SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale! Wyobraźcie sobie, że idziemy grupą 21 osób do kina na Bonda :-) Ale ekipa

malgos741, Dziobak, efcia, iwcia77, BISCA, Natka_79, Aasiula lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Położna mierzyła i mowiła, że tak do 3500 powinnam dać radę, ale powyżej niekoniecznie. Lekarz mówi podobnie. Teraz Toto waży około 3400.
    Może i cesarka to dobre wyjście, ale nie chcemy za długo czekać z kolejnym. Jednak po sn trochę inaczej to wygląda niz po cc. Boję się też zrostów. I kilku innych rzeczy.
    Morek, a zwykła indukcja nie wchodzi w grę? Ja uważam, że to fantastyczna sprawa, zero stresu z biegiem do szpitala.. Znieczulenie zaplanować można.
    O wiele bardziej wolałabym mieć zaplanowana indukcje niż zaplanowaną cesarke..

dorbie, BISCA lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Położna mierzyła i mowiła, że tak do 3500 powinnam dać radę, ale powyżej niekoniecznie. Lekarz mówi podobnie. Teraz Toto waży około 3400.
    Może i cesarka to dobre wyjście, ale nie chcemy za długo czekać z kolejnym. Jednak po sn trochę inaczej to wygląda niz po cc. Boję się też zrostów. I kilku innych rzeczy.
    Oj, ja też bym nie chciała cesarki

moremi lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie wygląda na to. Przykro mi. Położna twierdzi, że najprawdopodobniej przenosze. Trudno.

O jejuśku będzie 10

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ty masz dzisiaj wpisaną do dziennika nieobecność w pozalekcyjnym kółku zainteresowań :-P lepiej żebyś przyniosła usprawiedliwienie
    Chyba padnę od jeżdzenia w tą i z powrotem Gdańsk- dom.
    Wczoraj to już był szczyt, bo Kuba zapomniał plecaka szkolnego z siłowni jak go odbierałam (akurat zadzwoniła moja matka z życzeniami dla Huberta na dziś na telefon Kuby - ona wie kiedy dzwonic) i wziął torbę treningową a plecaka nie. I przypomniał sobie koło domu ok 11km. I musiałam wracać! masakra, pełen pęcherz miałam, ciasne w podbrzuszu spodnie się zrobiły, na skurczu pod żebrami jechałam. I jeszcze wjeżdżając do garażu (bo każa mi tyłem wjeżdzac, a tak wasko jest- Bedzie Ci wygodniej wsiadać! , jasne) zahaczyłam lusterkiem w elewację i trochę uszkodziłam klosz kierunkowskazu i nie dośc, że sama byłam wściekła, to jeszcze od męża zjebkę dostałam, a potem stwierdził, że to drobiazg. bo ten klosz pękł tylko a nic nie odpadło i jak się nie przyjrzy to nic nie widać. Oczywiscie w tym samochodzie, co nie ma jeszcze roku.
    No, i mój mąz pracuje większośc dni 14.00-22.00 niestety, więc ja mlodzież obsługuję.

ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór - włączam się z doskoku - u mnie drugie po cesarce i nie jest jakoś źle. Nie wiem, jak tam zrosty, ale ciąża na razie ok. I ten rok, który trzeba odczekać to nie jest długo. Nam wyszło drugie po 13 miesiącach i chyba trochę za szybko, bo cały czas padam ze zmęczenia i niedospania. Czasem nie mam siły tyłka z sofy podnieść, a ze dwa razy w tygodniu jeszcze się przy okazji popłaczę. Wczoraj przysnęłam bawiąc się z młodą.

efcia, iwcia77, Bozia3, dorbie lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie usprawiedliwiona :-)

dorbie lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór!

dorbie lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję za kciuki i za komentarze.
    Plan na jutro jest taki: jutro szczepienie (ciekawe, szczepia tak "od ręki ")? Potem telefony MZ / kliniki. Będziemy wiedzieć jak sytuacja wygląda

malgos741, efcia, iwcia77, Mimbla, BISCA, Bozia3, dorbie, macduska, moremi, paszczakin, Alis, Natka_79, Sabina, Mega, beates, ania.g, Aasiula, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Dziewczyny dziękuję za kciuki i za komentarze.
    Plan na jutro jest taki: jutro szczepienie (ciekawe, szczepia tak "od ręki ")? Potem telefony MZ / kliniki. Będziemy wiedzieć jak sytuacja wygląda
    I to mi się podoba :)

efcia, ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie, czy istnieje jakaś klinika w której można zakwalifikować się do jakiegoś bezpłatnego programu leczenia bezpłodności ??

• Magdala Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Was zostawic.
    Brzuch mi sie rozbolal z emocji. Jakbym malo wlasnych miala.

Kometa <3. Ale poki co mozecie probowac? Bo wiesz natura przewrotna jest..

Dziecko Moremi tez robi wejscie smoka. :-) Trzymam kciuki.

malgos741, iwcia77, BISCA, dorbie, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Mam pytanie, czy istnieje jakaś klinika w której można zakwalifikować się do jakiegoś bezpłatnego programu leczenia bezpłodności ??

To chyba sama musisz poszukac. Podzwonic I popytac.

yesenia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala tak też chyba zrobię

• Magdala Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Magdala tak też chyba zrobię

Zobacz wczesniej pare stron Mimbla objasniala Komecie jak sie do tego zabrac. :-)

yesenia, BISCA, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz bułki upiekłam, oj, tak mi się chciało :-) A tak się cieszyłam, że wagę trzymam od miesiąca, ale te bułki sa silniejsze, takie świeżutkie drożdzowe z cynamonem :-)

Mimbla, macduska, moremi, iwcia77, Alis, BISCA, Mega, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Was zostawic.
    Brzuch mi sie rozbolal z emocji. Jakbym malo wlasnych miala.

Kometa <3. Ale poki co mozecie probowac? Bo wiesz natura przewrotna jest..

Dziecko Moremi tez robi wejscie smoka. :-) Trzymam kciuki.
    My nie przestajemy próbować :-D nawet w niepłodne hahaha

malgos741, dorbie, efcia, Magdala, moremi, BISCA, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, plan jest. Krok po kroku do celu. Kciuki <3

malgos741, ComeToMeBaby, dorbie, Mimbla, efcia, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Powiem Ci... Też bym chciała wiedzieć

Mega lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja nie wiem, czy jest w ogóle jakaś reguła,,,,ja i pierwsze i drugie rodziłam po terminie...w sumie co w tym złego? Dziecko na maksa wykorzysta swój czas...:)
    A ja każde wczesniej, pierwsze tydzien wczesniej, drugie 5 dni wcześniej

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 12068 12069 12070 12071 12072 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ