35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Zgadzam sie z Mimbla- jeszcze nigdy nie czulam smrodu od muzułmanina - z higiena to na bakier oni nie maja!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 18:43
Heretyczka, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:od kiedy sie tu mówi o śluzach i owulkach?
mam ci wyliczyć najpopularniejsze tematy?
Poza tym oprócz ogromu tematów tu poruszanych, lubię też eleganckie dyskusje, a nie jarmarczne rozprawianie na gorące tematy.Mimbla, SolarPolar, ComeToMeBaby, moremi, krycha.stara, Mega, Aasiula, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:Weź no lepiej wylicz, do jasnej Hery - ile z socjalu dostajesz siedząc za naszą zachodnią granicą?
mąż ma praktyke na budowie poniewaz jest na kursie przystosowania zawodowego z powodu nieznajomości języka, za praktyke mu nie płaca a praca nie jest lekka..
bardzo rózowo?
odpowiadam ci z czystej upzrejmośći bo w zasadzie nie powinno cie to obchodzic, tez wyjedz i zobacz jak jest rózowo na socjaluMagda*, kapturnica, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Popraw mnie, jezeli się mylę. Czy jest to forum dotyczące rozrodczosci czy uświadamiające mnie co do sytuacji panującej w UE?
Poza tym oprócz ogromu tematów tu poruszanych, lubię też eleganckie dyskusje, a nie jarmarczne rozprawianie na gorące tematy.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:szczerze mówiąc niewiele bo ja pracuje dość ciężko czyszcząc kible a mogłabym więcej nic nie robiąc...więc dostajemy tylko wyrównanie do tego żeby nie zdechnąc z głodu
mąż ma praktyke na budowie poniewaz jest na kursie przystosowania zawodowego z powodu nieznajomości języka, za praktyke mu nie płaca a praca nie jest lekka..
bardzo rózowo?
odpowiadam ci z czystej upzrejmośći bo w zasadzie nie powinno cie to obchodzic, tez wyjedz i zobacz jak jest rózowo na socjalu
uprzejmie dziękuję za wyjaśnienie i zaproszenie (chwilowo nie skorzystam).
chciałabym tylko zauważyć że niejeden Syryjczyk mógłby myć w Niemczech kible lub przygotować się do zawodu tapeciarza, nauczyć niemieckiego języka... Nie każdy przyjeżdża tam po to żeby pasożytować i "śmierdzieć".
Chyba znasz to uczucie, gdy ktoś Cię ocenia po pozorach i wcale nie jest to przyjemne.SolarPolar, Dziobak, moremi, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja czulam smrod , brud i syfiarstwo.....I co teraz?Zlinczujecie mnie ?
Dziobak, satori lubią tę wiadomość
-
Przepraszam, ale to moje zdanie i go nie zmienię. To zorganizowany plan, aby osłabić Europę i pogrążyć ja w kryzysie, glowny interes ma w tym Putin. Będziecie żałować tej pseudo solidarnosci. Temat dobry jak każdy inny, takie mamy czasy. Warto myzlec w jakiej Europie beda nasze dzieci zyly.
Ahoj
kapturnica, Heretyczka, Magda*, ania.g, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:uprzejmie dziękuję za wyjaśnienie i zaproszenie (chwilowo nie skorzystam).
chciałabym tylko zauważyć że niejeden Syryjczyk mógłby myć w Niemczech kible lub przygotować się do zawodu tapeciarza, nauczyć niemieckiego języka... Nie każdy przyjeżdża tam po to żeby pasożytować i "śmierdzieć".
Chyba znasz to uczucie, gdy ktoś Cię ocenia po pozorach i wcale nie jest to przyjemne.
poza tym jako członek unii mam prawo w jej granicach podejmować prace, taka jest umowa tak? nie łamie prawa wjeżdżając do USA w tirze
kapturnica, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Przepraszam, ale to moje zdanie i go nie zmienię. To zorganizowany plan, aby osłabić Europę i pogrążyć ja w kryzysie, glowny interes ma w tym Putin. Będziecie żałować tej pseudo solidarnosci. Temat dobry jak każdy inny, takie mamy czasy. Warto myzlec w jakiej Europie beda nasze dzieci zyly.
AhojSabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Co nie znaczy ze kazdy Syryjczyk to brudas. Od tego wyszla ta dyskusja.
Heretyczka, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:I nie kazdy muzulmanin smierdzi. Poniewaz nie wiem ilu widzialas, ilu w ogole znalas , z iloma rozmawialas i u ilu bylas w domu - trudno mi sie odniesc do Twoich doswiadczen. Ja o swoich doswiadczeniach tu pisze i nigdy nie stwierdzilam smrodu i nie nazwalalam brudasem - cokolwiek ma sie na mysli mowiec brudas.
Jak kazdy mam prawo do posiadania swojego zdania w kazdym temacie
A nowa wbiła kijek i podniosla cisnienia co poniektorym hehehWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 19:22
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimbla wrote:Uwaga, wszystkie niezaciążone, nie palnijcie gafy robiąc zakupy w rossomaku:
Od teraz - to będą podPISki.
rozporządzenie podpisał minister zdrowia szczęścia i pomyślności, konstanty radziwiłł.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bcb3ad1a6c94.jpgmoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość