X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Zgadzam sie z Mimbla- jeszcze nigdy nie czulam smrodu od muzułmanina - z higiena to na bakier oni nie maja!
    A ja czulam smrod , brud i syfiarstwo.....I co teraz?Zlinczujecie mnie ? 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 18:43

Heretyczka, krycha.stara lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    od kiedy sie tu mówi o śluzach i owulkach?
    mam ci wyliczyć najpopularniejsze tematy?
    Popraw mnie, jezeli się mylę. Czy jest to forum dotyczące rozrodczosci czy uświadamiające mnie co do sytuacji panującej w UE?
    Poza tym oprócz ogromu tematów tu poruszanych, lubię też eleganckie dyskusje, a nie jarmarczne rozprawianie na gorące tematy.

Mimbla, SolarPolar, ComeToMeBaby, moremi, krycha.stara, Mega, Aasiula, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Weź no lepiej wylicz, do jasnej Hery - ile z socjalu dostajesz siedząc za naszą zachodnią granicą?
    szczerze mówiąc niewiele bo ja pracuje dość ciężko czyszcząc kible a mogłabym więcej nic nie robiąc...więc dostajemy tylko wyrównanie do tego żeby nie zdechnąc z głodu
    mąż ma praktyke na budowie poniewaz jest na kursie przystosowania zawodowego z powodu nieznajomości języka, za praktyke mu nie płaca a praca nie jest lekka..
    bardzo rózowo?
    odpowiadam ci z czystej upzrejmośći bo w zasadzie nie powinno cie to obchodzic, tez wyjedz i zobacz jak jest rózowo na socjalu

Magda*, kapturnica, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Popraw mnie, jezeli się mylę. Czy jest to forum dotyczące rozrodczosci czy uświadamiające mnie co do sytuacji panującej w UE?
    Poza tym oprócz ogromu tematów tu poruszanych, lubię też eleganckie dyskusje, a nie jarmarczne rozprawianie na gorące tematy.
    każdy cos lubi, jeden ogórki drugi ogrodnika córki ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    szczerze mówiąc niewiele bo ja pracuje dość ciężko czyszcząc kible a mogłabym więcej nic nie robiąc...więc dostajemy tylko wyrównanie do tego żeby nie zdechnąc z głodu
    mąż ma praktyke na budowie poniewaz jest na kursie przystosowania zawodowego z powodu nieznajomości języka, za praktyke mu nie płaca a praca nie jest lekka..
    bardzo rózowo?
    odpowiadam ci z czystej upzrejmośći bo w zasadzie nie powinno cie to obchodzic, tez wyjedz i zobacz jak jest rózowo na socjalu

uprzejmie dziękuję za wyjaśnienie i zaproszenie (chwilowo nie skorzystam).

chciałabym tylko zauważyć że niejeden Syryjczyk mógłby myć w Niemczech kible lub przygotować się do zawodu tapeciarza, nauczyć niemieckiego języka... Nie każdy przyjeżdża tam po to żeby pasożytować i "śmierdzieć".

Chyba znasz to uczucie, gdy ktoś Cię ocenia po pozorach i wcale nie jest to przyjemne.

SolarPolar, Dziobak, moremi, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ja czulam smrod , brud i syfiarstwo.....I co teraz?Zlinczujecie mnie ? 8)
    Linczowanie to nie moje specialite de la maison. I obrazac ludzi nawet tych smierdzacych, innych kulturowo nie lubie. A chamstwo wystepuje w kazdej kulturze.

Dziobak, satori lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, ale to moje zdanie i go nie zmienię. To zorganizowany plan, aby osłabić Europę i pogrążyć ja w kryzysie, glowny interes ma w tym Putin. Będziecie żałować tej pseudo solidarnosci. Temat dobry jak każdy inny, takie mamy czasy. Warto myzlec w jakiej Europie beda nasze dzieci zyly.

Ahoj :-)

kapturnica, Heretyczka, Magda*, ania.g, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    A chamstwo wystepuje w kazdej kulturze.
    smrod , brud tez..

krycha.stara lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    uprzejmie dziękuję za wyjaśnienie i zaproszenie (chwilowo nie skorzystam).

chciałabym tylko zauważyć że niejeden Syryjczyk mógłby myć w Niemczech kible lub przygotować się do zawodu tapeciarza, nauczyć niemieckiego języka... Nie każdy przyjeżdża tam po to żeby pasożytować i "śmierdzieć".

Chyba znasz to uczucie, gdy ktoś Cię ocenia po pozorach i wcale nie jest to przyjemne.
    napewno nie jeden i nie tylko Syryjczyk ale nie w tym tkwi problem a problem sie robi ogromny chyba sama przyznasz?
    poza tym jako członek unii mam prawo w jej granicach podejmować prace, taka jest umowa tak? nie łamie prawa wjeżdżając do USA w tirze

kapturnica, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Przepraszam, ale to moje zdanie i go nie zmienię. To zorganizowany plan, aby osłabić Europę i pogrążyć ja w kryzysie, glowny interes ma w tym Putin. Będziecie żałować tej pseudo solidarnosci. Temat dobry jak każdy inny, takie mamy czasy. Warto myzlec w jakiej Europie beda nasze dzieci zyly.

Ahoj :-)
    Hera, to ty?

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 20:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Hera, to ty?
    nie to Dziobak

ivf-ivf, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Co nie znaczy ze kazdy Syryjczyk to brudas. Od tego wyszla ta dyskusja.
    Ja odpowiedzialam na post o muzulmanach nie o syryjczykach.Nie kazdy syryjczyk to muzulmanin na szczescie...

Heretyczka, krycha.stara lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra namieszalam i uciekam. Pozdrawam i bez urazy.

Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Dobra namieszalam i uciekam. Pozdrawam i bez urazy.
    spoko :)
    możesz tu zostac jak masz 35plus ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 19:16

SolarPolar, Magda*, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze, Hera, że Tobie jest dobrze i wesoło...

Dziobak, moremi, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    I nie kazdy muzulmanin smierdzi. Poniewaz nie wiem ilu widzialas, ilu w ogole znalas , z iloma rozmawialas i u ilu bylas w domu - trudno mi sie odniesc do Twoich doswiadczen. Ja o swoich doswiadczeniach tu pisze i nigdy nie stwierdzilam smrodu i nie nazwalalam brudasem - cokolwiek ma sie na mysli mowiec brudas.
    No i ja pisze o swoich doswiadczeniach. Stwierdziłam i smród i nazwałam ich brudasami.
    Jak kazdy mam prawo do posiadania swojego zdania w kazdym temacie 8)
    A nowa wbiła kijek i podniosla cisnienia co poniektorym heheh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 19:22

krycha.stara lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Najważniejsze, Hera, że Tobie jest dobrze i wesoło...
    skąd wiesz jak mi jest?

Mimbla nie możemy zbawiać swiata podcinajac konar na którym siedzimy, nie tędy droga

kapturnica, Magda*, krycha.stara lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No i ja pisze o swoich doswiadczeniach. Stwierdziłam i smród i nazwałam ich brudasami.
    Twoje prawo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 19:24

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Uwaga, wszystkie niezaciążone, nie palnijcie gafy robiąc zakupy w rossomaku:

Od teraz - to będą podPISki.

rozporządzenie podpisał minister zdrowia szczęścia i pomyślności, konstanty radziwiłł.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bcb3ad1a6c94.jpg

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 12027 12028 12029 12030 12031 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ