X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 2 listopada 2015, 11:42

kapturnica lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z innej beczki ..
    Morka!!!

Morka!!!!!

Morka!!!

CZEMU TY JESZCZE NIE RODZISZ !!!!!!!!!!!!!

Bo ja sie pomylilam .Ty rodzic masz dzis!!!

lol036.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 11:26

paszczakin, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morson zamknęła się w sobie i nie będzie rodzić

paszczakin, Sabina, iwcia77, BISCA, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Co do porodu Morki to ja obstawiam 5.11
    w mojom owulacje?! rany, jak ja zniese taki stres i presje XD

Sabina, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:

hahah zniesiesz jajo

pierwiastka, iwcia77, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba jednak jestemy na cenzurowanym- mysle, ze Bozia ma co innego do roboty niz siedziec tu i kasowac kazdego durnego posta.
    A to co piszesz Caffe, to nie do konca prawda. Ewka, odkad ja tu jestem, zawsze dymila i "konce" tych dyskusji byly takie, ze w koncu kazda z nas po kolei przestawala karmic trolla. A nie, ze ktos sobie cos wyjasnil. Latwiej bylo olac.

A potem zarzuty, ze nie bronimy nowych jak one je szarpie.
    No jaki w tym wszytkim sens?

Ja osobiscie mam w glebokim powazaniu jej przycinki- nie zalezy mi na zdaniu osob, o ktorych mam sama niskie mniemanie. Ale jak widze jak ktos "bije" osoby slabsze (w tym wypadnku bardziej przejmujace sie slowem pisanym na forum), to szczerze mam ochote przywalic.. I tak sie nasze forum kolem toczy..

W gruncie rzeczy to JEDNA osoba taka atmosfere generuje. Nie forum "sie popsulo"..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 11:31

Reni, Mimbla, Sabina, iwcia77, Natka_79, ania.g, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Bozia3, malgos741, megan8, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to dzińdybry :)

nie nadrabiam bo raz że nie mam czasu a dwa trzeźwe myślenie nie pomaga ;)

ale kciuki, kegle i co tam jeszcze trzymam, Asiula! i za reszte poczebujoncom też, a co!

Małgoś, szkoda że tym razem nic z tego, ale my się tu nie poddajemy :)

efcia, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    chyba jednak jestemy na cenzurowanym- mysle, ze Bozia ma co innego do roboty niz siedziec to i kasowac kazdego durnego posta.
    A to co piszesz Caffe, to nie do konca prawda. Ewka, odkad ja tu jestem, zawsze dymila i "konce" tych dyskusji byly takie, ze w koncu kazda z nas po kolei przestawala karmic trolla. A nie, ze ktos sobie cos wyjasnil. Latwiej bylo olac.

A potem zarzuty, ze nie bronimy nowych jak one je szarpie.
    No jaki w tym wszytkim sens?

Ja osobiscie mam w glebokim powazaniu jej przycinki- nie zalezy mi na zdaniu osob, o ktorych mam sama niskie mniemanie. Ale jak widze jak ktos "bije" osoby slabsze (w tym wypadnku bardziej przejmujace sie slowem pisanym na forum), to szczerze mam ochote przywalic.. I tak sie nasze forum kolem toczy..

W gruncie rzeczy to JEDNA osoba taka atmosfere generuje. Nie forum "sie popsulo"..
    Nie doprecyzowałam, chodziło mi o donosy na Bozię, także te w kwestii tego, że powinna być obiektywna.

Bozia3 lubi tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahah zniesiesz jajo
    zobaczymy czy złote ;D

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w pozostałe pyskówki się nie wdaję, bo przeważnie i tak czytam wszystko "po" jak już jest wymoderowane.

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

to z jak odpowietrzeniem się w autobusie
    ktoś walnie bąka i każdy na każdego wilkiem patrzy, że to niby on się zesrał

sandra80, iwcia77, paszczakin, ComeToMeBaby, kapturnica, Mimbla, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w temacie forum, to chcialam powiedziec, ze ja od wczoraj znowu jestem w ciazy i juz dzis zjadlam sledzie na sniadanie jako zachcianke.
    Nie wiem czemu, ale jedzenie sledzi na sniadanie zawsze wydawalo mi sie dziwne. Dlatego wiem, ze jestem w ciazy. O!

Reni, beates, pierwiastka, sandra80, Sabina, Mimbla, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, malgos741, megan8, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:

Ooo to jeszcze lepiej , z niej wyjmą , w ciebie .... hhhyy ....plemniki wskoczą i mamy przejęcie cyklu :)

pierwiastka, sandra80, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    często jem na śniadanie mhmmmm uwielbiam

sandra80, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula sie zameldowala?.. Kurcze, musze przekartkowac strony, bo sie skupilam na niewlasciwej kwestii ;)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Ooo to jeszcze lepiej , z niej wyjmą , w ciebie .... hhhyy ....plemniki wskoczą i mamy przejęcie cyklu :)
    brzmi nieco jak opętanie jakim złym duchem :D
    zwał jak zwał idę w to :D

sandra80, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Asiula sie zameldowala?.. Kurcze, musze przekartkowac strony, bo sie skupilam na niewlasciwej kwestii ;)

na fejsie wstawiła fote, że już ją przypalikowali do wyra i czeka
    teraz nie odzywa się, więc pewnie w niej grzebią
    czekamy :-) oczywiście na dobre wieści

pierwiastka, iwcia77, paszczakin, kapturnica, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A tak w temacie forum, to chcialam powiedziec, ze ja od wczoraj znowu jestem w ciazy i juz dzis zjadlam sledzie na sniadanie jako zachcianke.
    Nie wiem czemu, ale jedzenie sledzi na sniadanie zawsze wydawalo mi sie dziwne. Dlatego wiem, ze jestem w ciazy. O!

To gratulacje. A ktory to dzień ? 3 ?
    Daj zdjęcie brzucha :)

iwcia77, paszczakin, BISCA, Mega, satori lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie doprecyzowałam, chodziło mi o donosy na Bozię, także te w kwestii tego, że powinna być obiektywna.

aaaa.. ;)

a ja to mysle, ze to jakas krzaczysta to zrobila, bo ktora z nas by skarżyła na "HANDEL" lekami, jak my tu co rusz zrzuty progesteronowe robimy..

Reni, beates, Sabina, iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, megan8, BISCA, Mimbla, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A mi ktos okres zapitolil. Tez jestem w ciazy??

sandra80, iwcia77, paszczakin, efcia, BISCA, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 12047 12048 12049 12050 12051 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ