35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mimbla wrote:Otóż to.
W dobrej knajpie będzie miło, ciepło i bezpiecznie, nawodnisz organizm a to jest bardzo ważne dla przyszłej matki. Na miejscu koleżanek z 3miasta znalazłabym taką knajpę, gdzie jest ładny widok na morze. Odpuść sobie spacer na plaży, to tylko grozi przeziębieniem. Te wszystkie anegdoty o inhalacjach jodowych można przecież między bajki włożyć.
Odmroziłabyś sobie tylko uszy...
W dobrej knajpie temperatura wynosi 20 stopni Celsiusza. Bez względu na kierunek wiatru.
Plus jest też taki, że na spotkanie możesz ubrać fajne buty, a Ci się nie zapiaszczą. Aha no i będzie na pewno wifi...
Mimbla, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:tyyyle plusów, tyyyle plusów
W każdym razie ciepło i dobre jedzenieMagdala, dorbie, ComeToMeBaby, efcia, megan8, malgos741, ania.g, Sabina, Mimbla, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:My zawsze spotykamy się w zielonej na Skwerze Kościuszki. Jakis sentyment mam do tej knajpy. Aaaaa juz wiem - bo tam zawsze śniadanie jemy przed rejsem. Albo kolację jak wracamy. I tam stoi Zawisza, Dar Pomorza i Dar Młodzieży (teraz w remoncie).
W każdym razie ciepło i dobre jedzeniemoremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ja już mam czkawkę pijacką idę spać
endo dokarmione
ania.g, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyWitajcie kochane!! Kiepski mam humor... Moja znajoma przystępuje do in vitro. Po stymulacji " wychodowała " 30 jajeczek z czego 23 nadawało się do zapłodnienia. Wybrano 6 i wyobraźcie sobie że tylko 2 prawidłowo się podzieliły. Kurcze, a jak ja mam w cyklu jedno, to jakie ja mam szanse????
-
Yaenia -pamietaj nieliczy sie ilość tylko jakość.Pamiętaj o tym
Dzień bry bardzo!My dziś mamy szczepienie brr na samą myśl mnie trzepie , nie tyle ,że będzie płakał ale później może być marudny i mieć gorączke.
Ale jak to mówi nasz kochany prezydent-Damy Radę!!!
yesenia, Reni, efcia, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry
Nie urodziłam i nie rodzę.
Yasenia, a przypomnij - miałas chociaz raz stymu stymulację? A jeżeli tak, to czym i jak długo?Sabina, efcia, Mimbla, iwcia77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny