35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:nie nie poprawiam sie : czyta sie od końca
otwierasz ksiązke na ostatniej stronie i czytasz do pierwszej
To 1 klasa, więc mama pisała. I podobno się dziwila, że nikt jeszcze nic nie napisał, bo była pierwsza...krycha.stara, efcia, BISCA, dorbie, SolarPolar, moremi, megan8, caffe, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:To 1 klasa, więc mama pisała. I podobno się dziwila, że nikt jeszcze nic nie napisał, bo była pierwsza...
efcia, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 14:09 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 30 października 2015, 18:13
efcia, Mimbla, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
-
http://www.chcemybycrodzicami.pl/artykul/1177/zembala-zadba-o-in-vitro-pis-moze-miec-problemy-ze-zmiana-ustawy
"W ocenie działacza PiS in vitro nie powinno być finansowane ze środków publicznych, bo jak tłumaczył: - Mamy olbrzymią masę finansowania potrzeb medycznych. Sama ustawa [o in vitro - red.] wymaga zmian."moremi lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:http://www.chcemybycrodzicami.pl/artykul/1177/zembala-zadba-o-in-vitro-pis-moze-miec-problemy-ze-zmiana-ustawy
"W ocenie działacza PiS in vitro nie powinno być finansowane ze środków publicznych, bo jak tłumaczył: - Mamy olbrzymią masę finansowania potrzeb medycznych. Sama ustawa [o in vitro - red.] wymaga zmian."BISCA, dorbie, kapturnica, paszczakin, efcia, malgos741, moremi, Mega, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:No dobra, dobra. Simba je gulasz, a reszta?! Jak wychodzita na papierocha, to drzwi zamykajta, bo ciagnie po majtkach
Brakowalo do niego niestety Waciowych plackow.
krycha.stara, Bozia3, moremi, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
wszystko pozamykane na cztery spusty to ide i ja o jakiej paszy dla chuopa pomyśleć, śniły mi siem plendze to mu zrobie, niech siem ucieszy że jak dzień penisowy to choć żarcie dobre.
efcia, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Nie wiem czy słyszałyście, mnie to osobiście zmroziło krew w zyłach. Kurka siwa, w jakim kraju my żyjemy.
Formalnie, od 1 listopada wchodzi nowe nazewnictwo wkładów higienicznych dla kobiet.
Uwaga, wszystkie niezaciążone, nie palnijcie gafy robiąc zakupy w rossomaku:
Od teraz - to będą podPISki.
rozporządzenie podpisał minister zdrowia szczęścia i pomyślności, konstanty radziwiłł.
dorbie, sandra80, kapturnica, efcia, moremi, megan8, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Nie wiem czy słyszałyście, mnie to osobiście zmroziło krew w zyłach. Kurka siwa, w jakim kraju my żyjemy.
Formalnie, od 1 listopada wchodzi nowe nazewnictwo wkładów higienicznych dla kobiet.
Uwaga, wszystkie niezaciążone, nie palnijcie gafy robiąc zakupy w rossomaku:
Od teraz - to będą podPISki.
rozporządzenie podpisał minister zdrowia szczęścia i pomyślności, konstanty radziwiłł.
ale to by pasowało do nich
stare, śmierdzące, zakrwawione, zaglutowane śledzieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 14:46
BISCA, dorbie, efcia, Mega lubią tę wiadomość