35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Gdzies czytalam, ze ta cala ustawa o IVF przepchnieta przez PO, to nie byl jakis wielki prezent od nich tylko po prostu Polska miala te kwestie nieuregulowana i UE nam karami grozila. Takze PIS moze sobie zakazywac i nakazywac, ale na szczescie (czasem na szczescie) jest jeszcze UE i ciekawa jestem jak sie ten zakaz w Brukseli spodoba.
To ze nie beda chcieli finansowac z pieniedzy publicznych, to jedno, ale zakazac?
Nie chodzi o zakazywanie, a likwidację refundacji, a EU sama sie "popsuje" jak nam Angela zaprosi wiecej gości z Syrii i innych okolic. Pozdrawiam -
Reni wrote:bo tak było
musieli szybko to uregulować
no ale wiesz wyjdziemy z unii i wtedy nam skoczą
No to cale szczescie.
Wojna, wojenka, wojunia.
Renek, jestes spakowany?
Bo wiesz, w razie W, to ja zrezygnuje z tej ogromnej kuchni i Wam jaki pokoj wykroje na zapieckuDziobak, BISCA, efcia, Reni, paszczakin, krycha.stara, Mega, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Nie chodzi o zakazywanie, a likwidację refundacji, a EU sama sie "popsuje" jak nam Angela zaprosi wiecej gości z Syrii i innych okolic. Pozdrawiam
moremi, krycha.stara, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ja tylko na chwile (nie nadrobie za cholere z braku czasu) zapytac czy sa nowe ciaze?
Zaczelam tez nowy cykl, jedyne pocieszenie to takie, ze przynajmniej bede sie mogla bezkarnie napic, bowiem zaczynam dzis wieczorem 3-dniowy hinduski maraton, nie wiem jak przezyje
Niniejszym otwieram weekendHeretyczka, Simba, Aasiula, BISCA, SolarPolar, pierwiastka, beates, efcia, malgos741, Magda*, Reni, ComeToMeBaby, Bozia3, krycha.stara, megan8, Mega, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Nie chodzi o zakazywanie, a likwidację refundacji, a EU sama sie "popsuje" jak nam Angela zaprosi wiecej gości z Syrii i innych okolic. Pozdrawiam
widze ciemność widze ciemnośćMagda*, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Ja tylko na chwile (nie nadrobie za cholere z braku czasu) zapytac czy sa nowe ciaze?
Zaczelam tez nowy cykl, jedyne pocieszenie to takie, ze przynajmniej bede sie mogla bezkarnie napic, bowiem zaczynam dzis wieczorem 3-dniowy hinduski maraton, nie wiem jak przezyje
Niniejszym otwieram weekend
BAW SIE DOBRZE i zaopatrz w espumisanBISCA, Bursztyn, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dzien dobry
Niniejszym otwieram weekend
A.BISCA, Bursztyn, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:już sie psuje w szybkim tempie, kolejne płoty stawiajo a Seehofer dał Angeli ultimatum do niedzieli
widze ciemność widze ciemność
I tu masz plus wyników wyborow bo Kaczor w przeciwieństwie do Kopacz na żadne "kwoty" sie nie zgodzi. Przepraszam, że do Was tak wpadłam, ale temt jest mi bliski i troche się martwię.
Heretyczka, kapturnica, BISCA, efcia, ania.g, Magda*, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:I tu masz plus wyników wyborow bo Kaczor w przeciwieństwie do Kopacz na żadne "kwoty" sie nie zgodzi. Przepraszam, że do Was tak wpadłam, ale temt jest mi bliski i troche się martwię.
i bardzo dobrzeMagda* lubi tę wiadomość
-
NIE ROZUMIEM.
Jak mozesz sie Andzej cieszyc z wygranej PIS w PL a jednoczesnie liczyc na refundowane IVF u Niemiaszkow?
Nie ogarniam no!
Jak mi uda za granica to zajebiscie, a dziewczyny w PL - no coz trudno!
Ide do domu bo mam bardzo duzo prasowania!BISCA, Natka_79, efcia, malgos741, moremi, paszczakin, krycha.stara, Bozia3, Mega, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Gdzies czytalam, ze ta cala ustawa o IVF przepchnieta przez PO, to nie byl jakis wielki prezent od nich tylko po prostu Polska miala te kwestie nieuregulowana i UE nam karami grozila. Takze PIS moze sobie zakazywac i nakazywac, ale na szczescie (czasem na szczescie) jest jeszcze UE i ciekawa jestem jak sie ten zakaz w Brukseli spodoba.
To ze nie beda chcieli finansowac z pieniedzy publicznych, to jedno, ale zakazac?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Jak wyglada nietolerancja glutenu w kupie? Sorki, interesuje mnie to ostatnio, a o kupie dawno nie bylo.
A zespol jelita wrazliwego? Czy kupa jest jakas specjalna? Wie ktos cos?
i po każdym posiłku z glutenem
Zespół jelita wrazliwego to jest rózna kupa twarda do wodnistej, często od razu po posiłku, kila razy na dzień, porcjami i nie ma w nocy.Dziobak, Magda* lubią tę wiadomość
-
http://foch.pl/foch/1,132040,17983548,Jak_byc_matka_idealna__To_bardzo_proste_.html?fb_ref=Default
Trza przeczytac, coby wiedziec, ze inne matki tez majom wontpliwosci. Szczegolnie, czy czapeczka dobrze na uszach siedzi. NO i to karmienie na zadanie.kapturnica, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Kupa jest po pachy
i po każdym posiłku z glutenem
Zespół jelita wrazliwego to jest rózna kupa twarda do wodnistej, często od razu po posiłku, kila razy na dzień, porcjami i nie ma w nocy. -
Simba wrote:CHCE ZDJECIA! PRRROSZE!
BAW SIE DOBRZE i zaopatrz w espumisan
Obejdzie sie bez espumisanu, ichnie zarcie w kazdych ilosciach bez skutkow ubocznychBISCA, efcia, Magda*, krycha.stara, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:pamientaj curko o ostatnim bulu głowy i co nalerzy spożywać rzeby sie czuc dobrze jak tfuj pasteż
A.zadnego wina, od dzis jade na wysokoprocentowych
s. CzeslawaHeretyczka, BISCA, efcia, Reni, Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość