35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Poza tym jarmarcznie to my sie mozemy rozprawiac we wlasnym gronie. Ja tez nie jestem pro-uchodzcowa, ale jak mi tu jaka obca wpada i mowi co myslec, to nozyk sie w kieszeni otwiera.
Az se musialam trening z guru trzepnac.
Tera leze i nie pachne.Z innej beki. Jest tu jakas jogini w klasie? Porady mnie trzeba. Bo te wszystkie asany to jakas sciema jest, ze to sa pozycje relaksu?? No way!
SolarPolar, efcia, moremi, krycha.stara, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ja tez nie. Ja to wierze we wszystko co na forach. Jedna z naszych mi podpowiedziala, ze mamy trola ostatnio.
http://www.ghosthuntingtheories.com/2014/12/did-norwegian-trolls-really-exist.htmlComeToMeBaby, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Akurat paranoję i teorie spiskowe to ty nam uskuteczniasz, czy naprawdę na każdy łikend muszą schizofreników z zakładów wypuszczać?
Simba, moremi, krycha.stara, sandra80, Mega, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Uwazam ze jestes Patek! Choc moje dziecko w tym wieku o 20 spalo slodkim snem - ha ha ha .
No oni od 20h32:08Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 21:13
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Oświadczam że moje rolexy już spia zgodnie z harmonogramem
Ja prasuje zgodnie z harmonogramem
Simba! Uwazaj! Od dzis odstawiam czekolade ( jest opcja, ze szkodzi Adasiowi ), sery plesniowe i krakersy oraz orzeszki ( na pewno szkodza Adasiowi ), odstawiam prasowanie ( synku, sory!)
Zaczynam cwiczyc codziennie, bo zamierzam byc piekna i smukla do sylwestra. Bo jak na te Kanary pojedziemy na swieta, a ja sie w kostium nie wbije??Simba, SolarPolar, efcia, Mimbla, ComeToMeBaby, moremi, krycha.stara, BISCA, Mega, Kisiel, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja jem rybe.
Simba! Uwazaj! Od dzis odstawiam czekolade ( jest opcja, ze szkodzi Adasiowi ), sery plesniowe i krakersy oraz orzeszki ( na pewno szkodza Adasiowi ), odstawiam prasowanie ( synku, sory!)
Zaczynam cwiczyc codziennie, bo zamierzam byc piekna i smukla do sylwestra. Bo jak na te Kanary pojedziemy na swieta, a ja sie w kostium nie wbije??
Będę jeść i pić to wszystko za ciebieefcia, Sabina, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bo jak na te Kanary pojedziemy na swieta, a ja sie w kostium nie wbije??
bez sensu
nie prościej kupić sobie taki kostium? już wysmuklony?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d669486eaf0b.jpg
p.s. zobaczcie jak grafika poniosłoSimba, efcia, sandra80, Sabina, Mimbla, ComeToMeBaby, moremi, paszczakin, kapturnica, BISCA, Mega, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Wiedzialam, ze moge na ciebie liczyc!
SolarPolar, efcia, Sabina, Mimbla, moremi, dorbie, BISCA, Mega, Aasiula, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:bez sensu
nie prościej kupić sobie taki kostium? już wysmuklony?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d669486eaf0b.jpg
p.s. zobaczcie jak grafika poniosło
Alternatywa jest znalezienie sobie plazy nudystow. Wtedy nie widac, ze kostium sie w tylek wpina!moremi, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja się wczoraj załamalam po wizycie w sklepie z bielizną. Nogi, ramiona, dupa cellulit, brzuch - rozgotowany kalafior. Nawet pobiegłam wieczorem na silke. A dzisiaj makaron, chipsy, czerwone, czekolada.
Simba lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Lona karmi jeno mlekiem ekologiczny wiec czekolady w nim niet jak u Ciebie!
SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Miesien piersiowy mocno rozbudowany...
Alternatywa jest znalezienie sobie plazy nudystow. Wtedy nie widac, ze kostium sie w tylek wpina!
z tego co wiem to Dziobak jedzie na Sylwka a nie halołinDziobak, SolarPolar, moremi, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ja się wczoraj załamalam po wizycie w sklepie z bielizną. Nogi, ramiona, dupa cellulit, brzuch - rozgotowany kalafior. Nawet pobiegłam wieczorem na silke. A dzisiaj makaron, chipsy, czerwone, czekolada.
SolarPolar, Simba, efcia, krycha.stara, Aasiula, Kisiel lubią tę wiadomość