35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Jutro
Moze te jajka podrosna
A jak nie to nowy cykl nasz:)
ja wyzerowałam licznik, jestem właśnie w cyklu "0"
a jakiej wielkości masz jajka?
jaką metodą miałaś robione hsg?moremi, Sabina, Kisiel lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:ja wyzerowałam licznik, jestem właśnie w cyklu "0"
a jakiej wielkości masz jajka?
jaką metodą miałaś robione hsg?
Hsg z Usg
Sono
Ciesze się bo od nowego cyklu nowy lek na stymulacje
Wiec Ja obstawiam bardziej nastepny cyklmalgos741, moremi, Sabina, iwcia77, pierwiastka, sandra80, ComeToMeBaby, Mega, ania.g, efcia, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Jutro
Moze te jajka podrosna
A jak nie to nowy cykl nasz:)on jest na to psychicznie nastawiony i jest na niego gotowy. Wiecie. On mnie przeraża. Mówi jak ja kiedyś. .. A jest taki, no nie wiem, pewny w tym co mówi, ze go nie poznaje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 19:25
iwcia77, malgos741, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, ania.g, caffe, efcia, Kisiel, megan8, Reni, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak Was czytam i czytam..
Pierwiastka, my obie tutaj świeżynki. Ja też mam w domu czerwone wino. Mój mąż zachomikował. Ja bardzo dawno takich porządnych rzeczy nie piłam... Wysyłam Ci zaproszenie na priv.
Myshlę że to może być całkiem przyjemne, nawet zakładając że mamy różne poczucie humoru, to nie ukrywajmy, jesteśmy młode, piękne, inteligentne.... Napić się można dziś wieczór razem, siedząc w krzakach...prawda?
kto wie, czy kiedyś nie przejdziemy na Fb obrabiając tyłki całej reszcie tutejszego, uroczego towarzystwa? Bo nie oszukujmy się, należy nam się coś od życia...
malgos741, pierwiastka, megan8, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, beates, iwcia77, moremi, Bozia3, Sabina, macduska, efcia, Kisiel, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Małgosia a Wy co działacie w Tym cyklu?
Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, beates, Sabina, efcia, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Mi kolejna owulacja wypadnie w weekend. Chłop mnie wczoraj uświadomił że to będzie nasz cykl
on jest na to psychicznie nastawiony i jest na niego gotowy. Wiecie. On mnie przeraża. Mówi jak ja kiedyś. .. A jest taki, no nie wiem, pewny w tym co mówi, ze go nie poznaje.
Sabina lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:17 mm I 19
Hsg z Usg
Sono
Ciesze się bo od nowego cyklu nowy lek na stymulacje
Wiec Ja obstawiam bardziej nastepny cykl
Asiula letrozol może? Ja będę brać letrozol właśnie od następnego cyklu i też bardzie na niego liczę :)A Ty bez stymulacji masz 2 takie piękne pęcherzyki?malgos741, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
Wczoraj mój m sam zaczął temat jak się nie uda to następną iui chciał robić w marcu ale przekonałam go że nie ma co czekać robimy w tym miesiącu i będziemy wiedzieć co robic dalej ...Listopad jest luźny jeśli chodzi o imprezy i klientów w salonie no i decyzja zapadła że robimy ale to wszystko zależy od środowej wizyty...
pierwiastka, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, ania.g, caffe, moremi, Mega, iwcia77, Sabina, efcia, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Wczoraj mój m sam zaczął temat jak się nie uda to następną iui chciał robić w marcu ale przekonałam go że nie ma co czekać robimy w tym miesiącu i będziemy wiedzieć co robic dalej ...Listopad jest luźny jeśli chodzi o imprezy i klientów w salonie no i decyzja zapadła że robimy ale to wszystko zależy od środowej wizyty...
super!
malgos741 lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Sabina wrote:Mi kolejna owulacja wypadnie w weekend. Chłop mnie wczoraj uświadomił że to będzie nasz cykl
on jest na to psychicznie nastawiony i jest na niego gotowy. Wiecie. On mnie przeraża. Mówi jak ja kiedyś. .. A jest taki, no nie wiem, pewny w tym co mówi, ze go nie poznaje.
brawo dla niego
Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kapta tak pacze, że Maksior ma niezły ubaw ze starych ciotek na forumie i z obecnej atmosfery
Cóż zrobić można albo się śmiać albo płakać, dobsze, że wybrał pierwsze rozwiązanie
BISCA, kapturnica, Mega, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A Lek ten sam co Morka
ja go już jadłam 4 miechy, ale bez hsg nie pomógł, zobaczymy teraz a jak 3-4 miesiące nie wyjdzie to IUIBISCA, Aasiula, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jutro
Moze te jajka podrosna
A jak nie to nowy cykl nasz:)
Asiula, nie czekaj do następnego cyklu. Ja pytałam pielęgniarek w szpitalu zaraz po HSG, kiedy wziąć sie do roboty, a one mi na to, że wieczorem
Więc jeśli tylko będziesz sie dobrze czuła to dawaj, dawaj małaBISCA, malgos741, Aasiula, caffe, Mega, Sabina, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość