35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystko drozne !!!!
Jesssu ale się cieszepierwiastka, ComeToMeBaby, sandra80, Dziobak, Sabina, paszczakin, anna maria, efcia, Magdala, Reni, beates, Luna76, ania.g, kapturnica, ola_35, malgos741, megan8, Bozia3, BISCA, dorbie, iwcia77, Mimbla, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Dobry.
Ciesze sie Asiula!
Ja tez chodze jak tygrys w klatce. Mam cos uj wie co ni to wydzielina po prg ni to plamienie kawowe.
Chyba pazdziernik bedzie do bani.
I zeby nawiazac..i tak sie wszyscy spalimy jak te swieczki na grobach. Cytujac kolezanke z fb. o_Oefcia lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ja w kolejce go gina.
Niestety kicha, bo nie wykonali mi na dziś wymazu, jestem wściekła, bo wszystko się znowu o tydzień przedłuży, kurnawa!!!!!
Ale przynajmniej jajka podglądnę i receptę na stymulanty wezmę.
A potrzebującym - kciukasy trzymam.efcia, Sabina, Aasiula, malgos741, dorbie, iwcia77, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ola, co u Ciebie?
Cześć dziewczyny
Dorbie u mnie wszystko ok, mam nadzieję że u Ciebie też, chociaż jak w piatek zaczęłam sprzatać mieszkanie, tak straciłam siły, że nie dałam rady zejść na dół i pojechać po córkę do przedszkola. Pomimo tego że brzuch mam nieduży to jednak odczuwa się już to.dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Widocznie były jakieś posty i uznali, że muszą za ciebie robotę odwalać
Jest mi to w sumie obojętne,ale jakby kto chciał mnie nazwać konfidentką to uprzedzam, że post zgłoszę jako nieprzyjazną atmosferęcaffe lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:zejdź juz ze mnie Kometa, bo naprawdę mam dosyć tych cyrków tutaj..napisałam chyba wyraźnie, że były na mnie skargi, po których zaczęli przyglądać się wątkowi, a nie - że ktoś coś uznał...obracasz dość często kota ogonem na swoją modłę...ale ode mnie się odstosunkuj proszę...
Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:o super! to moze jakis spory zlot nam sie uszykuje, bo z tego co pamietam to i Bisca pisala, ze 3-miasto odwiedzi. Plus cala trojmiiejska sekcja, hoho..
A ja jeszcze dokladnie nie wiem, boto zalezy od rodziny meza, czy zjawia sie u moich na wigilie. Jak sie zjawia to bede na tydzien przed swietami. Jak nie, to najpierw jedziemy na poludnie, a potem do Gdanska i zostajemy na troche po swietach..
Tak, bede w Gdansku od 23 do 28/12
Jestem otwarta na wszelkie propozycjedorbie, Dziobak, Aasiula, malgos741, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość