X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • beates Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisiel jak juź się zaklimatyzujesz to daj znać. Wypijemy jakąś kawe

BISCA, Magda*, moremi, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moim zdaniem nie powinno sie zatem finansowac kosciola bo mamy olbrzymia mase finansowania potrzeb zwiazanych z IVF a co za tym idzie z demografia Polski
    Tez tak uważam

efcia, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie przeglądam tego facbooka ....
    Często pojawiają się tam zdjęcia chorych dzieci z prośbą o pomoc i o udostępnienie. Powiedzcie mi proszę czy to naprawdę działa ? Jeśli to udostępniam to naprawdę ktoś dostaje za to pieniądze?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Często pojawiają się tam zdjęcia chorych dzieci z prośbą o pomoc i o udostępnienie. Powiedzcie mi proszę czy to naprawdę działa ? Jeśli to udostępniam to naprawdę ktoś dostaje za to pieniądze?
    Ja nie wiem, niektóre krążą po fb od kilku lat, taki spam. A które prawdziwe, nikt nie wie.Myślałam, aby inne konto na to stworzyć

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wrzucam Wam poradnik jak byc matkom idealnom :

http://foch.pl/foch/1,132040,17983548,Jak_byc_matka_idealna__To_bardzo_proste_.html?fb_ref=Default

;)

Bozia3, SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam lekturę, pisana naszym językiem, może to która z nas pisała? I oddalam się na chatę :)

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Simba Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Polecam lekturę, pisana naszym językiem, może to która z nas pisała? I oddalam się na chatę :)
    Na pewno nie ja - chyba bym sobie sama nie dojebywala Mozartem ;) Juz dzisiaj Polar probowal. To pewnie Polar ;)

moremi lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ja nie wiem, niektóre krążą po fb od kilku lat, taki spam. A które prawdziwe, nikt nie wie.Myślałam, aby inne konto na to stworzyć
    Ja tam udostepniam glownie z serwisu siepomaga - jak wyczerpie swoj miesieczny budzet charytatywny to puszczam to dalej, w nadziei, ze ktos jeszcze nie wyczerpal.

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:

nikt są to wyłudzacze lajków
    chyba, że są z info kto zbiera i nr konta - wtedy należy tam wpłacić kasę
    sam fb pieniędzy nie przekazuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:31

Mimbla, kapturnica, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podaje dalej artykul z Rzeczpospolita "Propagandowa gra wokol in vitro"
    Jesli któraś do invitro startuje do trzeba sie pospieszyc bo po 06/2016 dzięki opieszalosci PO pisiory program zaoraja. To pewne po dzisiejszych wypowiedziach w tv.

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nikt są to wyłudzacze lajków
    chyba, że są z info kto zbiera i nr konta - wtedy należy tam wpłacić kasę
    sam fb pieniędzy nie przekazuje
    No ale siepomaga nie - ja rozumiem ze z samego udostepniania nie ma zadnej kasy, natomiast zwieksza sie szansa ze ktos wplaci

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Dziewczyny podaje dalej artykul z Rzeczpospolita "Propagandowa gra wokol in vitro"
    Jesli któraś do invitro startuje do trzeba sie pospieszyc bo po 06/2016 dzięki opieszalosci PO pisiory program zaoraja. To pewne po dzisiejszych wypowiedziach w tv.
    trochę się spóźniłaś

Mimbla lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No ale siepomaga nie - ja rozumiem ze z samego udostepniania nie ma zadnej kasy, natomiast zwieksza sie szansa ze ktos wplaci

tak z sie-pomaga ok - tu sama też udostępniałam i wpłacałam

ja mówię o takich postach gdzie 1 lajk-1 zł., udostępnienie - 5 zł. i tylko zdjęcie cierpiącego dziecka, a tego jest od pyty na fb

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:38

Simba, kapturnica, efcia, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

ja mówię o takich postach gdzie 1 lajk-1 zł., udostępnienie - 5 zł. i tylko zdjęcie cierpiącego dziecka, a tego jest od pyty na fb
    No no.
    Albo czasami ludzie puszczaja bezmyslnie jakis stary post z siepomaga, jak akcja jest juz dawno skonczona.

a8vSp1.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Czyli to pic na wodę.
    Normalnie serce się kraje jak się na te zdjęcia patrzy

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzies czytalam, ze ta cala ustawa o IVF przepchnieta przez PO, to nie byl jakis wielki prezent od nich tylko po prostu Polska miala te kwestie nieuregulowana i UE nam karami grozila. Takze PIS moze sobie zakazywac i nakazywac, ale na szczescie (czasem na szczescie) jest jeszcze UE i ciekawa jestem jak sie ten zakaz w Brukseli spodoba.
    To ze nie beda chcieli finansowac z pieniedzy publicznych, to jedno, ale zakazac?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:51

dorbie, efcia, moremi, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No no.
    Albo czasami ludzie puszczaja bezmyslnie jakis stary post z siepomaga, jak akcja jest juz dawno skonczona.

bo wiele ludzi to tępe dzidy
    nie zastanowią się tylko udostępniają na pałę, jacy to oni wszyscy miłosierni

np. zdjęcie uprowadzonej dziewczynki
    z 2012 roku 2 msce później odnalezionej
    nadal jest ślepo udostępniane

Simba, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Czyli to pic na wodę.
    Normalnie serce się kraje jak się na te zdjęcia patrzy

i własnie o to chodzi
    potem się taki post, albo profil odsprzedaje z gotowymi lajkami
    podmienia zdjęcia itd..

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    te Magdala! nic takiego nie mowilam- mowilam, ze gluten szkodzi tylko celiakowcom, a na normalnych nie ma znaczenia!

ty teraz bulszit! ;)

Hm. Ktos mowil, ze mozna sie uczulic po dluzszym okresie odstawienia glutenu. :-/

W kazdym razie do bialych makaronow i chlebow nie wracam. Moze bagietke okazjonalnie z madelkiem. ;-)

Musze sama doczytac jak to jest z odstawianiem glutenu. Bo inaczej ciagle ktos bedzie bulszit.

efcia, Magda* lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Gdzies czytalam, ze ta cala ustawa o IVF przepchnieta przez PO, to nie byl jakis wielki prezent od nich tylko po prostu Polska miala te kwestie nieuregulowana i UE nam karami grozila. Takze PIS moze sobie zakazywac i nakazywac, ale na szczescie (czasem na szczescie) jest jeszcze UE i ciekawa jestem jak sie ten zakaz w Brukseli spodoba.
    To ze nie beda chcieli finansowac z pieniedzy publicznych, to jedno, ale zakazac?

bo tak było
    musieli szybko to uregulować
    no ale wiesz wyjdziemy z unii i wtedy nam skoczą

Simba, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

‹‹ 12024 12025 12026 12027 12028 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ