35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Cierpialam jak czytalam, do dzis pamietam
w życiu bym drugi raz nie przeczytała
ewentualnie mogłabym młode nauczyć czytać żeby somo siem torturowało tymże dziełemkrycha.stara lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Tolka i ja łyknęłam
z trudnych - Biblię i KoranWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 13:39
krycha.stara, pierwiastka, Simba, Mimbla, Bozia3, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Te ostatnie dwie sa bardzo wazne. W Polsce Biblia szczegolnie, polecam uczyc sie na pamiec. Ja, ze wzgledu na miejsce pobytu, ucze sie na pamiec Koranu
bo terrory ucinają głowy jak nie umiesz zacytować sur albo chociaż kilku wersetówkrycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Tolka i ja łyknęłam
z trudnych - Biblię i Koran
W Biblii to chociaż jakiś ekszyn jest.krycha.stara, efcia, Reni, Bozia3, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wiesz w PL i koran się przyda
bo terrory ucinają głowy jak nie umiesz zacytować sur albo chociaż kilku wersetów
mam w domu koran ( mężu przywiózł z Iraku)
i jak to przeczytać przecież tam sa same krzesełka i jeszcze trzeba czytać od tyłu
krycha.stara, Reni, pierwiastka, Dziobak, Mimbla, BISCA, dorbie, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:"I zabijajcie ich, gdziekolwiek ich znajdziecie"
miejmy nadzieję, że większość z nich słabo czyta i nie zna swojej księgi dobrzekrycha.stara, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
W tej sytuacji jest to możliwe. Co tam było do rozumienia? To prawie jak Gwiezdne Wojny albo Matrix. Nie rozumiem, nie lubię, nie kumam innych, którzy są fanami. Dziwolagi jakieś...
Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość