35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 2 listopada 2015, 11:42
kapturnica lubi tę wiadomość
-
chyba jednak jestemy na cenzurowanym- mysle, ze Bozia ma co innego do roboty niz siedziec tu i kasowac kazdego durnego posta.
A to co piszesz Caffe, to nie do konca prawda. Ewka, odkad ja tu jestem, zawsze dymila i "konce" tych dyskusji byly takie, ze w koncu kazda z nas po kolei przestawala karmic trolla. A nie, ze ktos sobie cos wyjasnil. Latwiej bylo olac.
A potem zarzuty, ze nie bronimy nowych jak one je szarpie.
No jaki w tym wszytkim sens?
Ja osobiscie mam w glebokim powazaniu jej przycinki- nie zalezy mi na zdaniu osob, o ktorych mam sama niskie mniemanie. Ale jak widze jak ktos "bije" osoby slabsze (w tym wypadnku bardziej przejmujace sie slowem pisanym na forum), to szczerze mam ochote przywalic.. I tak sie nasze forum kolem toczy..
W gruncie rzeczy to JEDNA osoba taka atmosfere generuje. Nie forum "sie popsulo"..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 11:31
Reni, Mimbla, Sabina, iwcia77, Natka_79, ania.g, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Bozia3, malgos741, megan8, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
a tak w ogóle to dzińdybry
nie nadrabiam bo raz że nie mam czasu a dwa trzeźwe myślenie nie pomaga
ale kciuki, kegle i co tam jeszcze trzymam, Asiula! i za reszte poczebujoncom też, a co!
Małgoś, szkoda że tym razem nic z tego, ale my się tu nie poddajemy
efcia, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
paszczakin wrote:chyba jednak jestemy na cenzurowanym- mysle, ze Bozia ma co innego do roboty niz siedziec to i kasowac kazdego durnego posta.
A to co piszesz Caffe, to nie do konca prawda. Ewka, odkad ja tu jestem, zawsze dymila i "konce" tych dyskusji byly takie, ze w koncu kazda z nas po kolei przestawala karmic trolla. A nie, ze ktos sobie cos wyjasnil. Latwiej bylo olac.
A potem zarzuty, ze nie bronimy nowych jak one je szarpie.
No jaki w tym wszytkim sens?
Ja osobiscie mam w glebokim powazaniu jej przycinki- nie zalezy mi na zdaniu osob, o ktorych mam sama niskie mniemanie. Ale jak widze jak ktos "bije" osoby slabsze (w tym wypadnku bardziej przejmujace sie slowem pisanym na forum), to szczerze mam ochote przywalic.. I tak sie nasze forum kolem toczy..
W gruncie rzeczy to JEDNA osoba taka atmosfere generuje. Nie forum "sie popsulo"..Bozia3 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:
W gruncie rzeczy to JEDNA osoba taka atmosfere generuje. Nie forum "sie popsulo"..
to z jak odpowietrzeniem się w autobusie
ktoś walnie bąka i każdy na każdego wilkiem patrzy, że to niby on się zesrałsandra80, iwcia77, paszczakin, ComeToMeBaby, kapturnica, Mimbla, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
A tak w temacie forum, to chcialam powiedziec, ze ja od wczoraj znowu jestem w ciazy i juz dzis zjadlam sledzie na sniadanie jako zachcianke.
Nie wiem czemu, ale jedzenie sledzi na sniadanie zawsze wydawalo mi sie dziwne. Dlatego wiem, ze jestem w ciazy. O!
Reni, beates, pierwiastka, sandra80, Sabina, Mimbla, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, malgos741, megan8, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Ooo to jeszcze lepiej , z niej wyjmą , w ciebie .... hhhyy ....plemniki wskoczą i mamy przejęcie cyklu
zwał jak zwał idę w tosandra80, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
paszczakin wrote:Asiula sie zameldowala?.. Kurcze, musze przekartkowac strony, bo sie skupilam na niewlasciwej kwestii
na fejsie wstawiła fote, że już ją przypalikowali do wyra i czeka
teraz nie odzywa się, więc pewnie w niej grzebią
czekamyoczywiście na dobre wieści
pierwiastka, iwcia77, paszczakin, kapturnica, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A tak w temacie forum, to chcialam powiedziec, ze ja od wczoraj znowu jestem w ciazy i juz dzis zjadlam sledzie na sniadanie jako zachcianke.
Nie wiem czemu, ale jedzenie sledzi na sniadanie zawsze wydawalo mi sie dziwne. Dlatego wiem, ze jestem w ciazy. O!
To gratulacje. A ktory to dzień ? 3 ?
Daj zdjęcie brzuchaiwcia77, paszczakin, BISCA, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Nie doprecyzowałam, chodziło mi o donosy na Bozię, także te w kwestii tego, że powinna być obiektywna.
aaaa..
a ja to mysle, ze to jakas krzaczysta to zrobila, bo ktora z nas by skarżyła na "HANDEL" lekami, jak my tu co rusz zrzuty progesteronowe robimy..Reni, beates, Sabina, iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, megan8, BISCA, Mimbla, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A tak w temacie forum, to chcialam powiedziec, ze ja od wczoraj znowu jestem w ciazy i juz dzis zjadlam sledzie na sniadanie jako zachcianke.
Nie wiem czemu, ale jedzenie sledzi na sniadanie zawsze wydawalo mi sie dziwne. Dlatego wiem, ze jestem w ciazy. O!sandra80, iwcia77, paszczakin, efcia, BISCA, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość