X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    taaak długo?
    uuuuuuuuuuu
    rozmasować kolanka naszej pani?

mam zdarte skure
    chyba nic z tego nie bendzie

ten tego, muszę się napić

Heretyczka, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie prasujecie?
    mam białe, czerwone i czerwono-białe

BISCA, krycha.stara, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Duzo tam ze mnie fakt - szczegolnie cynizm. Mialam ochote przyczepic sie do posta Paszczy a niegrzecznym Adasiu ale spasowalam. Do Mozarta nic nie ma tez go lubie:-)

Gdzie ja pisalam o jakims niegrzecznym Adasiu? W zyciu bym tak nie napisala o Dziobakowym, bo raczej spokojny sie wydaje, poza tym na oczy go nie widzialam. No a Dorbiowy jeszcze nie wylazl, wiec jeno moze matke po zebrach kopac, ale z tego, co widzialam, to Dorbie nie narzeka..

No bo chyba nie mowisz o moim? Toc ja od poczatku bycia matka trąbie, ze takiego grzecznego dziecka na oczy nie widzialam (no, Simbowe sa prawie takie grzeczne jak moj, prawie, bo dwa, wiec troche wiecej zamieszania robia). Moje dziecie jak nie jest glodne i jesli trzyma sie jego grafiku (tak, tak, on lubi jak jest dzien poukladany) sklada sie z samych usmiechow. Musialam byc bardzo dobra w poprzednim zyciu, ze taki promo model sie nam trafil..

Simba, Mimbla, moremi, kapturnica, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    no ale jakimś cudem na tym akurat wątku fszystkie posty
    dlatego uważam że to jedna z nas
    i tej jednej akurat zależało żeby na mnie zwalić
    stara historia.....

krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a te dwie o których myślę były religijne i nigdy źle się nie wypowiadały o obcych

krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    no ale jakimś cudem na tym akurat wątku fszystkie posty

Paranoję masz? ferment sama siejesz tymi swoimi teoriami, że ktoś specjalnie coś robi, to chyba z nudów. Mam prawo pisac co chce bo ten wątek to chyba nie Twoj prywatny folwark:-)

Heretyczka, urocza lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Popraw mnie, jezeli się mylę. Czy jest to forum dotyczące rozrodczosci czy uświadamiające mnie co do sytuacji panującej w UE?
    Poza tym oprócz ogromu tematów tu poruszanych, lubię też eleganckie dyskusje, a nie jarmarczne rozprawianie na gorące tematy.

Poza tym jarmarcznie to my sie mozemy rozprawiac we wlasnym gronie. Ja tez nie jestem pro-uchodzcowa, ale jak mi tu jaka obca wpada i mowi co myslec, to nozyk sie w kieszeni otwiera. Posiedz tu kobieto, poznaj nas, posluchaj o tych sluzach i estrogenach, to wtedy pogadamy na inne tematy..

Simba, BISCA, Dziobak, moremi, krycha.stara, Mega, Aasiula, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a te dwie o których myślę były religijne i nigdy źle się nie wypowiadały o obcych
    Andżej i Bursztyn?

Simba, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak :-D

Heretyczka lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 20:24

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba :-D

https://www.facebook.com/BaybeePhoto/videos/vb.325406910814118/917749054913231/?type=2&theater

Simba, moremi lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [Q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 20:25

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    No wlasnie . Mam wrazenie ze jestes zegarkiem szwajcarskim i dziecko tez ma takie byc . Daj mu zyc i zryc nawet o 5 nad ranem. Pozwolilam sobie na komentarz teraz. Adas jest dla mnie perfekt tylko ty wyluzuj.

Dobrze, ze Ty mnie Polar tak super znasz ;)

ComeToMeBaby, Simba, SolarPolar, moremi, kapturnica, Kisiel lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaahahahaha nowa się zdenerwowała?
    mam iść po popcorn, czy już się skończyło? :P aaa nieeee....siedzi sobie w krzakach i obserwuje. no- teraz okres zimowy to tylko gałązki bezlistne kłują w tyłki. A masz! :)

Mimbla, moremi, krycha.stara, Mega, Aasiula, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • sandra80 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Paranoję masz? ferment sama siejesz tymi swoimi teoriami, że ktoś specjalnie coś robi, to chyba z nudów. Mam prawo pisac co chce bo ten wątek to chyba nie Twoj prywatny folwark:-)

Akurat paranoję i teorie spiskowe to ty nam uskuteczniasz, czy naprawdę na każdy łikend muszą schizofreników z zakładów wypuszczać?

Simba, efcia, paszczakin, Dziobak, Mimbla, moremi, krycha.stara, Mega, Aasiula, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja juz ostatnia lampke sacze i zaczelam czuc wąrobę. Jednak blanco lepiej sie zachowuje w moim organizmie .

Pij szybciej!

Wygralas. OdstaWilam czerwone bo jedlismy ostrygi a do nich czerwone nie pasi. Wygralas. Tym razem ;-)

Simba, Heretyczka, SolarPolar, krycha.stara lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Wygralas. OdstaWilam czerwone bo jedlismy ostrygi a do nich czerwone nie pasi. Wygralas. Tym razem ;-)
    I tak sama mam skonczyc?

krycha.stara lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oświadczam że moje rolexy już spia zgodnie z harmonogramem :)
    Ja prasuje zgodnie z harmonogramem

efcia, Heretyczka, paszczakin, Reni, Mimbla, moremi, krycha.stara, malgos741, BISCA, Mega, Aasiula, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja nie sledcza. Nigdy nie wyczailam innej- bylej naszej. Jestem prostolinijna a na dodateki po jednym 0,75 tinto.
    Ja tez nie. Ja to wierze we wszystko co na forach. Jedna z naszych mi podpowiedziala, ze mamy trola ostatnio. ;)

ComeToMeBaby, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli jednak zlew dwukomorowy. Notuje

Reni, efcia, Mimbla, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 12030 12031 12032 12033 12034 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ