35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
yesenia wrote:Dzień dobry!
Reni egzamin nie zdanynastępny 28 listopada ...
Dziewczyny faza lutealna 11 dni to dobrze , czy moglaby byc dluzsza??
Ja mam fazę 11-12 dni. Żaden lekarz nie zwrócił na to uwagi. Podobno 10dni i poniżej jest niekorzystnie. -
nick nieaktualnyWitam
Nie nadrobilam bo weekend zalatany. Widzę ze znów coś się dzieje...
Asia trzymam mocno kciuki
Gdyby ktoś PP drodze znalazł moją energię życiową to proszę o zwrot; )
Ps. Czy Morka urodziła?Aasiula, kapturnica, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Jade juz do kliniki , mam byc 30 min wczesniej
O 10:15 bedzie juz robione badanie
Koszulka zabrana kopciuszki tezReni, ComeToMeBaby, sandra80, Sabina, ania.g, kapturnica, malgos741, dorbie, beates, iwcia77, efcia, BISCA, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Tak dziś 10:15
Dzien dobry i mam nadzieje ze taki zostanie
Trzymajcie prosze kciuki .
Już trenuję palce i zwieracze. Jestem z tobą myślami już od wczoraj. Będzie dobrzei szybko wracaj do formy, żebyś była w stanie jutro stawić się na kawę
Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny po cichutku Was podczytuje jak mam chwilkę. Co do fazy lutealnej nigdy u mnie nie trwała dłużej niż 12 dni. Część dziewczyn pamięta że lekarz mi dał luteinę na przedłużenie jej. Na mnie nie działała, miesiączka i tak przychodziła, nie zdążyłam nigdy wziąć 10 tabletek. Po czym zdecydowałam się zrobić badanie progesteronu no i okazało się że jest u mnie przy samej górnej granicy. Lekarz wtedy stwierdził że widocznie u mnie taka faza krótka wystarczy, no i wystarczyła. Ale myślę że każdy przypadek trzeba potraktować indywidualnie.
Gdyby ktoś chciał mam jeszcze luteinę dopochwową, mogę komuś wysłać bo mi się już nie przydaSabina, anna maria, ComeToMeBaby, ania.g, kapturnica, iwcia77, efcia, BISCA, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
Ola, czekaj czekaj, jutro mam wizyte w klinice. Zapytam gina, bo ja mam te 11-12 dni, ale prog wcale nie jakiś wybitny. Zobaczymy co powie i jakie zalecenia da. To jakby co się odezwę.
I yesenia pisała, że będzie brała, ale ona chyba ma źródełko w tej apteceiwcia77, ola_35, Mega lubią tę wiadomość
-
cześć,
Aasiula, powodzenia!
Co ja to chciałam jeszcze napisać...Yesenia, a robiłaś poziom progesterony w f. lutealnej? Chyba warto no i do tego dupek albo luteinka. Na pewno nie zaszkodzi.
Wczoraj przerzuciłam kartkę w kalendarzu, zobaczyłam napis listopad i jakoś tak mi się ciepło na sercu zrobiło. Za tydzień starszy ma urodziny, kiedy młodszy zechce wyjść to ielka niewiadoma ale myśle że grzeczny z niego chłopoec i od 12go może się rodzić
Morka, przeciągnełyśmy tego 1gociekawe ile jeszcze poczekamy
Miłego dnia!kapturnica, ania.g, Sabina, beates, iwcia77, efcia, BISCA, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ola, czekaj czekaj, jutro mam wizyte w klinice. Zapytam gina, bo ja mam te 11-12 dni, ale prog wcale nie jakiś wybitny. Zobaczymy co powie i jakie zalecenia da. To jakby co się odezwę.
I yesenia pisała, że będzie brała, ale ona chyba ma źródełko w tej aptece
Pewnie masz okazję zapytaj. Gdyby któraś chciała to proszę o wiadomość na priv i wyślę, a teraz idę na pocztę wysłać zwolnienie do pracy.iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
oglądała któraś wczoraj TLC ciąża po 50?
przyznam się szczerze, że trochę byłam zdegustowana
baba wyglądała jak własna babka
ale w sumie poszła i się zrobiła
http://www.liverpoolecho.co.uk/whats-on/tina-malone-cosmetic-surgery-pictures-10160156Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 09:34
Sabina lubi tę wiadomość
-
yesenia wrote:Dzień dobry!
Reni egzamin nie zdanynastępny 28 listopada ...
Dziewczyny faza lutealna 11 dni to dobrze , czy moglaby byc dluzsza??
ps. witam sięSabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny za mnie kciuki można puścić ... już wieczorem przyszła @...01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:oglądała któraś wczoraj TLC ciąża po 50?
przyznam się szczerze, że trochę byłam zdegustowana
baba wyglądała jak własna babka
ale w sumie poszła i się zrobiła
http://www.liverpoolecho.co.uk/whats-on/tina-malone-cosmetic-surgery-pictures-10160156Reni lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny