35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Alis wrote:To może sobie obejrzyj Czarny kot biały kot - i nie mów, że już widziałaś, bo to może i ze sto razy.
Alis, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Kometa, plan jest a to najważniejsze, reszte dziewczyny już doradziły
Mega, dobre wieści
Dorbie, Ty to się nalatasz kobieto
a tak w ogóle to dzień (nie) dobry bo mnie jakaś paskuda chce do łóżka zaciągnąćmąż z pracy chyba przywlókł, więc herbatka z miodem i imbirem a do tego zupa cebulowa na obiad
no zobaczymy kto tu kogo w karolka zrobiMagdala, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Eeej. Nie tak miało być. Czyli teraz sono?
No taki mam plan. Pogadam z ginem, moze mi kogos poleci, bo kompletnie nie wiem gdzie szukac dobrego gabinetu. Nastawiam sie na szybki zabieg wiec raczej prywatnie.
Chyba ze mnie zaskocza we wtorek w szpitalu.Sabina, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
moremi wrote:Widzialam, Alis... Widziałam no.
Reni, weź jeszcze "przychodzi facet do lekarza". Uwielbiam francuskie komedie
oo i to z tą samą obsadą
nie widziałam! dziękiBISCA, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Magdala nie lubię...
ps. witam z kawą stojącą obok... mmm jaka smacznaSabina, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Morek a film "Wielki Stach" ?
" Cienki Bolek" ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 10:06
anna maria, moremi lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Co dziś jecie? Boszsze jak.mnie strasznie ssie w żołądku
jak nie jestem w ciąży (19dzien) to chyba mam tasiemca. Wróć. Nie ma, bo mam dużą dupe. Jeść! !!!!!
No ja sobie kupilam wczoraj lososia x 3. Mysle pojem sobie teraz czesciej, bo omega itd. Jednego zjadlam a reszte zapomnialam zabrac z pracowej lodowki. Dzis zagladam...nosz pozarli mi. Szlag.
Bede musiala zjesc cos innego....Maja w zapasach piersi kurczacze i klopsy.anna maria, Sabina, BISCA, Bozia3, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:No ja sobie kupilam wczoraj lososia x 3. Mysle pojem sobie teraz czesciej, bo omega itd. Jednego zjadlam a reszte zapomnialam zabrac z pracowej lodowki. Dzis zagladam...nosz pozarli mi. Szlag.
Bede musiala zjesc cos innego....Maja w zapasach piersi kurczacze i klopsy.Magdala, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Co dziś jecie? Boszsze jak.mnie strasznie ssie w żołądku
jak nie jestem w ciąży (19dzien) to chyba mam tasiemca. Wróć. Nie ma, bo mam dużą dupe. Jeść! !!!!!
Sabina, malgos741, Magdala, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnypierwiastka wrote:drożdżowe paszteciki z mąką kukurydzianą nadziewane kurczakiem i pieczonym bakłażanem z papryką, mam tyle że i do obiadowej zupy cebulowej będą
Ps. Kocham zupę cebulowa. Zrób więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 10:25
malgos741, kapturnica, pierwiastka, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Ja wy możecie tak od rana o jedzeniu
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017