35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:U nas kupa po pachy caly czas. Rzadka mimo wycofania czesci owocow. Zawsze po porannej i wieczprnej kaszce, prawie natychmiast. W kupie czarne malutkie kropeczki ( wygladaja jak przecinki ) i duzo niestrawionych rzeczy. Glutenu nie podajemy od jakiegos czasu, wiec co to moze byc?
Alergia na mleko?jak to u Was wyglądało z karmieniem i Twoją dietą?
Może być alergia
Zespół jelita drazliwego to nie u tak małych dzieci, nastolatki i dorośli -
nick nieaktualnyDziobak wrote:U nas kupa po pachy caly czas. Rzadka mimo wycofania czesci owocow. Zawsze po porannej i wieczprnej kaszce, prawie natychmiast. W kupie czarne malutkie kropeczki ( wygladaja jak przecinki ) i duzo niestrawionych rzeczy. Glutenu nie podajemy od jakiegos czasu, wiec co to moze byc?
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:A kaszka jaka? ryżowa, kukurydziana?
Alergia na mleko?jak to u Was wyglądało z karmieniem i Twoją dietą?
Może być alergia
Zespół jelita drazliwego to nie u tak małych dzieci, nastolatki i doroślidorbie, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Nie chodzi o zakazywanie, a likwidację refundacji, a EU sama sie "popsuje" jak nam Angela zaprosi wiecej gości z Syrii i innych okolic. Pozdrawiam
uhm...
a chomiki syryjskie też będą na cenzurowanym?Reni, ComeToMeBaby, moremi, Simba, krycha.stara, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:NIE ROZUMIEM.
Jak mozesz sie Andzej cieszyc z wygranej PIS w PL a jednoczesnie liczyc na refundowane IVF u Niemiaszkow?
Nie ogarniam no!
Jak mi uda za granica to zajebiscie, a dziewczyny w PL - no coz trudno!
Ide do domu bo mam bardzo duzo prasowania!
jest duzo wazniejszych spraw dla Polski niż ivf
a liczyc u niemieszaków może kazda która tu przyjedzie , prawda? i nie tylko u nichSolarPolar, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No cóż, współczuję.
Chyba rzadko jeździsz komunikacją publiczną w Polsce. Mi się zdarza np. w Krakowie do pubu sobie podjechać tramwajem.
I zdaje mi się, że niejeden "brudas" jak nazywasz Syryjczyków, uciekający przed wojną, ma mniej śmierdzące pachy od naszych rodaków. O tym Cię mogę zapewnić ze swojej strony... Nie wiem czy to jakaś nasza narodowa specjalność, wina diety może.. za dużo cebuli? Ale doprawdy, z higieną w Europie Centralnej różnie bywa.SolarPolar, Dziobak, dorbie, Magda*, moremi, Mega, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Cenzuruj co chcesz. Mi sie najazd brudasow na Europę nie podoba i mam do tego prawo.
Obys nigdy nie musiala uchodzic z Polski i oby Twoja najblizsza rodzina nie byla wyzywane od "brudasow" przez rodziny w kraju, do ktorego musialabys uciekac przed wojna lub nedza.
Dzikeuje za uwageSolarPolar, Dziobak, Mimbla, moremi, Simba, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Sinlac. On bez nabiału, ja w minimalnych ilościach. Z owoców ostatnio tylko banan i jabłko. Może to Hydroxizinum tak robi? Może tak być?
krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Zgadzam sie z Mimbla- jeszcze nigdy nie czulam smrodu od muzułmanina - z higiena to na bakier oni nie maja!
)
Magda*, moremi, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Czyli zero nabialu i laktozy? A jeszcze karmisz ( cichutko zapytam:cycem)? Jesli tak to moze odstaw czekolade - u mnie byl z tym problem .
Ale byłaby to dobra motywacja do odstawienia.dorbie, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sorry, ale wasza świadomość tego co sie dzieje na świecie jest minimalna lub zerowa... oni nie uciekają przed wojna tylko z obozów dla uchodźców, a po opuszczeniu tych obozów to sa zwykli beneficjenci pomocy społecznej w EU. Tyle w temacie, a ta retoryka ucieczki przed wojną jest nadużyciem. Na sluzach, progesteronach, implantacjach, hormonach to sie moze znacie, ale reszta jest dyskusyjna
w tvn i wyborczej nie piszą i nie pokazują "całej prawdy całą dobę"
Jak takie chętne do pomocy to zróbcie cos realnie, jakas rodzina w gościnę do domu w imie solidarności czy coś
kapturnica, Magda*, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Sorry, ale wasza świadomość tego co sie dzieje na świecie jest minimalna lub zerowa... oni nie uciekają przed wojna tylko z obozów dla uchodźców, a po opuszczeniu tych obozów to sa zwykli beneficjenci pomocy społecznej w EU. Tyle w temacie, a ta retoryka ucieczki przed wojną jest nadużyciem. Na sluzach, progesteronach, implantacjach, hormonach to sie moze znacie, ale reszta jest dyskusyjna
w tvn i wyborczej nie piszą i nie pokazują "całej prawdy całą dobę"
Jak takie chętne do pomocy to zróbcie cos realnie, jakas rodzina w gościnę do domu w imie solidarności czy coś
nie chodzi o smród , człowiek to człowiek
chodzi o to że to co zrobiła Merkel jest absolutnie bezprawne, nikit za tym nie głosował, EU to nie tylko Niemcy, Europy nie stać na to żeby przyjąc każdego kto chce sobie polepszyc zycie, może zaprosimy cały 3ci świat w takim razie bo dlaczego nie?
kapturnica, dorbie, ivf-ivf, Magda*, ania.g, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kim jest nowa panna? Bo mnie trochę zirytowala, a mam dziś PMS jak cholera.
I czy ja nie jestem na właściwym forum? O sluzach i owulacjach? Czy to się zrobiło jakieś forum polityczne?
Zniesmaczylam się...dorbie, moremi, Mega, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Kim jest nowa panna? Bo mnie trochę zirytowala, a mam dziś PMS jak cholera.
I czy ja nie jestem na właściwym forum? O sluzach i owulacjach? Czy to się zrobiło jakieś forum polityczne?
Zniesmaczylam się...
mam ci wyliczyć najpopularniejsze tematy?dorbie, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:od kiedy sie tu mówi o śluzach i owulkach?
mam ci wyliczyć najpopularniejsze tematy?
Weź no lepiej wylicz, do jasnej Hery - ile z socjalu dostajesz siedząc za naszą zachodnią granicą?Dziobak, moremi, Simba, krycha.stara, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość