X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Dobry wieczór - włączam się z doskoku - u mnie drugie po cesarce i nie jest jakoś źle. Nie wiem, jak tam zrosty, ale ciąża na razie ok. I ten rok, który trzeba odczekać to nie jest długo. Nam wyszło drugie po 13 miesiącach i chyba trochę za szybko, bo cały czas padam ze zmęczenia i niedospania. Czasem nie mam siły tyłka z sofy podnieść, a ze dwa razy w tygodniu jeszcze się przy okazji popłaczę. Wczoraj przysnęłam bawiąc się z młodą.
    Alis, to Ty para jesteś z Beates. Jakie terminy macie?

efcia, Alis, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Morek, a zwykła indukcja nie wchodzi w grę? Ja uważam, że to fantastyczna sprawa, zero stresu z biegiem do szpitala.. Znieczulenie zaplanować można.
    O wiele bardziej wolałabym mieć zaplanowana indukcje niż zaplanowaną cesarke..
    Ależ jest zaplanowana - jeżeli nie urodze do 12, to tego dnia mam się stawic w szpitalu.

dorbie, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Dobry wieczór - włączam się z doskoku - u mnie drugie po cesarce i nie jest jakoś źle. Nie wiem, jak tam zrosty, ale ciąża na razie ok. I ten rok, który trzeba odczekać to nie jest długo. Nam wyszło drugie po 13 miesiącach i chyba trochę za szybko, bo cały czas padam ze zmęczenia i niedospania. Czasem nie mam siły tyłka z sofy podnieść, a ze dwa razy w tygodniu jeszcze się przy okazji popłaczę. Wczoraj przysnęłam bawiąc się z młodą.
    Tak, tylko u mnie dochodzi jeszcze dwurozna macica, która sama w sobie może byc przyczyną poronień. Jak jeszcze dolożyć do tego cięcie po cesarce i ewentualne zrosty, to robi się bardzo "ciekawie".
    Tym samym wolę jednak sn, a co będzie, to już nie ma wpływu.

kapturnica lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ciamcialam Znajoma

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrywieczór wszystkim

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc dziewczyny !

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Alis, to Ty para jesteś z Beates. Jakie terminy macie?

Ovu obstawia 5 czerwca, a lekarze mówili o 3-4 czerwca... Ja prywatnie stawiam na jakiś 20-25 maja - nauczona doświadczeniem.

dorbie, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tak, tylko u mnie dochodzi jeszcze dwurozna macica, która sama w sobie może byc przyczyną poronień. Jak jeszcze dolożyć do tego cięcie po cesarce i ewentualne zrosty, to robi się bardzo "ciekawie".
    Tym samym wolę jednak sn, a co będzie, to już nie ma wpływu.

Skoro dotąd ci cesarki nie zaplanowali, powinno się udać bez. W kazdym razie tego życzę, skoro wolisz.

Dobranoc wszystkim

dorbie, Mega lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy dziewczynki :-)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ale! Wyobraźcie sobie, że idziemy grupą 21 osób do kina na Bonda :-) Ale ekipa
    Zazdroszczę :) u nas jutro pokaz premierowy ale musze sie obejść smakiem, za bardzo sie boje iść do kina :)

Dzien dobry :)
    Miłego dnia

Mega, BISCA, dorbie lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Zazdroszczę :) u nas jutro pokaz premierowy ale musze sie obejść smakiem, za bardzo sie boje iść do kina :)

Miłego dnia
    Dlaczego? Co w kinie ci
    zagraża? Przecież w każdej chwili można wyjść...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 07:10

Mega, dorbie lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:

Miłego dnia
    Boisz się ze urodzisz w trakcie seansu? Moze byłyby darmowe bilety do konca zycia ;)

Witam, środa, zimno jak cholera....spaaaac......

dorbie, Bozia3, Sabina, Magdala, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Moremi, minął 3.11. to teraz już możesz ? ;)
    Dziś wizyta, mała od rana szaleje w brzuchu chyba czuje że będzie znów podglądana ;)

Sabina, dorbie, Bozia3, moremi, Magdala, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Kometa trzymam za Was kciuki :) dacie sobie ze wszystkim radę <3

Melduję, że noc przespana :) Mloda zdrowsza :)
    Ania kciuki za wizytę :)
    Morka jak się czujesz? ;)

kapturnica, dorbie, Bozia3, moremi, ania.g, Aasiula, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby, paszczakin, beates, Mega, satori lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzen dobry 8) U nas dzien poszczepienny minal bez goraczkia mlody spal troche wiecej niz zwykle. Czy na 2gi dzien moga jeszcze wystapic jakies perturbacje czy moge odetchnac , ze juz po wszystkim ??

Sabbcia super,ze mloda czuje sie lepiej <3

Sabina, ania.g, Magdala, beates, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzen dobry 8) U nas dzien poszczepienny minal bez goraczkia mlody spal troche wiecej niz zwykle. Czy na 2gi dzien moga jeszcze wystapic jakies perturbacje czy moge odetchnac , ze juz po wszystkim ??

Sabbcia super,ze mloda czuje sie lepiej <3
    Kapta, nie stresuj się tak tym szczepieniem. Bardzo rzadko są powikłania. Ale gorączka może być dziś jeszcze. Ale funkcjonujcie normalnie.

Część wszystkim :-)
    Ja dziś trochę leniuchuje. Mąż zawiózł dzieci na 7.00. Kuba sobie wymyślił, że na basen dodatkowy pojedzie, a jest o 7.00. Wstali o 5.30, brr. Ja nie musialam na szczęście

Sabina, Bozia3, moremi, ania.g, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan zajęć OF
    Magdala 04.11 egzamin
    Ania.G 04.11
    Malgos741 04.11
    Wacia 05.11
    Dorbie 05.11
    Dorbie 06.11
    Sandra80 07.11 egzamin
    MOREMI 10.11 warsztaty z ZPT
    Sabina 13.11
    Bisca 16.11 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Pierwiastka 18.11 egzamin
    Gretka 12 dni do zakończenia Visanne
    Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
    Mimbla listopad http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5839474f001.jpg
    Yesenia 28.11 egzamin
    Reni 16.12
    Mimbla grudzień http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 11:20

Sabina, ania.g, moremi, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry wieczór czy co tam, wszystko jedno

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro gin
    Mam nadzieje, że szyjka ok, skurczy nadal dużo ok 20-30/ dobę, ale niebolesne

Sabina, ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja nie cierpię feministek. Nie chciały w domu siedzieć i teraz człowiek się musi męczyć i do pracy latać...

dorbie, ania.g, BISCA, paszczakin, iwcia77, Magda*, Mega lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Reni, wpisalabyś mi jakąs datę porodu w plan zajęć, to wiedzialabym czego się trzymać. A tak... Doopa i kamieni kupa.

Sabina, Reni, dorbie, ania.g, Alis, Magdala, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 12069 12070 12071 12072 12073 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ