35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 10:50 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 2 listopada 2015, 10:52
-
nick nieaktualnyA i jeszcze jedno słowo ode mnie.
Patrz Pani jak się memu chłopy w dupie poprzewracało. Ja do niego wczoraj ze jeszcze 2 miesiące powalczymy, a on ze czemu tak krótko? No bo tak się przeciez ze mną umawial! Mówię, że na wiosnę ja i tak nie mam co walczyć bo moja astma itp itd A on do mnie,że to najwyżej spróbujemy jeszcze jesieniąręce mi opadły. On do 50 chce się starać? Spodobało mu się o_O Mówi że świetnie się czuje po tych suplementach ,które przyjmuje. Zameczy mnie. Przyjedziecie na pogrzeb,prawda?
caffe, sandra80, dorbie, kapturnica, Reni, paszczakin, ania.g, iwcia77, Magdala, efcia, Bozia3, Alis, BISCA, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Małgoś, a coś bierzesz na wydłużenie? Czy badałaś progesteron i w porządku?
Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Hera - nie tylko naruszasz regulamin ale także polskie prawo, atakując w taki sposób koleżankę z wątku... to jest żenujące.
To mówiłem ja, Jarząbek Wacław.
Dziękuję za uwagę.Sabina, dorbie, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A i jeszcze jedno słowo ode mnie.
Patrz Pani jak się memu chłopy w dupie poprzewracało. Ja do niego wczoraj ze jeszcze 2 miesiące powalczymy, a on ze czemu tak krótko? No bo tak się przeciez ze mną umawial! Mówię, że na wiosnę ja i tak nie mam co walczyć bo moja astma itp itd A on do mnie,że to najwyżej spróbujemy jeszcze jesieniąręce mi opadły. On do 50 chce się starać? Spodobało mu się o_O Mówi że świetnie się czuje po tych suplementach ,które przyjmuje. Zameczy mnie. Przyjedziecie na pogrzeb,prawda?
Sabina, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:A i jeszcze jedno słowo ode mnie.
lubię Twojego chłopaSabina, dorbie, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 10:50 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 2 listopada 2015, 10:51
-
szczerze, to ja się też zastanawiam, co się porobiło tutaj. Wcześniej (i nie doszukiwać się proszę podziału na "stare" i "nowe") można tu było się pożreć, a potem pogodzić i nie było źle. Teraz widać ludzie potrzebują mediatorów, bo sami się dogadać nie potrafią...
Dla mnie najgorsze jest to, że kogoś uważa się za fajną koleżankę, miło się rozmawia, wydaje się, że można powiedzieć wiele, a potem dostaje się przysłowiowy nóż w plecy.
Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 2 listopada 2015, 10:40
Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 10:50 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 2 listopada 2015, 10:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 10:49 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 2 listopada 2015, 10:51
-
caffe wrote:i to też w odbiorze subiektywnym
Jakżeby inaczej pełnić niektóre zawody na przykład? Taki sędzia choćby? Opiera się na dowodach, a nie na sympatii lub jej braku do oskarżonego.