35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Morek ???
Za dobrze się czuję w ciąży, żeby już rodzićSimba, iwcia77, BISCA, Mega, macduska, Mimbla, pierwiastka, Sabina, Aasiula, Luna76, efcia, Kisiel, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Listopad nasz dziewczyny. Zmienimy najbrzydszy miesiac roku w najpiekniejszy
Ja juz po 2 lampkach i koniec. Musze sie ograniczac .... W ciazy juz jestem poniekadBozia3, Mega, macduska, Simba, Mimbla, moremi, Sabina, Aasiula, efcia, Kisiel, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie, nie i nie.
Za dobrze się czuję w ciąży, żeby już rodzić
No tak, ale wiesz, tu sie kolejka zrobila. Trzeba ustapic miejsca. Przykro mi. Pozatym Ja juz bym chciala zobaczyc tego malego zeglarza
Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla, pierwiastka, Sabina, Aasiula, ania.g, efcia, Kisiel, malgos741 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:po co czekać?
sporo wydatków mieliśmy w tym miesiącu, poza tym po poprzednim hsg wyszło naturalnie bez żadnych wspomagaczy, to może i teraz się udamalgos741 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ty w grudniu tez wybierasz sie to 3city? , bo tu sie szykuje zlot czarownic
a kiedy będę następnym razem w Trójmieście- zależy na kiedy zaprosi nas jutro lekarzAasiula, Mega, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Listopad nasz dziewczyny. Zmienimy najbrzydszy miesiac roku w najpiekniejszy
Ja juz po 2 lampkach i koniec. Musze sie ograniczac .... W ciazy juz jestem poniekad
Poza tym jestem przecież w ciąży. 17 dzień. Z dziewczynkąAasiula, macduska, ania.g, sandra80, efcia, Mega, Kisiel, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, iwcia77, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem co napisać, to wstawiam tańczące brokuły:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 21:18
ania.g, sandra80, efcia, Mega, Mimbla, Kisiel, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, moremi, Aasiula, Bozia3, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie wiem co napisać, to wstawiam tańczące brokuły:
To są zielone afrobananyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 21:26
efcia, Mega, Kisiel, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, moremi, Aasiula, Bozia3, Reni, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:
To są zielone afrobanany
Faaaktycznie! Nawet się dziwiłam skąd wśród bananów jeden brokół? Bo jeszcze takie są między innymi:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 21:31
efcia, Kisiel, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Listopad nasz dziewczyny. Zmienimy najbrzydszy miesiac roku w najpiekniejszy
Ja juz po 2 lampkach i koniec. Musze sie ograniczac .... W ciazy juz jestem poniekad
oj będzie się działo widzęefcia, sandra80, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Wesolo, wesolutko.
Tego mi trzeba.
Witam wieczornie. Pije herbate z cytryna I to jest moj ulubiony napoj. Do tego pozeram sliwki naleczowskie w czekoladzie, ale najpierw je poddaje obrobce cieplnej w piekarniku pe minut, az sie staja mieciutkie I cieplutkie I czekolada sie lekko stopi. Mniam.pierwiastka, efcia, sandra80, Luna76, ComeToMeBaby, Mega, macduska, BISCA, moremi, Aasiula, Bozia3, satori, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Plan na najbliższe kilkadziesiąt godzin:
piję jedną porządną lampę wińska,
wrzucamy z małżem filmidło
i do łózia.
Rano seksik
i do pracy
wieczorem ponownie podejmuję ćwiczenia po 5 miesięcznej przerwie
a w środę umrę na zakasy.
...i to byłoby na tyle
dziękuję za uwagę
i dobranoc
efcia, ComeToMeBaby, pierwiastka, Mega, macduska, Sabina, BISCA, moremi, Aasiula, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór i dobranoc
Żyję , pracuje i jestem zmęczona jak koń po westernie
Doczytałam i i tak nie wiem o co poszło
Tylko po wymoderowanych postach mogę się domyślać
Kciuki trzymam, Kegle teżefcia, pierwiastka, Mimbla, Mega, Sabina, BISCA, Aasiula, Bozia3, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Kurde ile ciaz sie szykuje. A listopad to moj miesiac urodzinowy, a wiecie co Sroka mowi na ten temat. To sie jeszcze urobie I niedojem I ciaza jak w banku!
efcia, Sabina, BISCA, moremi, Aasiula, Bozia3, malgos741, kapturnica, satori, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
efcia wrote:a ja w zwiazku z tym ze jestem w 16 dniu cionży to też bez procentow
ale za to piłam cudo "złote mleko" - kto jeszcze nie próbował polecam !!!efcia, ComeToMeBaby, Mega, moremi lubią tę wiadomość