35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Gdzies czytalam, ze ta cala ustawa o IVF przepchnieta przez PO, to nie byl jakis wielki prezent od nich tylko po prostu Polska miala te kwestie nieuregulowana i UE nam karami grozila. Takze PIS moze sobie zakazywac i nakazywac, ale na szczescie (czasem na szczescie) jest jeszcze UE i ciekawa jestem jak sie ten zakaz w Brukseli spodoba.
To ze nie beda chcieli finansowac z pieniedzy publicznych, to jedno, ale zakazac?
Nie chodzi o zakazywanie, a likwidację refundacji, a EU sama sie "popsuje" jak nam Angela zaprosi wiecej gości z Syrii i innych okolic. Pozdrawiam -
A faktycznie.Reni wrote:bo tak było
musieli szybko to uregulować
no ale wiesz wyjdziemy z unii i wtedy nam skoczą
No to cale szczescie.
Wojna, wojenka, wojunia.
Renek, jestes spakowany?
Bo wiesz, w razie W, to ja zrezygnuje z tej ogromnej kuchni i Wam jaki pokoj wykroje na zapiecku
Dziobak, BISCA, efcia, Reni, paszczakin, nick nieaktualny, Mega, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
O refundacji wiem, ale zakaz tez "obiecali" o ile sie nie myle.ivf-ivf wrote:Nie chodzi o zakazywanie, a likwidację refundacji, a EU sama sie "popsuje" jak nam Angela zaprosi wiecej gości z Syrii i innych okolic. Pozdrawiam
moremi, nick nieaktualny, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ja tylko na chwile (nie nadrobie za cholere z braku czasu) zapytac czy sa nowe ciaze?
Zaczelam tez nowy cykl, jedyne pocieszenie to takie, ze przynajmniej bede sie mogla bezkarnie napic, bowiem zaczynam dzis wieczorem 3-dniowy hinduski maraton, nie wiem jak przezyje
Niniejszym otwieram weekend
nick nieaktualny, Simba, Aasiula, BISCA, SolarPolar, pierwiastka, beates, efcia, malgos741, nick nieaktualny, Reni, ComeToMeBaby, Bozia3, nick nieaktualny, megan8, Mega, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuż sie psuje w szybkim tempie, kolejne płoty stawiajo a Seehofer dał Angeli ultimatum do niedzieliivf-ivf wrote:Nie chodzi o zakazywanie, a likwidację refundacji, a EU sama sie "popsuje" jak nam Angela zaprosi wiecej gości z Syrii i innych okolic. Pozdrawiam
widze ciemność widze ciemność
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
CHCE ZDJECIA! PRRROSZE!Bursztyn wrote:Dzien dobry
Ja tylko na chwile (nie nadrobie za cholere z braku czasu) zapytac czy sa nowe ciaze?
Zaczelam tez nowy cykl, jedyne pocieszenie to takie, ze przynajmniej bede sie mogla bezkarnie napic, bowiem zaczynam dzis wieczorem 3-dniowy hinduski maraton, nie wiem jak przezyje
BAW SIE DOBRZE i zaopatrz w espumisan
BISCA, Bursztyn, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypamientaj curko o ostatnim bulu głowy i co nalerzy spożywać rzeby sie czuc dobrze jak tfuj pasteżBursztyn wrote:Dzien dobry
A.
BISCA, Bursztyn, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:już sie psuje w szybkim tempie, kolejne płoty stawiajo a Seehofer dał Angeli ultimatum do niedzieli
widze ciemność widze ciemność
I tu masz plus wyników wyborow bo Kaczor w przeciwieństwie do Kopacz na żadne "kwoty" sie nie zgodzi. Przepraszam, że do Was tak wpadłam, ale temt jest mi bliski i troche się martwię.
nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, efcia, ania.g, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiemivf-ivf wrote:I tu masz plus wyników wyborow bo Kaczor w przeciwieństwie do Kopacz na żadne "kwoty" sie nie zgodzi. Przepraszam, że do Was tak wpadłam, ale temt jest mi bliski i troche się martwię.

i bardzo dobrze
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
NIE ROZUMIEM.
Jak mozesz sie Andzej cieszyc z wygranej PIS w PL a jednoczesnie liczyc na refundowane IVF u Niemiaszkow?

Nie ogarniam no!
Jak mi uda za granica to zajebiscie, a dziewczyny w PL - no coz trudno!
Ide do domu bo mam bardzo duzo prasowania!
BISCA, Natka_79, efcia, malgos741, moremi, paszczakin, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCofamy się do Króla świeczkaSimba wrote:Gdzies czytalam, ze ta cala ustawa o IVF przepchnieta przez PO, to nie byl jakis wielki prezent od nich tylko po prostu Polska miala te kwestie nieuregulowana i UE nam karami grozila. Takze PIS moze sobie zakazywac i nakazywac, ale na szczescie (czasem na szczescie) jest jeszcze UE i ciekawa jestem jak sie ten zakaz w Brukseli spodoba.
To ze nie beda chcieli finansowac z pieniedzy publicznych, to jedno, ale zakazac?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Nie pomoge w gownianym temacie.
Natomiast, tak jak Simba, mam duzo prasowania. Jednak w odroznieniu od niej, zaczelam prasowac w pracy. Skoncze w domu
Juz za niedlugo weekend
!
efcia, moremi, nick nieaktualny, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKupa jest po pachyDziobak wrote:Jak wyglada nietolerancja glutenu w kupie? Sorki, interesuje mnie to ostatnio, a o kupie dawno nie bylo.
A zespol jelita wrazliwego? Czy kupa jest jakas specjalna? Wie ktos cos?
i po każdym posiłku z glutenem
Zespół jelita wrazliwego to jest rózna kupa twarda do wodnistej, często od razu po posiłku, kila razy na dzień, porcjami i nie ma w nocy.
Dziobak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
http://foch.pl/foch/1,132040,17983548,Jak_byc_matka_idealna__To_bardzo_proste_.html?fb_ref=Default
Trza przeczytac, coby wiedziec, ze inne matki tez majom wontpliwosci. Szczegolnie, czy czapeczka dobrze na uszach siedzi. NO i to karmienie na zadanie.
kapturnica, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
U nas kupa po pachy caly czas. Rzadka mimo wycofania czesci owocow. Zawsze po porannej i wieczprnej kaszce, prawie natychmiast. W kupie czarne malutkie kropeczki ( wygladaja jak przecinki ) i duzo niestrawionych rzeczy. Glutenu nie podajemy od jakiegos czasu, wiec co to moze byc?dorbie wrote:Kupa jest po pachy
i po każdym posiłku z glutenem
Zespół jelita wrazliwego to jest rózna kupa twarda do wodnistej, często od razu po posiłku, kila razy na dzień, porcjami i nie ma w nocy. -
Beda fotySimba wrote:CHCE ZDJECIA! PRRROSZE!
BAW SIE DOBRZE i zaopatrz w espumisan

Obejdzie sie bez espumisanu, ichnie zarcie w kazdych ilosciach bez skutkow ubocznych
BISCA, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
PamietamHeretyczka wrote:pamientaj curko o ostatnim bulu głowy i co nalerzy spożywać rzeby sie czuc dobrze jak tfuj pasteż
A.
zadnego wina, od dzis jade na wysokoprocentowych 
s. Czeslawa
nick nieaktualny, BISCA, efcia, Reni, Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość