35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:taaak długo?
uuuuuuuuuuu
rozmasować kolanka naszej pani?
mam zdarte skure
chyba nic z tego nie bendzie
ten tego, muszę się napićHeretyczka, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Duzo tam ze mnie fakt - szczegolnie cynizm. Mialam ochote przyczepic sie do posta Paszczy a niegrzecznym Adasiu ale spasowalam. Do Mozarta nic nie ma tez go lubie:-)
Gdzie ja pisalam o jakims niegrzecznym Adasiu? W zyciu bym tak nie napisala o Dziobakowym, bo raczej spokojny sie wydaje, poza tym na oczy go nie widzialam. No a Dorbiowy jeszcze nie wylazl, wiec jeno moze matke po zebrach kopac, ale z tego, co widzialam, to Dorbie nie narzeka..
No bo chyba nie mowisz o moim? Toc ja od poczatku bycia matka trąbie, ze takiego grzecznego dziecka na oczy nie widzialam (no, Simbowe sa prawie takie grzeczne jak moj, prawie, bo dwa, wiec troche wiecej zamieszania robia). Moje dziecie jak nie jest glodne i jesli trzyma sie jego grafiku (tak, tak, on lubi jak jest dzien poukladany) sklada sie z samych usmiechow. Musialam byc bardzo dobra w poprzednim zyciu, ze taki promo model sie nam trafil..Simba, Mimbla, moremi, kapturnica, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:no ale jakimś cudem na tym akurat wątku fszystkie posty
Paranoję masz? ferment sama siejesz tymi swoimi teoriami, że ktoś specjalnie coś robi, to chyba z nudów. Mam prawo pisac co chce bo ten wątek to chyba nie Twoj prywatny folwark:-)Heretyczka, urocza lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Popraw mnie, jezeli się mylę. Czy jest to forum dotyczące rozrodczosci czy uświadamiające mnie co do sytuacji panującej w UE?
Poza tym oprócz ogromu tematów tu poruszanych, lubię też eleganckie dyskusje, a nie jarmarczne rozprawianie na gorące tematy.
Poza tym jarmarcznie to my sie mozemy rozprawiac we wlasnym gronie. Ja tez nie jestem pro-uchodzcowa, ale jak mi tu jaka obca wpada i mowi co myslec, to nozyk sie w kieszeni otwiera. Posiedz tu kobieto, poznaj nas, posluchaj o tych sluzach i estrogenach, to wtedy pogadamy na inne tematy..Simba, BISCA, Dziobak, moremi, krycha.stara, Mega, Aasiula, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba
https://www.facebook.com/BaybeePhoto/videos/vb.325406910814118/917749054913231/?type=2&theaterSimba, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:No wlasnie . Mam wrazenie ze jestes zegarkiem szwajcarskim i dziecko tez ma takie byc . Daj mu zyc i zryc nawet o 5 nad ranem. Pozwolilam sobie na komentarz teraz. Adas jest dla mnie perfekt tylko ty wyluzuj.
Dobrze, ze Ty mnie Polar tak super znaszComeToMeBaby, Simba, SolarPolar, moremi, kapturnica, Kisiel lubią tę wiadomość
-
aaaaahahahaha nowa się zdenerwowała?
mam iść po popcorn, czy już się skończyło?aaa nieeee....siedzi sobie w krzakach i obserwuje. no- teraz okres zimowy to tylko gałązki bezlistne kłują w tyłki. A masz!
Mimbla, moremi, krycha.stara, Mega, Aasiula, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Paranoję masz? ferment sama siejesz tymi swoimi teoriami, że ktoś specjalnie coś robi, to chyba z nudów. Mam prawo pisac co chce bo ten wątek to chyba nie Twoj prywatny folwark:-)
Akurat paranoję i teorie spiskowe to ty nam uskuteczniasz, czy naprawdę na każdy łikend muszą schizofreników z zakładów wypuszczać?Simba, efcia, paszczakin, Dziobak, Mimbla, moremi, krycha.stara, Mega, Aasiula, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja juz ostatnia lampke sacze i zaczelam czuc wąrobę. Jednak blanco lepiej sie zachowuje w moim organizmie .
Pij szybciej!
Wygralas. OdstaWilam czerwone bo jedlismy ostrygi a do nich czerwone nie pasi. Wygralas. Tym razemSimba, Heretyczka, SolarPolar, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja nie sledcza. Nigdy nie wyczailam innej- bylej naszej. Jestem prostolinijna a na dodateki po jednym 0,75 tinto.
ComeToMeBaby, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czyli jednak zlew dwukomorowy. Notuje
Reni, efcia, Mimbla, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość