X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Bozia, myślę że konfidentki mogą być równie dobrze zza krzaka.
    a ja mysle że kazda wie kto to
    po co owijac w bibułe?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ..ktora zniosla zlote jajo?.... w rosole?....dziubajaca w piasku? ...rozwin ;D

po prostu kura
    żywa kura

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 22:36

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    a ja mysle że kazda wie kto to
    po co owijac w bibułe?
    no to jak wiesz i masz dowody to napisz

kapturnica lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    po prostu kura
    żywa kura
    Siostra Czeslawa moze ci ten sen przetlumaczy ale dopiero za kilka dni , bo baluje na weselu indyjskim :) no chyba , ze skoczysz do ksiendza A do spowiedzi to ci on moze cos zinterpretuje :D ;D

dorbie, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no to jak wiesz i masz dowody to napisz
    po co dowody? wiadomo

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    po co dowody? wiadomo
    ja nie mam podejrzen a dowodow to juz wcale , wiec nie wiem o kim piszesz. ciekawi mnie jednak kto jest wedlug ciebie konfidentem

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja nie mam podejrzen a dowodow to juz wcale , wiec nie wiem o kim piszesz. ciekawi mnie jednak kto jest wedlug ciebie konfidentem
    te co zwykle
    Zadnych zmian

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kura znosi jaja - piękne i dorodne - pewnie stąd taki sen...:)

iwcia77, Heretyczka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tyz nie..
    Tak na serio, to ja zgłosiłam w całej swojej karierze jednego posta- Ewki jak gnoila Zofie..

To wiadomość od adminów była taka, że nie wszystkie kuuu.. prostytutki wycinasz?

To lipa, bo jak coś przegapisz, to znaczy żeś nieobiektywna ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    te co zwykle
    Zadnych zmian
    Nie zgadłaś. Jak mam coś, to piszę publicznie. I z tego co kojarze, to pozostałe dziewczyny wymieniane przez ciebie jako konfidentki tez pisały publicznie co im się nie podoba.
    Pani detektyw z Koziej Wólki. Pfff! Zeby te jaja nie okazały się przez twoje zlosliwosci zbukami.

iwcia77, paszczakin, kapturnica, ComeToMeBaby, Natka_79, Mimbla, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie zgadłaś. Jak mam coś, to piszę publicznie. I z tego co kojarze, to pozostałe dziewczyny wymieniane przez ciebie jako konfidentki tez pisały publicznie co im się nie podoba.
    Pani detektyw z Koziej Wólki. Pfff! Zeby te jaja nie okazały się przez twoje zlosliwosci zbukami.
    no cóz...nikt z nas nie wie co go czeka, prawda? ;)

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor :)
    Jak Wam minal Halalween?
    :)

Ja sie czuje wybornie i nawet prawie nie pamietam ze bede miec penisowy tydzien na openisialym szkoleniu. Tez wymyslilam.

Koniec z knoppersami!

iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja tyz nie..
    Tak na serio, to ja zgłosiłam w całej swojej karierze jednego posta- Ewki jak gnoila Zofie..

To wiadomość od adminów była taka, że nie wszystkie kuuu.. prostytutki wycinasz?

To lipa, bo jak coś przegapisz, to znaczy żeś nieobiektywna ;)
    nie o prostytutki chodzi...a o to, że nie reaguję na handel lekami (!), obrażanie innych i wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery - i nie reaguje obiektywnie na takie sytuacje ...no cóż...hmm jedna dyskusja i zarzuty w moją stronę przychodzi mi do głowy...chyba aż się cofnę, żeby poczytać...:)

Simba, Heretyczka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie o prostytutki chodzi...a o to, że nie reaguję na handel lekami (!), obrażanie innych i wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery - i nie reaguje obiektywnie na takie sytuacje ...no cóż...hmm jedna dyskusja i zarzuty w moją stronę przychodzi mi do głowy...chyba aż się cofnę, żeby poczytać...:)
    Bozia, tylko jak sie bedziesz cofac, to prosze cie - cofnij sie do tylu.

Bozia3, Reni, paszczakin, Mega, satori lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dobry wieczor :)
    Jak Wam minal Halalween?
    :)

Ja sie czuje wybornie i nawet prawie nie pamietam ze bede miec penisowy tydzien na openisialym szkoleniu. Tez wymyslilam.

Koniec z knoppersami!
    mnie minął tak jak lubię - połaziłam dzis po cmentarzu i grobach rodziny, upiekłam sernik królewski z bezą i pomarańczową konfiturą i zrobiłam kanapki z kawiorem dla rodzinki....a wieczorem spacer po innych starych cmentarzach Krakowa - rozświetlonych, melancholijnych, pięknych jesiennych...:)

Simba, Heretyczka, megan8, paszczakin, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla, efcia, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajtek jest bezbledny, a poza tym ma w reku zabawke ktora beda sie przez cale dziecinstwo bawic nasze potrojne Twixy z Adasiem

Bozia3, iwcia77, paszczakin, Sabina, BISCA, efcia, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mnie minął tak jak lubię - połaziłam dzis po cmentarzu i grobach rodziny, upiekłam sernik królewski z bezą i pomarańczową konfiturą i zrobiłam kanapki z kawiorem dla rodzinki....a wieczorem spacer po innych starych cmentarzach Krakowa - rozświetlonych, melancholijnych, pięknych jesiennych...:)
    Bardzo Ci zazdroszcze. My tez sie wybralismy na tutejszy cmentarz - obraz nedzy i rozpaczy. Zero zniczy, zero kwiatow, kupa brudu, popekane groby, zarosniete tablice i mnostwo ludzi z...aparatami fotograficznymi, bo to taki cudowny pejzaz do dekadenckich zdjec...Pffff

Bozia3, Sabina, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bardzo Ci zazdroszcze. My tez sie wybralismy na tutejszy cmentarz - obraz nedzy i rozpaczy. Zero zniczy, zero kwiatow, kupa brudu, popekane groby, zarosniete tablice i mnostwo ludzi z...aparatami fotograficznymi, bo to taki cudowny pejzaz do dekadenckich zdjec...Pffff
    ja się nie znam na tym za bardzo - czy w żadnych innych krajach to święto nie jest obchodzone?

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja się nie znam na tym za bardzo - czy w żadnych innych krajach to święto nie jest obchodzone?
    Nie mam pojecia. Tutaj jawnie nie.
    Dwa lata temu podjelismy podobna probe, tylko po godzinie 17ej. Cmentarz zamkniety na 7 spustow i kwiaciarka z naprzeciwka zdziwiona po co chcemy tam isc. Wiec ja spytalam po co ona sprzedaje chryzantemy? O.o Ona wielkie oczy - no bo jest sezon! O.o

malgos741, Bozia3, megan8, Heretyczka, dorbie, iwcia77, Sabina, efcia, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ona wielkie oczy - no bo jest sezon! O.o

No bo jest sezon. Takie same oczy mialam ja, jak mi pierwszy raz znajomi takie wypasione chryzantemy w prezencie przynieśli. 8) Mój M to samo. Ale tu chyba nie są one tak kojarzone z cmentarzem jak w Polsce.

malgos741, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 12042 12043 12044 12045 12046 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ