35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Położna mierzyła i mowiła, że tak do 3500 powinnam dać radę, ale powyżej niekoniecznie. Lekarz mówi podobnie. Teraz Toto waży około 3400.
Może i cesarka to dobre wyjście, ale nie chcemy za długo czekać z kolejnym. Jednak po sn trochę inaczej to wygląda niz po cc. Boję się też zrostów. I kilku innych rzeczy.
O wiele bardziej wolałabym mieć zaplanowana indukcje niż zaplanowaną cesarke..dorbie, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Położna mierzyła i mowiła, że tak do 3500 powinnam dać radę, ale powyżej niekoniecznie. Lekarz mówi podobnie. Teraz Toto waży około 3400.
Może i cesarka to dobre wyjście, ale nie chcemy za długo czekać z kolejnym. Jednak po sn trochę inaczej to wygląda niz po cc. Boję się też zrostów. I kilku innych rzeczy.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ty masz dzisiaj wpisaną do dziennika nieobecność w pozalekcyjnym kółku zainteresowań
lepiej żebyś przyniosła usprawiedliwienie
Wczoraj to już był szczyt, bo Kuba zapomniał plecaka szkolnego z siłowni jak go odbierałam (akurat zadzwoniła moja matka z życzeniami dla Huberta na dziś na telefon Kuby - ona wie kiedy dzwonic) i wziął torbę treningową a plecaka nie. I przypomniał sobie koło domu ok 11km. I musiałam wracać! masakra, pełen pęcherz miałam, ciasne w podbrzuszu spodnie się zrobiły, na skurczu pod żebrami jechałam. I jeszcze wjeżdżając do garażu (bo każa mi tyłem wjeżdzac, a tak wasko jest- Bedzie Ci wygodniej wsiadać! , jasne) zahaczyłam lusterkiem w elewację i trochę uszkodziłam klosz kierunkowskazu i nie dośc, że sama byłam wściekła, to jeszcze od męża zjebkę dostałam, a potem stwierdził, że to drobiazg. bo ten klosz pękł tylko a nic nie odpadło i jak się nie przyjrzy to nic nie widać. Oczywiscie w tym samochodzie, co nie ma jeszcze roku.
No, i mój mąz pracuje większośc dni 14.00-22.00 niestety, więc ja mlodzież obsługuję.ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór - włączam się z doskoku - u mnie drugie po cesarce i nie jest jakoś źle. Nie wiem, jak tam zrosty, ale ciąża na razie ok. I ten rok, który trzeba odczekać to nie jest długo. Nam wyszło drugie po 13 miesiącach i chyba trochę za szybko, bo cały czas padam ze zmęczenia i niedospania. Czasem nie mam siły tyłka z sofy podnieść, a ze dwa razy w tygodniu jeszcze się przy okazji popłaczę. Wczoraj przysnęłam bawiąc się z młodą.
efcia, iwcia77, Bozia3, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuję za kciuki i za komentarze.
Plan na jutro jest taki: jutro szczepienie (ciekawe, szczepia tak "od ręki ")? Potem telefony MZ / kliniki. Będziemy wiedzieć jak sytuacja wyglądamalgos741, efcia, iwcia77, Mimbla, BISCA, Bozia3, dorbie, macduska, moremi, paszczakin, Alis, Natka_79, Sabina, Mega, beates, ania.g, Aasiula, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Dziewczyny dziękuję za kciuki i za komentarze.
Plan na jutro jest taki: jutro szczepienie (ciekawe, szczepia tak "od ręki ")? Potem telefony MZ / kliniki. Będziemy wiedzieć jak sytuacja wyglądaefcia, ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Was zostawic.
Brzuch mi sie rozbolal z emocji. Jakbym malo wlasnych miala.
Kometa. Ale poki co mozecie probowac? Bo wiesz natura przewrotna jest..
Dziecko Moremi tez robi wejscie smoka.Trzymam kciuki.
malgos741, iwcia77, BISCA, dorbie, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
yesenia wrote:Mam pytanie, czy istnieje jakaś klinika w której można zakwalifikować się do jakiegoś bezpłatnego programu leczenia bezpłodności ??
To chyba sama musisz poszukac. Podzwonic I popytac.yesenia lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA teraz bułki upiekłam, oj, tak mi się chciało
A tak się cieszyłam, że wagę trzymam od miesiąca, ale te bułki sa silniejsze, takie świeżutkie drożdzowe z cynamonem
Mimbla, macduska, moremi, iwcia77, Alis, BISCA, Mega, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Was zostawic.
Brzuch mi sie rozbolal z emocji. Jakbym malo wlasnych miala.
Kometa. Ale poki co mozecie probowac? Bo wiesz natura przewrotna jest..
Dziecko Moremi tez robi wejscie smoka.Trzymam kciuki.
nawet w niepłodne hahaha
malgos741, dorbie, efcia, Magdala, moremi, BISCA, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Mam pytanie, czy istnieje jakaś klinika w której można zakwalifikować się do jakiegoś bezpłatnego programu leczenia bezpłodności ??
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja nie wiem, czy jest w ogóle jakaś reguła,,,,ja i pierwsze i drugie rodziłam po terminie...w sumie co w tym złego? Dziecko na maksa wykorzysta swój czas...
Bozia3, Mega lubią tę wiadomość