Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • beates Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisiel jak juź się zaklimatyzujesz to daj znać. Wypijemy jakąś kawe

BISCA, nick nieaktualny, moremi, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moim zdaniem nie powinno sie zatem finansowac kosciola bo mamy olbrzymia mase finansowania potrzeb zwiazanych z IVF a co za tym idzie z demografia Polski
    Tez tak uważam

efcia, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie przeglądam tego facbooka ....
    Często pojawiają się tam zdjęcia chorych dzieci z prośbą o pomoc i o udostępnienie. Powiedzcie mi proszę czy to naprawdę działa ? Jeśli to udostępniam to naprawdę ktoś dostaje za to pieniądze?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Często pojawiają się tam zdjęcia chorych dzieci z prośbą o pomoc i o udostępnienie. Powiedzcie mi proszę czy to naprawdę działa ? Jeśli to udostępniam to naprawdę ktoś dostaje za to pieniądze?
    Ja nie wiem, niektóre krążą po fb od kilku lat, taki spam. A które prawdziwe, nikt nie wie.Myślałam, aby inne konto na to stworzyć

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wrzucam Wam poradnik jak byc matkom idealnom :

http://foch.pl/foch/1,132040,17983548,Jak_byc_matka_idealna__To_bardzo_proste_.html?fb_ref=Default

;)

Bozia3, SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam lekturę, pisana naszym językiem, może to która z nas pisała? I oddalam się na chatę :)

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Simba Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Polecam lekturę, pisana naszym językiem, może to która z nas pisała? I oddalam się na chatę :)
    Na pewno nie ja - chyba bym sobie sama nie dojebywala Mozartem ;) Juz dzisiaj Polar probowal. To pewnie Polar ;)

moremi lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ja nie wiem, niektóre krążą po fb od kilku lat, taki spam. A które prawdziwe, nikt nie wie.Myślałam, aby inne konto na to stworzyć
    Ja tam udostepniam glownie z serwisu siepomaga - jak wyczerpie swoj miesieczny budzet charytatywny to puszczam to dalej, w nadziei, ze ktos jeszcze nie wyczerpal.

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:

nikt są to wyłudzacze lajków
    chyba, że są z info kto zbiera i nr konta - wtedy należy tam wpłacić kasę
    sam fb pieniędzy nie przekazuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:31

Mimbla, kapturnica, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podaje dalej artykul z Rzeczpospolita "Propagandowa gra wokol in vitro"
    Jesli któraś do invitro startuje do trzeba sie pospieszyc bo po 06/2016 dzięki opieszalosci PO pisiory program zaoraja. To pewne po dzisiejszych wypowiedziach w tv.

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nikt są to wyłudzacze lajków
    chyba, że są z info kto zbiera i nr konta - wtedy należy tam wpłacić kasę
    sam fb pieniędzy nie przekazuje
    No ale siepomaga nie - ja rozumiem ze z samego udostepniania nie ma zadnej kasy, natomiast zwieksza sie szansa ze ktos wplaci

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Dziewczyny podaje dalej artykul z Rzeczpospolita "Propagandowa gra wokol in vitro"
    Jesli któraś do invitro startuje do trzeba sie pospieszyc bo po 06/2016 dzięki opieszalosci PO pisiory program zaoraja. To pewne po dzisiejszych wypowiedziach w tv.
    trochę się spóźniłaś

Mimbla lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No ale siepomaga nie - ja rozumiem ze z samego udostepniania nie ma zadnej kasy, natomiast zwieksza sie szansa ze ktos wplaci

tak z sie-pomaga ok - tu sama też udostępniałam i wpłacałam

ja mówię o takich postach gdzie 1 lajk-1 zł., udostępnienie - 5 zł. i tylko zdjęcie cierpiącego dziecka, a tego jest od pyty na fb

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:38

Simba, kapturnica, efcia, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

ja mówię o takich postach gdzie 1 lajk-1 zł., udostępnienie - 5 zł. i tylko zdjęcie cierpiącego dziecka, a tego jest od pyty na fb
    No no.
    Albo czasami ludzie puszczaja bezmyslnie jakis stary post z siepomaga, jak akcja jest juz dawno skonczona.

a8vSp1.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Czyli to pic na wodę.
    Normalnie serce się kraje jak się na te zdjęcia patrzy

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzies czytalam, ze ta cala ustawa o IVF przepchnieta przez PO, to nie byl jakis wielki prezent od nich tylko po prostu Polska miala te kwestie nieuregulowana i UE nam karami grozila. Takze PIS moze sobie zakazywac i nakazywac, ale na szczescie (czasem na szczescie) jest jeszcze UE i ciekawa jestem jak sie ten zakaz w Brukseli spodoba.
    To ze nie beda chcieli finansowac z pieniedzy publicznych, to jedno, ale zakazac?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:51

nick nieaktualny, efcia, moremi, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No no.
    Albo czasami ludzie puszczaja bezmyslnie jakis stary post z siepomaga, jak akcja jest juz dawno skonczona.

bo wiele ludzi to tępe dzidy
    nie zastanowią się tylko udostępniają na pałę, jacy to oni wszyscy miłosierni

np. zdjęcie uprowadzonej dziewczynki
    z 2012 roku 2 msce później odnalezionej
    nadal jest ślepo udostępniane

Simba, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Czyli to pic na wodę.
    Normalnie serce się kraje jak się na te zdjęcia patrzy

i własnie o to chodzi
    potem się taki post, albo profil odsprzedaje z gotowymi lajkami
    podmienia zdjęcia itd..

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    te Magdala! nic takiego nie mowilam- mowilam, ze gluten szkodzi tylko celiakowcom, a na normalnych nie ma znaczenia!

ty teraz bulszit! ;)

Hm. Ktos mowil, ze mozna sie uczulic po dluzszym okresie odstawienia glutenu. :-/

W kazdym razie do bialych makaronow i chlebow nie wracam. Moze bagietke okazjonalnie z madelkiem. ;-)

Musze sama doczytac jak to jest z odstawianiem glutenu. Bo inaczej ciagle ktos bedzie bulszit.

efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Gdzies czytalam, ze ta cala ustawa o IVF przepchnieta przez PO, to nie byl jakis wielki prezent od nich tylko po prostu Polska miala te kwestie nieuregulowana i UE nam karami grozila. Takze PIS moze sobie zakazywac i nakazywac, ale na szczescie (czasem na szczescie) jest jeszcze UE i ciekawa jestem jak sie ten zakaz w Brukseli spodoba.
    To ze nie beda chcieli finansowac z pieniedzy publicznych, to jedno, ale zakazac?

bo tak było
    musieli szybko to uregulować
    no ale wiesz wyjdziemy z unii i wtedy nam skoczą

Simba, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

‹‹ 12024 12025 12026 12027 12028 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ