35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Dobry wieczór - włączam się z doskoku - u mnie drugie po cesarce i nie jest jakoś źle. Nie wiem, jak tam zrosty, ale ciąża na razie ok. I ten rok, który trzeba odczekać to nie jest długo. Nam wyszło drugie po 13 miesiącach i chyba trochę za szybko, bo cały czas padam ze zmęczenia i niedospania. Czasem nie mam siły tyłka z sofy podnieść, a ze dwa razy w tygodniu jeszcze się przy okazji popłaczę. Wczoraj przysnęłam bawiąc się z młodą.
efcia, Alis, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Morek, a zwykła indukcja nie wchodzi w grę? Ja uważam, że to fantastyczna sprawa, zero stresu z biegiem do szpitala.. Znieczulenie zaplanować można.
O wiele bardziej wolałabym mieć zaplanowana indukcje niż zaplanowaną cesarke..dorbie, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Alis wrote:Dobry wieczór - włączam się z doskoku - u mnie drugie po cesarce i nie jest jakoś źle. Nie wiem, jak tam zrosty, ale ciąża na razie ok. I ten rok, który trzeba odczekać to nie jest długo. Nam wyszło drugie po 13 miesiącach i chyba trochę za szybko, bo cały czas padam ze zmęczenia i niedospania. Czasem nie mam siły tyłka z sofy podnieść, a ze dwa razy w tygodniu jeszcze się przy okazji popłaczę. Wczoraj przysnęłam bawiąc się z młodą.
Tym samym wolę jednak sn, a co będzie, to już nie ma wpływu.kapturnica lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Tak, tylko u mnie dochodzi jeszcze dwurozna macica, która sama w sobie może byc przyczyną poronień. Jak jeszcze dolożyć do tego cięcie po cesarce i ewentualne zrosty, to robi się bardzo "ciekawie".
Tym samym wolę jednak sn, a co będzie, to już nie ma wpływu.
Skoro dotąd ci cesarki nie zaplanowali, powinno się udać bez. W kazdym razie tego życzę, skoro wolisz.
Dobranoc wszystkim
dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Ale! Wyobraźcie sobie, że idziemy grupą 21 osób do kina na Bonda
Ale ekipa
u nas jutro pokaz premierowy ale musze sie obejść smakiem, za bardzo sie boje iść do kina
Dzien dobry
Miłego dniaMega, BISCA, dorbie lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Zazdroszczę
u nas jutro pokaz premierowy ale musze sie obejść smakiem, za bardzo sie boje iść do kina
Dzien dobry
Miłego dnia
zagraża? Przecież w każdej chwili można wyjść...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 07:10
Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Zazdroszczę
Dzien dobry
Miłego dnia
Witam, środa, zimno jak cholera....spaaaac......dorbie, Bozia3, Sabina, Magdala, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Kometa trzymam za Was kciukidacie sobie ze wszystkim radę
Melduję, że noc przespanaMloda zdrowsza
Ania kciuki za wizytę
Morka jak się czujesz?kapturnica, dorbie, Bozia3, moremi, ania.g, Aasiula, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby, paszczakin, beates, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Dzen dobry
U nas dzien poszczepienny minal bez goraczkia mlody spal troche wiecej niz zwykle. Czy na 2gi dzien moga jeszcze wystapic jakies perturbacje czy moge odetchnac , ze juz po wszystkim ??
Sabbcia super,ze mloda czuje sie lepiejSabina, ania.g, Magdala, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzen dobry
U nas dzien poszczepienny minal bez goraczkia mlody spal troche wiecej niz zwykle. Czy na 2gi dzien moga jeszcze wystapic jakies perturbacje czy moge odetchnac , ze juz po wszystkim ??
Sabbcia super,ze mloda czuje sie lepiej
Część wszystkim
Ja dziś trochę leniuchuje. Mąż zawiózł dzieci na 7.00. Kuba sobie wymyślił, że na basen dodatkowy pojedzie, a jest o 7.00. Wstali o 5.30, brr. Ja nie musialam na szczęścieSabina, Bozia3, moremi, ania.g, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
Plan zajęć OF
Magdala 04.11 egzamin
Ania.G 04.11
Malgos741 04.11
Wacia 05.11
Dorbie 05.11
Dorbie 06.11
Sandra80 07.11 egzamin
MOREMI 10.11 warsztaty z ZPT
Sabina 13.11
Bisca 16.11 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Pierwiastka 18.11 egzamin
Gretka 12 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Mimbla listopad http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5839474f001.jpg
Yesenia 28.11 egzamin
Reni 16.12
Mimbla grudzień http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 11:20
Sabina, ania.g, moremi, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
Reni, wpisalabyś mi jakąs datę porodu w plan zajęć, to wiedzialabym czego się trzymać. A tak... Doopa i kamieni kupa.Sabina, Reni, dorbie, ania.g, Alis, Magdala, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!