X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    U nas kupa po pachy caly czas. Rzadka mimo wycofania czesci owocow. Zawsze po porannej i wieczprnej kaszce, prawie natychmiast. W kupie czarne malutkie kropeczki ( wygladaja jak przecinki ) i duzo niestrawionych rzeczy. Glutenu nie podajemy od jakiegos czasu, wiec co to moze byc?
    A kaszka jaka? ryżowa, kukurydziana?
    Alergia na mleko?jak to u Was wyglądało z karmieniem i Twoją dietą?
    Może być alergia
    Zespół jelita drazliwego to nie u tak małych dzieci, nastolatki i dorośli

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    U nas kupa po pachy caly czas. Rzadka mimo wycofania czesci owocow. Zawsze po porannej i wieczprnej kaszce, prawie natychmiast. W kupie czarne malutkie kropeczki ( wygladaja jak przecinki ) i duzo niestrawionych rzeczy. Glutenu nie podajemy od jakiegos czasu, wiec co to moze byc?
    A odstaw wszystkie owoce na ok tydzien i potem wprowadzaj po trochu, robiłas tak?

krycha.stara lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A kaszka jaka? ryżowa, kukurydziana?
    Alergia na mleko?jak to u Was wyglądało z karmieniem i Twoją dietą?
    Może być alergia
    Zespół jelita drazliwego to nie u tak małych dzieci, nastolatki i dorośli
    Sinlac. On bez nabiału, ja w minimalnych ilościach. Z owoców ostatnio tylko banan i jabłko. Może to Hydroxizinum tak robi? Może tak być?

dorbie, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Nie chodzi o zakazywanie, a likwidację refundacji, a EU sama sie "popsuje" jak nam Angela zaprosi wiecej gości z Syrii i innych okolic. Pozdrawiam

uhm...
    a chomiki syryjskie też będą na cenzurowanym?

Reni, ComeToMeBaby, moremi, Simba, krycha.stara, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    NIE ROZUMIEM.
    Jak mozesz sie Andzej cieszyc z wygranej PIS w PL a jednoczesnie liczyc na refundowane IVF u Niemiaszkow?
    O.o
    Nie ogarniam no!
    Jak mi uda za granica to zajebiscie, a dziewczyny w PL - no coz trudno!
    Ide do domu bo mam bardzo duzo prasowania!
    moge
    jest duzo wazniejszych spraw dla Polski niż ivf
    a liczyc u niemieszaków może kazda która tu przyjedzie , prawda? i nie tylko u nich

SolarPolar, Magda* lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    uhm...
    a chomiki syryjskie też będą na cenzurowanym?
    tak
    i gluty też ;)

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 30 października 2015, 18:12

Heretyczka lubi tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cóż, współczuję.

Chyba rzadko jeździsz komunikacją publiczną w Polsce ;-). Mi się zdarza np. w Krakowie do pubu sobie podjechać tramwajem.

I zdaje mi się, że niejeden "brudas" jak nazywasz Syryjczyków, uciekający przed wojną, ma mniej śmierdzące pachy od naszych rodaków. O tym Cię mogę zapewnić ze swojej strony... Nie wiem czy to jakaś nasza narodowa specjalność, wina diety może.. za dużo cebuli? Ale doprawdy, z higieną w Europie Centralnej różnie bywa.

SolarPolar, Dziobak, dorbie, Magda*, moremi, Mega, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Cenzuruj co chcesz. Mi sie najazd brudasow na Europę nie podoba i mam do tego prawo.

Obys nigdy nie musiala uchodzic z Polski i oby Twoja najblizsza rodzina nie byla wyzywane od "brudasow" przez rodziny w kraju, do ktorego musialabys uciekac przed wojna lub nedza.

Dzikeuje za uwage

SolarPolar, Dziobak, Mimbla, moremi, Simba, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Sinlac. On bez nabiału, ja w minimalnych ilościach. Z owoców ostatnio tylko banan i jabłko. Może to Hydroxizinum tak robi? Może tak być?
    Czyli zero nabialu i laktozy? A jeszcze karmisz ( cichutko zapytam:cycem)? Jesli tak to moze odstaw czekolade - u mnie byl z tym problem .

krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Zgadzam sie z Mimbla- jeszcze nigdy nie czulam smrodu od muzułmanina - z higiena to na bakier oni nie maja!
    Ja czułam. Niektórzy są przesiaknieci Zapachem zarcia. Ale smród zapitej gęby i spoconej pachy rodaka nie jest ani przyjemniejszy, ani lepszy ( choć polski ;-))

Magda*, moremi, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Czyli zero nabialu i laktozy? A jeszcze karmisz ( cichutko zapytam:cycem)? Jesli tak to moze odstaw czekolade - u mnie byl z tym problem .
    On zero, ja ciut. I masa czekolady ostatnio.
    Ale byłaby to dobra motywacja do odstawienia.

dorbie, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry, ale wasza świadomość tego co sie dzieje na świecie jest minimalna lub zerowa... oni nie uciekają przed wojna tylko z obozów dla uchodźców, a po opuszczeniu tych obozów to sa zwykli beneficjenci pomocy społecznej w EU. Tyle w temacie, a ta retoryka ucieczki przed wojną jest nadużyciem. Na sluzach, progesteronach, implantacjach, hormonach to sie moze znacie, ale reszta jest dyskusyjna :-) w tvn i wyborczej nie piszą i nie pokazują "całej prawdy całą dobę"

Jak takie chętne do pomocy to zróbcie cos realnie, jakas rodzina w gościnę do domu w imie solidarności czy coś :-)

kapturnica, Magda*, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    chyba nie

Dziobak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Sorry, ale wasza świadomość tego co sie dzieje na świecie jest minimalna lub zerowa... oni nie uciekają przed wojna tylko z obozów dla uchodźców, a po opuszczeniu tych obozów to sa zwykli beneficjenci pomocy społecznej w EU. Tyle w temacie, a ta retoryka ucieczki przed wojną jest nadużyciem. Na sluzach, progesteronach, implantacjach, hormonach to sie moze znacie, ale reszta jest dyskusyjna :-) w tvn i wyborczej nie piszą i nie pokazują "całej prawdy całą dobę"

Jak takie chętne do pomocy to zróbcie cos realnie, jakas rodzina w gościnę do domu w imie solidarności czy coś :-)
    dokładnie
    nie chodzi o smród , człowiek to człowiek
    chodzi o to że to co zrobiła Merkel jest absolutnie bezprawne, nikit za tym nie głosował, EU to nie tylko Niemcy, Europy nie stać na to żeby przyjąc każdego kto chce sobie polepszyc zycie, może zaprosimy cały 3ci świat w takim razie bo dlaczego nie?

kapturnica, dorbie, ivf-ivf, Magda*, ania.g, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim jest nowa panna? Bo mnie trochę zirytowala, a mam dziś PMS jak cholera.
    I czy ja nie jestem na właściwym forum? O sluzach i owulacjach? Czy to się zrobiło jakieś forum polityczne?
    Zniesmaczylam się...

dorbie, moremi, Mega, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Bezprawne..

Woow.

moremi lubi tę wiadomość

d51054bc0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Kim jest nowa panna? Bo mnie trochę zirytowala, a mam dziś PMS jak cholera.
    I czy ja nie jestem na właściwym forum? O sluzach i owulacjach? Czy to się zrobiło jakieś forum polityczne?
    Zniesmaczylam się...
    od kiedy sie tu mówi o śluzach i owulkach?
    mam ci wyliczyć najpopularniejsze tematy?

dorbie, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Bezprawne..

Woow.
    dokładnie
    bez łał

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    od kiedy sie tu mówi o śluzach i owulkach?
    mam ci wyliczyć najpopularniejsze tematy?

Weź no lepiej wylicz, do jasnej Hery - ile z socjalu dostajesz siedząc za naszą zachodnią granicą?

Dziobak, moremi, Simba, krycha.stara, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

d51054bc0b.png
‹‹ 12026 12027 12028 12029 12030 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ