X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale! Wyobraźcie sobie, że idziemy grupą 21 osób do kina na Bonda :-) Ale ekipa

malgos741, Dziobak, efcia, iwcia77, BISCA, Natka_79, Aasiula lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Położna mierzyła i mowiła, że tak do 3500 powinnam dać radę, ale powyżej niekoniecznie. Lekarz mówi podobnie. Teraz Toto waży około 3400.
    Może i cesarka to dobre wyjście, ale nie chcemy za długo czekać z kolejnym. Jednak po sn trochę inaczej to wygląda niz po cc. Boję się też zrostów. I kilku innych rzeczy.
    Morek, a zwykła indukcja nie wchodzi w grę? Ja uważam, że to fantastyczna sprawa, zero stresu z biegiem do szpitala.. Znieczulenie zaplanować można.
    O wiele bardziej wolałabym mieć zaplanowana indukcje niż zaplanowaną cesarke..

dorbie, BISCA lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Położna mierzyła i mowiła, że tak do 3500 powinnam dać radę, ale powyżej niekoniecznie. Lekarz mówi podobnie. Teraz Toto waży około 3400.
    Może i cesarka to dobre wyjście, ale nie chcemy za długo czekać z kolejnym. Jednak po sn trochę inaczej to wygląda niz po cc. Boję się też zrostów. I kilku innych rzeczy.
    Oj, ja też bym nie chciała cesarki

moremi lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie wygląda na to. Przykro mi. Położna twierdzi, że najprawdopodobniej przenosze. Trudno.

O jejuśku będzie 10

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ty masz dzisiaj wpisaną do dziennika nieobecność w pozalekcyjnym kółku zainteresowań :-P lepiej żebyś przyniosła usprawiedliwienie
    Chyba padnę od jeżdzenia w tą i z powrotem Gdańsk- dom.
    Wczoraj to już był szczyt, bo Kuba zapomniał plecaka szkolnego z siłowni jak go odbierałam (akurat zadzwoniła moja matka z życzeniami dla Huberta na dziś na telefon Kuby - ona wie kiedy dzwonic) i wziął torbę treningową a plecaka nie. I przypomniał sobie koło domu ok 11km. I musiałam wracać! masakra, pełen pęcherz miałam, ciasne w podbrzuszu spodnie się zrobiły, na skurczu pod żebrami jechałam. I jeszcze wjeżdżając do garażu (bo każa mi tyłem wjeżdzac, a tak wasko jest- Bedzie Ci wygodniej wsiadać! , jasne) zahaczyłam lusterkiem w elewację i trochę uszkodziłam klosz kierunkowskazu i nie dośc, że sama byłam wściekła, to jeszcze od męża zjebkę dostałam, a potem stwierdził, że to drobiazg. bo ten klosz pękł tylko a nic nie odpadło i jak się nie przyjrzy to nic nie widać. Oczywiscie w tym samochodzie, co nie ma jeszcze roku.
    No, i mój mąz pracuje większośc dni 14.00-22.00 niestety, więc ja mlodzież obsługuję.

ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór - włączam się z doskoku - u mnie drugie po cesarce i nie jest jakoś źle. Nie wiem, jak tam zrosty, ale ciąża na razie ok. I ten rok, który trzeba odczekać to nie jest długo. Nam wyszło drugie po 13 miesiącach i chyba trochę za szybko, bo cały czas padam ze zmęczenia i niedospania. Czasem nie mam siły tyłka z sofy podnieść, a ze dwa razy w tygodniu jeszcze się przy okazji popłaczę. Wczoraj przysnęłam bawiąc się z młodą.

efcia, iwcia77, Bozia3, dorbie lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie usprawiedliwiona :-)

dorbie lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór!

dorbie lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję za kciuki i za komentarze.
    Plan na jutro jest taki: jutro szczepienie (ciekawe, szczepia tak "od ręki ")? Potem telefony MZ / kliniki. Będziemy wiedzieć jak sytuacja wygląda

malgos741, efcia, iwcia77, Mimbla, BISCA, Bozia3, dorbie, macduska, moremi, paszczakin, Alis, Natka_79, Sabina, Mega, beates, ania.g, Aasiula, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Dziewczyny dziękuję za kciuki i za komentarze.
    Plan na jutro jest taki: jutro szczepienie (ciekawe, szczepia tak "od ręki ")? Potem telefony MZ / kliniki. Będziemy wiedzieć jak sytuacja wygląda
    I to mi się podoba :)

efcia, ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie, czy istnieje jakaś klinika w której można zakwalifikować się do jakiegoś bezpłatnego programu leczenia bezpłodności ??

• Magdala Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Was zostawic.
    Brzuch mi sie rozbolal z emocji. Jakbym malo wlasnych miala.

Kometa <3. Ale poki co mozecie probowac? Bo wiesz natura przewrotna jest..

Dziecko Moremi tez robi wejscie smoka. :-) Trzymam kciuki.

malgos741, iwcia77, BISCA, dorbie, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Mam pytanie, czy istnieje jakaś klinika w której można zakwalifikować się do jakiegoś bezpłatnego programu leczenia bezpłodności ??

To chyba sama musisz poszukac. Podzwonic I popytac.

yesenia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala tak też chyba zrobię

• Magdala Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Magdala tak też chyba zrobię

Zobacz wczesniej pare stron Mimbla objasniala Komecie jak sie do tego zabrac. :-)

yesenia, BISCA, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz bułki upiekłam, oj, tak mi się chciało :-) A tak się cieszyłam, że wagę trzymam od miesiąca, ale te bułki sa silniejsze, takie świeżutkie drożdzowe z cynamonem :-)

Mimbla, macduska, moremi, iwcia77, Alis, BISCA, Mega, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Was zostawic.
    Brzuch mi sie rozbolal z emocji. Jakbym malo wlasnych miala.

Kometa <3. Ale poki co mozecie probowac? Bo wiesz natura przewrotna jest..

Dziecko Moremi tez robi wejscie smoka. :-) Trzymam kciuki.
    My nie przestajemy próbować :-D nawet w niepłodne hahaha

malgos741, dorbie, efcia, Magdala, moremi, BISCA, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, plan jest. Krok po kroku do celu. Kciuki <3

malgos741, ComeToMeBaby, dorbie, Mimbla, efcia, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Powiem Ci... Też bym chciała wiedzieć

Mega lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja nie wiem, czy jest w ogóle jakaś reguła,,,,ja i pierwsze i drugie rodziłam po terminie...w sumie co w tym złego? Dziecko na maksa wykorzysta swój czas...:)
    A ja każde wczesniej, pierwsze tydzien wczesniej, drugie 5 dni wcześniej

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 12068 12069 12070 12071 12072 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ