35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:naprawde myslisz że interesuje mnie tematyka polskiej ivf? Dziobak to było po prostu głupie
Chyba, że znowu czegoś nie zrozumiałam.ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar, BISCA, Mimbla, krycha.stara, Aasiula, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Dobra namieszalam i uciekam. Pozdrawam i bez urazy.
A kij jej w oko.
Kogos mi to bardzo przypomina. Chyba boi się ujawnić pod swoim prawdziwym nickiem.Dziobak, malgos741, ania.g, Sabina, krycha.stara, Mega, Aasiula, Kisiel lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnynaprawde myslisz że nie potrafie komus albo wzniecic dyskusji pod własną twarzą? Andżej mi wystarczy....ale ty o tym wiesz i piszesz to celowo czytaj złośliwie....moze ta nowa to ty?
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 31 października 2015, 13:00
SolarPolar, Magda*, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:naprawde myslisz że nie potrafie komus dopierdolić albo wzniecic dyskusji pod własną twarzą? Andżej mi wystarczy....ale ty o tym wiesz i piszesz to celowo czytaj złośliwie....moze ta nowa to ty?
Olalybysmy raczej. Ale z nowa mozna pogadac, nie?
ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To że Herę, to zbyt oczywiste. Ale Hera nigdy by nie przeprosila za to, że wyraziła wlasną opinię.
W każdym razie jest to laska, która siedzi za krzakiem i teraz się z jakimiś dziwnymi poglądami. I pewnie sama jest brudasem zerującym na państwie. Jak ja nie znosze takich sformułowań. Takich... faszystowskich, płytkich, stereotypowych.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 31 października 2015, 13:00
SolarPolar, Heretyczka, Mimbla, ComeToMeBaby, Sabina, Simba, Dziobak, kapturnica, Mega, Aasiula, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Ale znamy ja?
Jak juz wlazlaś w gumiakach, to przedstaw się, a nie się czaisz.krycha.stara, Mega, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Psze pani toż to nawet nie drobne ujadanie było.
Ot zwykla wymiana poglądów na poważne tematy
a to zacnie, zacnie
widzę, że wypierdolów nie było i tym podobnych subtelnych próśb o oddalenie się z prostytutodołuBISCA, Mimbla, krycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Za bardzo się dziewczyny nakręcacie, przyszła, ferment zrobiła, dobrze się przy tym bawiąc i poszła sobie. Normalne przedłikendowe zagrywki.
ComeToMeBaby, moremi, krycha.stara, Mega, Aasiula, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja nie sledcza. Nigdy nie wyczailam innej- bylej naszej. Jestem prostolinijna a na dodateki po jednym 0,75 tinto.
Uwaga Misiek, ide po 3 lampke. Gonie CieHeretyczka, SolarPolar, ania.g, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Reni, proszę pusc na priv te wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery
już wiem co to
tam było kiego brzydkiego męskiego narządu rozrodczego, co za myśląca inaczej istota kasuje posty
rzeczywiście nieprzyjazna atmosfera - konfidentka zgłosiła? - a kij Ci w oczodółmoremi, krycha.stara, kapturnica, Mega, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość