35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Tak, do pewnego stopnia tak.
Jakżeby inaczej pełnić niektóre zawody na przykład? Taki sędzia choćby? Opiera się na dowodach, a nie na sympatii lub jej braku do oskarżonego.
Hej kochana,
Sędzia ma prawo i procedury, których zadaniem jest umożliwienie bezstronnej oceny "dowodów" stron.
ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Zdążyłam zauważyć co tam o mnie wypisujesz Hera. Powiem Ci tak: nie otaczam się ludźmi, którzy na mnie plują, więc swoje zaproszenie na fb możesz schować. Po co mi je teraz wysłałaś? Żeby mi napluć w twarz na fb? Daruj sobie.
Poza tym widzę, że nie tylko mi nie pasuje jak się do mnie odzywasz.Sabina, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimbla wrote:Hej kochana,
Sędzia ma prawo i procedury, których zadaniem jest umożliwienie bezstronnej oceny "dowodów" stron. -
ComeToMeBaby wrote:Ja też właśnie się gubię. Ale w sumie to może nie ma co czytać.
Heh, mam to samo.
Jednej wypowiedzi nie zdazyłam przeczytać ale potem pomyślałam że może to i lepiej..
W sumie, co to jest gnida? Larwa muchy?Sabina, iwcia77, efcia, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Heh, mam to samo.
Jednej wypowiedzi nie zdazyłam przeczytać ale potem pomyślałam że może to i lepiej..
W sumie, co to jest gnida? Larwa muchy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 11:16
kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4