chcemy tam isc. Wiec ja spytalam po co ona sprzedaje chryzantemy? O.o Ona wielkie oczy - no bo jest sezon! O.o

malgos741, Bozia3, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, efcia, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ona wielkie oczy - no bo jest sezon! O.o

No bo jest sezon. Takie same oczy mialam ja, jak mi pierwszy raz znajomi takie wypasione chryzantemy w prezencie przynieśli. 8) Mój M to samo. Ale tu chyba nie są one tak kojarzone z cmentarzem jak w Polsce.

malgos741, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 12042 12043 12044 12045 12046 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ