35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie, nie i nie.BISCA wrote:Morek ???

Za dobrze się czuję w ciąży, żeby już rodzić
Simba, iwcia77, BISCA, Mega, macduska, Mimbla, pierwiastka, Sabina, Aasiula, Luna76, efcia, Kisiel, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Listopad nasz dziewczyny. Zmienimy najbrzydszy miesiac roku w najpiekniejszy

Ja juz po 2 lampkach i koniec. Musze sie ograniczac .... W ciazy juz jestem poniekad
Bozia3, Mega, macduska, Simba, Mimbla, moremi, Sabina, Aasiula, efcia, Kisiel, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie, nie i nie.
Za dobrze się czuję w ciąży, żeby już rodzić
No tak, ale wiesz, tu sie kolejka zrobila. Trzeba ustapic miejsca. Przykro mi
. Pozatym Ja juz bym chciala zobaczyc tego malego zeglarza
Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla, pierwiastka, Sabina, Aasiula, ania.g, efcia, Kisiel, malgos741 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:po co czekać?
sporo wydatków mieliśmy w tym miesiącu, poza tym po poprzednim hsg wyszło naturalnie bez żadnych wspomagaczy, to może i teraz się uda
malgos741 lubi tę wiadomość
-
pod koniec grudnia w okolicy świąt to pewnie będę raczej na drugim końcu Polski...iwcia77 wrote:a ty w grudniu tez wybierasz sie to 3city? , bo tu sie szykuje zlot czarownic

a kiedy będę następnym razem w Trójmieście- zależy na kiedy zaprosi nas jutro lekarz
Aasiula, Mega, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś nie prasuje, ktoś musi mieć dyżur żebyś razie czego podwiezc Morke na porodowke; )BISCA wrote:Listopad nasz dziewczyny. Zmienimy najbrzydszy miesiac roku w najpiekniejszy

Ja juz po 2 lampkach i koniec. Musze sie ograniczac .... W ciazy juz jestem poniekad
Poza tym jestem przecież w ciąży. 17 dzień. Z dziewczynką
Aasiula, macduska, ania.g, sandra80, efcia, Mega, Kisiel, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, iwcia77, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem co napisać, to wstawiam tańczące brokuły:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 21:18
ania.g, sandra80, efcia, Mega, Mimbla, Kisiel, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, moremi, Aasiula, Bozia3, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie wiem co napisać, to wstawiam tańczące brokuły:

To są zielone afrobananyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 21:26
efcia, Mega, Kisiel, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, moremi, Aasiula, Bozia3, Reni, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:

To są zielone afrobanany

Faaaktycznie! Nawet się dziwiłam skąd wśród bananów jeden brokół? Bo jeszcze takie są między innymi:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 21:31
efcia, Kisiel, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
co miałam do uprasowania to skończone, endo dokarmione, jajko musi być trzeźwe bo za 3 góra 4 dni owulacja i przejęcie cykluBISCA wrote:Listopad nasz dziewczyny. Zmienimy najbrzydszy miesiac roku w najpiekniejszy

oj będzie się działo widzę
efcia, sandra80, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
Wesolo, wesolutko.
Tego mi trzeba.
Witam wieczornie. Pije herbate z cytryna I to jest moj ulubiony napoj. Do tego pozeram sliwki naleczowskie w czekoladzie, ale najpierw je poddaje obrobce cieplnej w piekarniku pe minut, az sie staja mieciutkie I cieplutkie I czekolada sie lekko stopi. Mniam.
pierwiastka, efcia, sandra80, Luna76, ComeToMeBaby, Mega, macduska, BISCA, moremi, Aasiula, Bozia3, satori, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Plan na najbliższe kilkadziesiąt godzin:
piję jedną porządną lampę wińska,
wrzucamy z małżem filmidło
i do łózia.
Rano seksik
i do pracy
wieczorem ponownie podejmuję ćwiczenia po 5 miesięcznej przerwie
a w środę umrę na zakasy.
...i to byłoby na tyle
dziękuję za uwagę
i dobranoc
efcia, ComeToMeBaby, pierwiastka, Mega, macduska, Sabina, BISCA, moremi, Aasiula, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór i dobranoc

Żyję , pracuje i jestem zmęczona jak koń po westernie
Doczytałam i i tak nie wiem o co poszło
Tylko po wymoderowanych postach mogę się domyślać
Kciuki trzymam, Kegle też
efcia, pierwiastka, Mimbla, Mega, Sabina, BISCA, Aasiula, Bozia3, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Kurde ile ciaz sie szykuje. A listopad to moj miesiac urodzinowy, a wiecie co Sroka mowi na ten temat. To sie jeszcze urobie I niedojem I ciaza jak w banku!
efcia, Sabina, BISCA, moremi, Aasiula, Bozia3, malgos741, kapturnica, satori, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Co to, kurna, złote mleko? Złoty deszcz to wiem, ale złote mleko?! o_Oefcia wrote:a ja w zwiazku z tym ze jestem w 16 dniu cionży to też bez procentow
ale za to piłam cudo "złote mleko" - kto jeszcze nie próbował polecam !!!
efcia, ComeToMeBaby, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH