35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Morek właśnie o Tobie pomyślałam że dziś 3.11. dzielnie zaciskasz nogi i czekasz przynajmniej do północy
A mnie znów Julia tak mocno kopie po szyjce że boli jak cholera. Dobrze że wizyta jutro.Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
yesenia wrote:Moremi 2 razy Clo , moze trzeba by wrocic do tego
ja nie wiem co mam robic. Moj maz uparl sie zeby nie robic nic na sile , ze pewnie tak ma byc ze nie mamy tego 2 dziecka
Mozliwe, że clo nie jest właściwym dla Ciebie stymulantem.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:Dzień dobry
Morek właśnie o Tobie pomyślałam że dziś 3.11. dzielnie zaciskasz nogi i czekasz przynajmniej do północy
A mnie znów Julia tak mocno kopie po szyjce że boli jak cholera. Dobrze że wizyta jutro.
Współczuje tego kopania. Mnie to ominęło. Za to czkawka odczuwalna w cipce jest dziwnaComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, BISCA, ania.g, efcia, Mimbla, dorbie, iwcia77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Jajowody podobno drozne, z tym ze przez prawy kontrast przeszedl z trudem. Maz zbadany , wyniki ok. U mnie fsh za wysokie i ahm niskie tzn 0,78 juz rezerwa obnizona, no i tsh ciagle ponad 2 i hashimoto
A tsh nie da się jeszcze trochę zbić? I spróbuj z innym stymulantem.efcia, dorbie, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
yesenia wrote:Jajowody podobno drozne, z tym ze przez prawy kontrast przeszedl z trudem. Maz zbadany , wyniki ok. U mnie fsh za wysokie i ahm niskie tzn 0,78 juz rezerwa obnizona, no i tsh ciagle ponad 2 i hashimoto
z takim amh i wysokim fsh powinnaś nie czekać tylko IUI i in-vitrodorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
Ze tak sobie zazartuje - dobry dzień. Penis, nie dobry. Córka chora, w nocy goraczkowala. Zobaczymy jaki będzie dzień. Ja sie nigdy do jej chorob nie przyzwyczaje
Morka to mówisz że dziś nie? Mój mąż ma dziś urodzinyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 08:19
paszczakin, Mimbla, iwcia77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Sandra to mnie pocieszyłaś
Tu nie chodzi o to, żeby ktoś Cię klepał po plecach i mówił jest super,że na pewno się uda itd. Ktoś Cię powinien zmusić do działania. Twoje amh nie jest bardzo niskie, ale jest poniżej normy. Oczywiście są dziewczyny, którym udaje się i z niższym zajść w ciążę, ale skoro u Ciebie naturalnie nie wychodzi to może trzeba mocniejsze rozwiązania przemyśleć, zanim będzie za późno.Bozia3, paszczakin, BISCA, kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
Ze tak sobie zazartuje - dobry dzień. Penis, nie dobry. Córka chora, w nocy goraczkowala. Zobaczymy jaki będzie dzień. Ja sie nigdy do jej chorob nie przyzwyczaje
Morka to mówisz że dziś nie? Mój mąż ma dziś urodzinysandra80, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry listopadowo!
Doczytałam Was. Jeszcze nie ma 9 a ja już mam I sukces. Jes, jes kobieta sukcesu!!!
Kapta Max jest śliczny, też takiego poproszę
Małgoś
Asiula gratuluję drożnych jajkostrad
Sabina fajnego masz chłopaAasiula, moremi, sandra80, Sabina, ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Mega jak córa?
Myślałam o Niej ostatnio i tak mi przyszło do głowy, że hormony też mogą dawac różne niefajne objawy takie właśnie jak tachykardia i ogólne złe samopoczucie. Czy ona już zakwitła? Sorry że tak dopytuję ale tak mi zaświtało w mózguefcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Kurde ile ciaz sie szykuje. A listopad to moj miesiac urodzinowy, a wiecie co Sroka mowi na ten temat. To sie jeszcze urobie I niedojem I ciaza jak w banku!
No mój teża zarobiona i niedojedzona jestem ciągle więc oczekuję, że cionża na 1000% będzie a i jeszcze buty na płaskim noszę, także nie ma wyjścia musi byc
Bozia3, moremi, Sabina, efcia, Mimbla, iwcia77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Plan zajęć OF
Kometa 03.11
Magdala 04.11 egzamin
Ania.G 04.11
Wacia 05.11
Sandra80 07.11 egzamin
Sabina 13.11
Bisca 16.11 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Pierwiastka 18.11 egzamin
Gretka 13 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Mimbla listopad http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5839474f001.jpg
Yesenia 28.11 egzamin
Reni 16.12
Mimbla grudzień http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
ania.g, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
zien dobry
Sabcia- sto lat dla meza- no, sto dwadziescia, bo on z Twoich opisow to fajny facet jest. I zdrowia dla corci.
Asiula, odpoczywaj, nalezy ci sie. A jak sie czujesz po zabiegu?
Morek, to kiedy Ty w koncu rodzisz, co? Poczynililiscie z Totem jakies plany?Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla, iwcia77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
Morka to mówisz że dziś nie? Mój mąż ma dziś urodziny
100 lat dla męża no i wymarzonego rozwrzeszczanego prezentuSabina, iwcia77 lubią tę wiadomość