35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:po prostu kura
żywa kurano chyba , ze skoczysz do ksiendza A do spowiedzi to ci on moze cos zinterpretuje
dorbie, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tyz nie..
Tak na serio, to ja zgłosiłam w całej swojej karierze jednego posta- Ewki jak gnoila Zofie..
To wiadomość od adminów była taka, że nie wszystkie kuuu.. prostytutki wycinasz?
To lipa, bo jak coś przegapisz, to znaczy żeś nieobiektywnaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:te co zwykle
Zadnych zmian
Pani detektyw z Koziej Wólki. Pfff! Zeby te jaja nie okazały się przez twoje zlosliwosci zbukami.
iwcia77, paszczakin, kapturnica, ComeToMeBaby, Natka_79, Mimbla, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie zgadłaś. Jak mam coś, to piszę publicznie. I z tego co kojarze, to pozostałe dziewczyny wymieniane przez ciebie jako konfidentki tez pisały publicznie co im się nie podoba.
Pani detektyw z Koziej Wólki. Pfff! Zeby te jaja nie okazały się przez twoje zlosliwosci zbukami. -
paszczakin wrote:Ja tyz nie..
Tak na serio, to ja zgłosiłam w całej swojej karierze jednego posta- Ewki jak gnoila Zofie..
To wiadomość od adminów była taka, że nie wszystkie kuuu.. prostytutki wycinasz?
To lipa, bo jak coś przegapisz, to znaczy żeś nieobiektywnaSimba, Heretyczka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nie o prostytutki chodzi...a o to, że nie reaguję na handel lekami (!), obrażanie innych i wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery - i nie reaguje obiektywnie na takie sytuacje ...no cóż...hmm jedna dyskusja i zarzuty w moją stronę przychodzi mi do głowy...chyba aż się cofnę, żeby poczytać...
Bozia3, Reni, paszczakin, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dobry wieczor
Jak Wam minal Halalween?
Ja sie czuje wybornie i nawet prawie nie pamietam ze bede miec penisowy tydzien na openisialym szkoleniu. Tez wymyslilam.
Koniec z knoppersami!Simba, Heretyczka, megan8, paszczakin, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla, efcia, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mnie minął tak jak lubię - połaziłam dzis po cmentarzu i grobach rodziny, upiekłam sernik królewski z bezą i pomarańczową konfiturą i zrobiłam kanapki z kawiorem dla rodzinki....a wieczorem spacer po innych starych cmentarzach Krakowa - rozświetlonych, melancholijnych, pięknych jesiennych...
Bozia3, Sabina, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bardzo Ci zazdroszcze. My tez sie wybralismy na tutejszy cmentarz - obraz nedzy i rozpaczy. Zero zniczy, zero kwiatow, kupa brudu, popekane groby, zarosniete tablice i mnostwo ludzi z...aparatami fotograficznymi, bo to taki cudowny pejzaz do dekadenckich zdjec...Pffff
-
Bozia3 wrote:ja się nie znam na tym za bardzo - czy w żadnych innych krajach to święto nie jest obchodzone?
Dwa lata temu podjelismy podobna probe, tylko po godzinie 17ej. Cmentarz zamkniety na 7 spustow i kwiaciarka z naprzeciwka zdziwiona po co chcemy tam isc. Wiec ja spytalam po co ona sprzedaje chryzantemy?Ona wielkie oczy - no bo jest sezon!
malgos741, Bozia3, megan8, Heretyczka, dorbie, iwcia77, Sabina, efcia, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ona wielkie oczy - no bo jest sezon!
No bo jest sezon. Takie same oczy mialam ja, jak mi pierwszy raz znajomi takie wypasione chryzantemy w prezencie przynieśli.Mój M to samo. Ale tu chyba nie są one tak kojarzone z cmentarzem jak w Polsce.
malgos741, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość