35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja się serio pytałam o pogodę w Trójmieście
wiem, ze opalać się czy kąpać w morzu to nie bardzo, ale czy mnie wiatr nie zmiecie z plaży? Coś tak w przybliżeniu choćby bym chciała wiedzieć.
To nie- tambylce ci nie powiedzą, szukaj sobie w internetach.. O- to poszukamMimbla, Mega, efcia, BISCA, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorem, za wszystkie mocno wszystko zaciskam, niech listopad okaże sie płodny
pierwiastka, efcia, Sabina, BISCA, moremi, Aasiula, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:a ja się serio pytałam o pogodę w Trójmieście
wiem, ze opalać się czy kąpać w morzu to nie bardzo, ale czy mnie wiatr nie zmiecie z plaży? Coś tak w przybliżeniu choćby bym chciała wiedzieć.
To nie- tambylce ci nie powiedzą, szukaj sobie w internetach.. O- to poszukamSabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kisiel wrote:Dobry wieczór i dobranoc
Żyję , pracuje i jestem zmęczona jak koń po westernie
Doczytałam i i tak nie wiem o co poszło
Tylko po wymoderowanych postach mogę się domyślać
Kciuki trzymam, Kegle teżKisiel, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Brzmi nieźle, a pastę z kurkumy to gdzie kupić można?
Luna kup zmielona kurkume, pogotuj pare minut z 1/2 szkl wody i pasta gotowa
do szklanki mleka dajemy 1 łyżke pasty, z pól lyżeczki cynamonu i troche pieprzu , wszystko podgrzewamy i pijemy na ciepłopierwiastka, Luna76 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:ja mam jedna strone ktora nigdy nie kłamie
hm... ale chyba musze na priv, bo mi usuną posta za reklamedo czego to doszło, a gdzie wolność słowa ja sie pytam?
efcia lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ok, mam- będzie 10 stopni, duże zachmurzenie, brak opadów i wiatr 8km/h.
To chyba średnio, nie za dużo, nie za mało?
Chyba lepiej pójdziemy do knajpy.
Otóż to.
W dobrej knajpie będzie miło, ciepło i bezpiecznie, nawodnisz organizm a to jest bardzo ważne dla przyszłej matki. Na miejscu koleżanek z 3miasta znalazłabym taką knajpę, gdzie jest ładny widok na morze. Odpuść sobie spacer na plaży, to tylko grozi przeziębieniem. Te wszystkie anegdoty o inhalacjach jodowych można przecież między bajki włożyć.
Odmroziłabyś sobie tylko uszy...
W dobrej knajpie temperatura wynosi 20 stopni Celsiusza. Bez względu na kierunek wiatru.
Plus jest też taki, że na spotkanie możesz ubrać fajne buty, a Ci się nie zapiaszczą. Aha no i będzie na pewno wifi...Mega, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Magdala, Kisiel, Bozia3, macduska, megan8, kapturnica, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:[...]
Plus jest też taki, że na spotkanie możesz ubrać fajne buty, a Ci się nie zapiaszczą. Aha no i będzie na pewno wifi...Mimbla, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Zaraz ,zaraz od prognozy jestem jaMimbla wrote:Kometa ja jestem z południa Polszy, ale chętnie Ci postawię prognozę jak chcesz
)
Mega, Mimbla, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Kisiel, Bozia3, megan8, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość