35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:A mi ktos okres zapitolil. Tez jestem w ciazy??
Toż Ci cyganka Sandra przepowiedziała, że pierwsza będzieszpierwiastka, Sabina, Dziobak, iwcia77, efcia, BISCA, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
Jestem , zyje
Już po ,troszke pijana jestem jeszcze
Ale ogolnie ok
Na razie nic nie boli
Czekam na ginke I wynik:)pierwiastka, beates, Mimbla, Sabina, Dziobak, iwcia77, Reni, paszczakin, ania.g, sandra80, ComeToMeBaby, kapturnica, anna maria, efcia, Luna76, Bozia3, malgos741, BISCA, dorbie, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
melduje sie
no i nie jestem w temacie , bo polowa postow sie wymoderowala...
ja mysle , ze ktos spoza "naszych" kontroluje nasze rozmowy...tzn to moze byc tez, ktoras co sie rozstala z forum w zlosci ...no ale to mojr skromne nic nie znaczace zdanie
pogoda cudna, bedziem na spacerku pol dniacaffe, paszczakin, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Sabina, megan8, dorbie, Mimbla, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
beates wrote:To gratulacje. A ktory to dzień ? 3 ?
Daj zdjęcie brzucha
3 phi! Od pierwszego dnia cyklu sie liczy, wiec to juz 16-ty..
264 dni do konca, alez to szybko leci..ComeToMeBaby, beates, Sabina, efcia, BISCA, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Paszczak - kiedy bedziesz w rodzinnych stronach?
pytam , bo jednak wybieram sie na swieta do mamy
o super! to moze jakis spory zlot nam sie uszykuje, bo z tego co pamietam to i Bisca pisala, ze 3-miasto odwiedzi. Plus cala trojmiiejska sekcja, hoho..
A ja jeszcze dokladnie nie wiem, boto zalezy od rodziny meza, czy zjawia sie u moich na wigilie. Jak sie zjawia to bede na tydzien przed swietami. Jak nie, to najpierw jedziemy na poludnie, a potem do Gdanska i zostajemy na troche po swietach..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 12:02
iwcia77, kapturnica, Sabina, BISCA, dorbie, Kisiel lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:3 phi! Od pierwszego dnia cyklu sie liczy, wiec to juz 16-ty..
264 dni do konca, alez to szybko leci..
O rety , fakt !
Jak mogłam popełnić taki bład! Ja wieloletnia, zawodowa staraczka !
Wstyd !paszczakin, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni, proszę o zmianę daty sprawdzianu na 4.11 zamiast 6.11. Dzwonili od gina i mnie przepisali bo go potem nie ma. W sumie to lepiej bo już chodzę jak tygrys w klatce
Sabina, Reni, beates, BISCA, dorbie, iwcia77, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4