35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybeates wrote:Tak sobie przeglądam tego facbooka ....
Często pojawiają się tam zdjęcia chorych dzieci z prośbą o pomoc i o udostępnienie. Powiedzcie mi proszę czy to naprawdę działa ? Jeśli to udostępniam to naprawdę ktoś dostaje za to pieniądze? -
dziewczyny wrzucam Wam poradnik jak byc matkom idealnom :
http://foch.pl/foch/1,132040,17983548,Jak_byc_matka_idealna__To_bardzo_proste_.html?fb_ref=Default
Bozia3, SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ja nie wiem, niektóre krążą po fb od kilku lat, taki spam. A które prawdziwe, nikt nie wie.Myślałam, aby inne konto na to stworzyć
efcia, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Tak sobie przeglądam tego facbooka ....
Często pojawiają się tam zdjęcia chorych dzieci z prośbą o pomoc i o udostępnienie. Powiedzcie mi proszę czy to naprawdę działa ? Jeśli to udostępniam to naprawdę ktoś dostaje za to pieniądze?
nikt są to wyłudzacze lajków
chyba, że są z info kto zbiera i nr konta - wtedy należy tam wpłacić kasę
sam fb pieniędzy nie przekazujeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:31
Mimbla, kapturnica, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny podaje dalej artykul z Rzeczpospolita "Propagandowa gra wokol in vitro"
Jesli któraś do invitro startuje do trzeba sie pospieszyc bo po 06/2016 dzięki opieszalosci PO pisiory program zaoraja. To pewne po dzisiejszych wypowiedziach w tv.
-
Reni wrote:nikt są to wyłudzacze lajków
chyba, że są z info kto zbiera i nr konta - wtedy należy tam wpłacić kasę
sam fb pieniędzy nie przekazujeefcia, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Dziewczyny podaje dalej artykul z Rzeczpospolita "Propagandowa gra wokol in vitro"
Jesli któraś do invitro startuje do trzeba sie pospieszyc bo po 06/2016 dzięki opieszalosci PO pisiory program zaoraja. To pewne po dzisiejszych wypowiedziach w tv.Mimbla lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:No ale siepomaga nie - ja rozumiem ze z samego udostepniania nie ma zadnej kasy, natomiast zwieksza sie szansa ze ktos wplaci
tak z sie-pomaga ok - tu sama też udostępniałam i wpłacałam
ja mówię o takich postach gdzie 1 lajk-1 zł., udostępnienie - 5 zł. i tylko zdjęcie cierpiącego dziecka, a tego jest od pyty na fbWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:38
Simba, kapturnica, efcia, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak z sie-pomaga ok - tu sama też udostępniałam i wpłacałam
ja mówię o takich postach gdzie 1 lajk-1 zł., udostępnienie - 5 zł. i tylko zdjęcie cierpiącego dziecka, a tego jest od pyty na fb
Albo czasami ludzie puszczaja bezmyslnie jakis stary post z siepomaga, jak akcja jest juz dawno skonczona.efcia, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak z sie-pomaga ok - tu sama też udostępniałam i wpłacałam
ja mówię o takich postach gdzie 1 lajk-1 zł., udostępnienie - 5 zł. i tylko zdjęcie cierpiącego dziecka, a tego jest od pyty na fb
Czyli to pic na wodę.
Normalnie serce się kraje jak się na te zdjęcia patrzy -
Gdzies czytalam, ze ta cala ustawa o IVF przepchnieta przez PO, to nie byl jakis wielki prezent od nich tylko po prostu Polska miala te kwestie nieuregulowana i UE nam karami grozila. Takze PIS moze sobie zakazywac i nakazywac, ale na szczescie (czasem na szczescie) jest jeszcze UE i ciekawa jestem jak sie ten zakaz w Brukseli spodoba.
To ze nie beda chcieli finansowac z pieniedzy publicznych, to jedno, ale zakazac?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:51
dorbie, efcia, moremi, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No no.
Albo czasami ludzie puszczaja bezmyslnie jakis stary post z siepomaga, jak akcja jest juz dawno skonczona.
bo wiele ludzi to tępe dzidy
nie zastanowią się tylko udostępniają na pałę, jacy to oni wszyscy miłosierni
np. zdjęcie uprowadzonej dziewczynki
z 2012 roku 2 msce później odnalezionej
nadal jest ślepo udostępnianeSimba, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Czyli to pic na wodę.
Normalnie serce się kraje jak się na te zdjęcia patrzy
i własnie o to chodzi
potem się taki post, albo profil odsprzedaje z gotowymi lajkami
podmienia zdjęcia itd..ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:te Magdala! nic takiego nie mowilam- mowilam, ze gluten szkodzi tylko celiakowcom, a na normalnych nie ma znaczenia!
ty teraz bulszit!
Hm. Ktos mowil, ze mozna sie uczulic po dluzszym okresie odstawienia glutenu.
W kazdym razie do bialych makaronow i chlebow nie wracam. Moze bagietke okazjonalnie z madelkiem.
Musze sama doczytac jak to jest z odstawianiem glutenu. Bo inaczej ciagle ktos bedzie bulszit.efcia, Magda* lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Simba wrote:Gdzies czytalam, ze ta cala ustawa o IVF przepchnieta przez PO, to nie byl jakis wielki prezent od nich tylko po prostu Polska miala te kwestie nieuregulowana i UE nam karami grozila. Takze PIS moze sobie zakazywac i nakazywac, ale na szczescie (czasem na szczescie) jest jeszcze UE i ciekawa jestem jak sie ten zakaz w Brukseli spodoba.
To ze nie beda chcieli finansowac z pieniedzy publicznych, to jedno, ale zakazac?
bo tak było
musieli szybko to uregulować
no ale wiesz wyjdziemy z unii i wtedy nam skocząSimba, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość