35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Paszczak - kiedy bedziesz w rodzinnych stronach?
pytam , bo jednak wybieram sie na swieta do mamy
I coś Paszczak napomknęła, że też ma w planach
Mam nadzieję, że jeszcze wtedy nie urodzę, a jak urodzę, to też ok. Będę na miejscuiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Dorbie u mnie wszystko ok, mam nadzieję że u Ciebie też, chociaż jak w piatek zaczęłam sprzatać mieszkanie, tak straciłam siły, że nie dałam rady zejść na dół i pojechać po córkę do przedszkola. Pomimo tego że brzuch mam nieduży to jednak odczuwa się już to.
Zostań tu z nami trochę, mi brakuje tu Ciebie.
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pierwiastka wrote:Kapta, uśmiech Maksa bezcenny a na dodatek rozbrajający
Od kilku dni juz sie usmiecha całą buzią.A dziś to już raz za razem śmieszek małyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 15:42
Aasiula, malgos741, ania.g, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziękuje.
Od kilku dni juz sie usmiecha całą buzią.A dziś to już raz za razem śmieszek małymalgos741, kapturnica, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Asiula super wieści
Kapta Max wymiata a zwłaszcza jego uśmiech..kapturnica, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Odebrałam karty dużej rodziny. Czekałam dwa miesiące. Po drodze młoda w samochodzie jęczała żeby dać jej potrzymać. Potrzymała i zgubiła swoją. Normalnie nogi jej z d**y mam ochotę powyrywać. Nigdzie jej nie ma. Nie wysiadała po drodze tylko pod domem na naszym podwórku i od razu weszła do domu.
Sabina, dorbie, caffe, Dziobak, Mimbla, efcia, Kisiel, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Odebrałam karty dużej rodziny. Czekałam dwa miesiące. Po drodze młoda w samochodzie jęczała żeby dać jej potrzymać. Potrzymała i zgubiła swoją. Normalnie nogi jej z d**y mam ochotę powyrywać. Nigdzie jej nie ma. Nie wysiadała po drodze tylko pod domem na naszym podwórku i od razu weszła do domu.
Mega lubi tę wiadomość
-
Zrobilam sobie przerwe na poczytanie a tu pustki
Pewne wszystkie na FB siedza.
Dobrze, ze Max pociesza usmiechem
Coz, wracam do pracy.
Aha, pierwiastka, natchnelas mnie z tym czerwonym wytrawnym, dolacze do Ciebie z lampka okolo 19h30.
Na endometrium oczywisciedorbie, pierwiastka, kapturnica, efcia, Kisiel, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny